Ablası var mı?

Merhaba sevgili bayanlar. Direk konuya giriyorum. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar resmini eşime atmışlar. Eşim de bana gösterdi bak yengemize diye. Telefonu elinden aldım fotoğraflara baktım geri tuşuna basıp yazışmalara baktım. Eşim vaaay diye yorum yapmış. Ablası var mı? Demiş. Amcası da ne yazık ki yazmış. Eşim de tuuhhh yazmış. Kızlar şimdi burdan ne anlam çıkarmalıyım? Yani kızın ablası olsa eşim ablasını da bana mı alın diyecekti? Eşimle tartıştık evli barklı adamsin yazdigin şeye bak dedim. Eşim diyor ki ya espri yaptım telefonu eline veren benim ne var bunda felan dedi. Aynı şeyi ben yazsam abisi var mı tuh yok mu felan desem napardin dedim. Kızardım dedi özür diledi. Içim çok soğudu ona karşı dünden beri şebeklik yapiyo kendini affettirmeye çalışıyo. Bense soğuk davranıyorum. Bir suru laf saydim. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Abartıyor muyum yoksa benzer tepkileri hatta daha fazlasını siz de gösterir miydiniz?
Ben de aynı tepkiyi verirdim abartmıyorsunuz, iyi olmuş empati yapmasını sağlamışsınız.

Şaka olabilir de çok bayağı bi şaka. Kuzeninin eşi olacak kızın ablasına böyle bir şey demesi çoook çirkin. Sizi zaten komple harcamış şakanın da bi adabı var.

Ben olsam süründürebildiğim kadar süründürürdüm.
Tamam bir boşanma sebebi değil ama 2 günde normale döneceğim bir espri değil bana göre.

Ben çoğu konuya yorum yaparken empati kurarak yorum yapmaya çalışırım zaten.
Bunda da düşündüm ben olsam napardım diye. Evet bende kırılırdım, kızardım küserdim ama gönlümü almak için uğraşıyorsa da fazla uzatmazdım.
Adamın yaptığı patavatsızca bir şaka kabul ama çoookta abartılcak bir konu değil bence.
KızArdım küserdim dediğinize göre altı üstü bir şaka değil ... insanlar başlarına gelirsenin yorumunu yapıyor ve hoş karşılamıyor ... bu abartı olamaz ...

Konu sahibi demek ki hala memnun değil durumdan ki başkaları neler düşünür diye bir konu açmış , konu sahibi için bitmemiş yani bu konu ...

Yorumlara baktım da ne kadar alıngansınız hanımlar.
Altı üstü bi şaka.
Tamam tatsız, seviyesiz şaka ama şaka yani.
Demek ki kızı güzel buldu, böyle patavatsızca takıldı.

Konu sahibi sen de çok uzatma bence.
Adam anlamış hatasını, özrünü de dilemiş.

Aynısını bu kadın bir erkek için yazsa şimdi boşanıyor olurlardı,belki de o yüzden tepki gösteriyoruzdur :KK66:
Güzel bulduysa "güzelmiş" demesi yeterli ayrıca.

Ben gülmezdim. Nasıl sapık bir aileye düşüyorum ki ben, evli barklı adamların gözü bana düşmüş derdim. Tabii size bu durum normal geliyorsa bilemem. Benim midem almaz!
Ya çoğu erkek çoğu kadının hakkında evli bekar dinlemeden böyle düşünür ki zaten.
Ayrıca konu sahibinin eşi kız üzerinden fantezi hayaller kurmamış. Sadece kızın güzelliğini abartılı bir şekilde dile getirmiş. Hata mı? Hata. Ama adam anlamış patavatszılığını ve özrünü dilemiş.
Konu sahibinin eşi kızla yatmış gibi tepkiler vermeye gerek yok.

Birinin beni güzel bulmasının midelik bir durumu yok.
O yüzden normal yani.

Eşin ve ailesi çok garip tuhaf sapık dicem de neyse... Kayınpederimin benim fotoğrafımı yeğenine attığını düşünüyorum da.. Önce eşim hayırdır derdi.. Ne alaka.. Konuşmalara zaten dicek bisey bulamıyorum.

KızArdım küserdim dediğinize göre altı üstü bir şaka değil ... insanlar başlarına gelirsenin yorumunu yapıyor ve hoş karşılamıyor ... bu abartı olamaz ...

