- 26 Şubat 2017
- 345
- 491
- 23
- 35
- Konu Sahibi Tebdilimekan
Bazı erkeklerin böyle densiz şakaları oluyor maalesef..ama ben de sizinle aynı tepkiyi verirdim bence haklısınız yapılmaması gereken bir şaka.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık.Sizin yerinizde olsam kıza ulaşır, hakkında müstakbel kayınbabasının ve müstakbel eşinin kuzeninin nasıl konuştuğunu anlatırdım hatta kızın ailesine de anlatır, kenara çekilirdim. Yesinler birbirlerini sapıklar!
Abarti mi ne abartisi benim esim niye boyle gereksiz bi saka yapiyo ki.ne demek kizi guzel bulmus hadi buldu icinde saklasaymis.Yorumlara baktım da ne kadar alıngansınız hanımlar.
Altı üstü bi şaka.
Tamam tatsız, seviyesiz şaka ama şaka yani.
Demek ki kızı güzel buldu, böyle patavatsızca takıldı.
Konu sahibi sen de çok uzatma bence.
Adam anlamış hatasını, özrünü de dilemiş.
Aynı durumda siz olsanız , yani o fotoğrafı paylaşılan kızın yerinde olsanız ... sizce altı üstü bir şaka mı ?Yorumlara baktım da ne kadar alıngansınız hanımlar.
Altı üstü bi şaka.
Tamam tatsız, seviyesiz şaka ama şaka yani.
Demek ki kızı güzel buldu, böyle patavatsızca takıldı.
Konu sahibi sen de çok uzatma bence.
Adam anlamış hatasını, özrünü de dilemiş.
Ben gülmezdim. Nasıl sapık bir aileye düşüyorum ki ben, evli barklı adamların gözü bana düşmüş derdim. Tabii size bu durum normal geliyorsa bilemem. Benim midem almaz!Yok artık.
Çok abartı olur.
Biri beni böyle bir şey için arasa güler geçerim yani.
İnsanlar evliyken başkasını güzel ya da yakışıklı bulamaz mı?Abarti mi ne abartisi benim esim niye boyle gereksiz bi saka yapiyo ki.ne demek kizi guzel bulmus hadi buldu icinde saklasaymis.
Ben çoğu konuya yorum yaparken empati kurarak yorum yapmaya çalışırım zaten.Aynı durumda siz olsanız , yani o fotoğrafı paylaşılan kızın yerinde olsanız ... sizce altı üstü bir şaka mı ?![]()