Konu sahibi demek ki hala memnun değil durumdan ki başkaları neler düşünür diye bir konu açmış , konu sahibi için bitmemiş yani bu konu ...
Ya bende zaten çok olağan bir durum demiyorum. Basitte demiyorum.
Konu sahibi aldatılmış gibi tepkiler gelmişte öyle değil işte.
Adam sadece beğenisini abartılı ve patavatsızca dile getirmiş.
Ama pişman olmuş, özrünü dilemiş, konu sahibinin gönlünü almaya çalışıyormuş.

Herkesin düşüncesini merak ettiği için açtığı konuya bende bu şekilde yorum yaptım çünkü böyle düşünüyorum.
Ne diyim herkesin hoşuna gitsin diye düşünmediğim şeyleri mi yazayım?
Boşasın madem kocasını bu kadar taktıysa kafaya.

Sonuna kadar haklısınız, kuzeninin evleneceği kıza vaaav diye yorum yapması ayrı çirkin, ablası da var mı diye sorması ayrı çirkin. Nerden tutsan elinde kalıyor. Her gördüğü güzel kızla ilgili aklından bu tarz sözüm ona şaka cümleleri mi kurmak geçiyor diye düşünürdüm.

Aynısını bu kadın bir erkek için yazsa şimdi boşanıyor olurlardı,belki de o yüzden tepki gösteriyoruzdur :KK66:
Güzel bulduysa "güzelmiş" demesi yeterli ayrıca.
Ortada çift taraflı düşünüldüğü zaman boşanmayı gerektirecek bir cümle yok bence.
Evet bir erkek olsa daha fazla kızardı, tepki verirdi ama şuna da boşanma davası açan olursa ben altında başka neden ararım. Zira ortada sadece patavatsızlıkla yapılan bir beğeni yorumu var

Merhaba sevgili bayanlar. Direk konuya giriyorum. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar resmini eşime atmışlar. Eşim de bana gösterdi bak yengemize diye. Telefonu elinden aldım fotoğraflara baktım geri tuşuna basıp yazışmalara baktım. Eşim vaaay diye yorum yapmış. Ablası var mı? Demiş. Amcası da ne yazık ki yazmış. Eşim de tuuhhh yazmış. Kızlar şimdi burdan ne anlam çıkarmalıyım? Yani kızın ablası olsa eşim ablasını da bana mı alın diyecekti? Eşimle tartıştık evli barklı adamsin yazdigin şeye bak dedim. Eşim diyor ki ya espri yaptım telefonu eline veren benim ne var bunda felan dedi. Aynı şeyi ben yazsam abisi var mı tuh yok mu felan desem napardin dedim. Kızardım dedi özür diledi. Içim çok soğudu ona karşı dünden beri şebeklik yapiyo kendini affettirmeye çalışıyo. Bense soğuk davranıyorum. Bir suru laf saydim. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Abartıyor muyum yoksa benzer tepkileri hatta daha fazlasını siz de gösterir miydiniz?
Tek kelimeyle abartmıyosunuz ben olsam aynısını yapardım belki o sinirle daha fazlasını bazen erkekler hadsizleşebiliyorlar.

Ortada çift araflı düşünüldüğü zaman boşanmayı gerektirecek bir cümle yok bence.
Evet bir erkek olsa daha fazla kızardı, tepki verirdi ama şuna da boşanma davası açan olursa ben altında başka neden ararım. Zira ortada sadece patavatsızlıkla yapılan bir beğeni yorumu var

Genelde herkes burnunu sürtün diyor zaten ? Boşanın diyen bir yoruma gözüm çarpmadı.
Yaptığı şaka konu sahibini de,evliliklerini de küçük düşürücü.Bunu anlaması lazım eşinin bir daha yapmaması için.

Bir garip aile :deli:

Ben eşinizin yazdığındansa,amcasının yazdığına takıldım...
+ ben amcasının konu sahinin eşine resim göndermesine şaşırdım
ne gereği var yani erkek adama galin adayı resmini gönderiyor
görürler sözde nişanda çok mu gerek

konu sahibi arkadaşım tuhaf bir şaka olmuş gerçekten

Genelde herkes burnunu sürtün diyor zaten ? Boşanın diyen bir yoruma gözüm çarpmadı.
Yaptığı şaka konu sahibini de,evliliklerini de küçük düşürücü.Bunu anlaması lazım eşinin bir daha yapmaması için.
Ya işte bazı yorumlar bana o kadar abartı geldiki hani boşan demelerine ramak kaldı resmen.
Bende buna istinaden böyle yazdım.

Back
X