Ablası var mı?

1.bir genç kızın fotosunun görücü amca da (müstakbel kayinpeder) ne işi var 2.eşinize göstermesine ne gerek var Sülaledeki herkese watsaptan fotoyu gönderecek demek ki bu amca. Hic hoş değil.o kız her kimse ona da saygısızlık bir de yorum yapıyorlar fotoya.ay bir an kendimi düşündüm benim fotoda watsapta dolaşıyor mudur? Yok burnu şöyle yok kaşı böyle bilmem ne gibi konusurlar mı ki? Eşinizi bu konuda da uyarın ona ne amcasının ya da başkasının evleneceği kızın fotosundan.ablası olayına gelecek olursak cok büyük ayıp etmiş.bir süre süründürün.

Amcasida esinde manyak.. bekarken olsa bole saka ok evliyken 2. Olarak mi alacakmis:))

Hiç sevmem gereksiz şakaları. Evli insanlara böyle şakaları hiç yakıştırmam ne kadına ne erkeğe. Sıkıntı çıkardı eşim yazsaydı bunu. Burnundan getirirdim anasından emdiği sütü.

Merhaba sevgili bayanlar. Direk konuya giriyorum. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar resmini eşime atmışlar. Eşim de bana gösterdi bak yengemize diye. Telefonu elinden aldım fotoğraflara baktım geri tuşuna basıp yazışmalara baktım. Eşim vaaay diye yorum yapmış. Ablası var mı? Demiş. Amcası da ne yazık ki yazmış. Eşim de tuuhhh yazmış. Kızlar şimdi burdan ne anlam çıkarmalıyım? Yani kızın ablası olsa eşim ablasını da bana mı alın diyecekti? Eşimle tartıştık evli barklı adamsin yazdigin şeye bak dedim. Eşim diyor ki ya espri yaptım telefonu eline veren benim ne var bunda felan dedi. Aynı şeyi ben yazsam abisi var mı tuh yok mu felan desem napardin dedim. Kızardım dedi özür diledi. Içim çok soğudu ona karşı dünden beri şebeklik yapiyo kendini affettirmeye çalışıyo. Bense soğuk davranıyorum. Bir suru laf saydim. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Abartıyor muyum yoksa benzer tepkileri hatta daha fazlasını siz de gösterir miydiniz?
Ya erkekler gerçekten aşırı düz ve rahatlar. Tabi ki rahatsız edici, çok basitçe bir hareket. Ama onlar için öyle demesinin zerre kadar anlamı Yok dediği gibi ‘Sadece espri’...

Merhaba sevgili bayanlar. Direk konuya giriyorum. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar resmini eşime atmışlar. Eşim de bana gösterdi bak yengemize diye. Telefonu elinden aldım fotoğraflara baktım geri tuşuna basıp yazışmalara baktım. Eşim vaaay diye yorum yapmış. Ablası var mı? Demiş. Amcası da ne yazık ki yazmış. Eşim de tuuhhh yazmış. Kızlar şimdi burdan ne anlam çıkarmalıyım? Yani kızın ablası olsa eşim ablasını da bana mı alın diyecekti? Eşimle tartıştık evli barklı adamsin yazdigin şeye bak dedim. Eşim diyor ki ya espri yaptım telefonu eline veren benim ne var bunda felan dedi. Aynı şeyi ben yazsam abisi var mı tuh yok mu felan desem napardin dedim. Kızardım dedi özür diledi. Içim çok soğudu ona karşı dünden beri şebeklik yapiyo kendini affettirmeye çalışıyo. Bense soğuk davranıyorum. Bir suru laf saydim. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Abartıyor muyum yoksa benzer tepkileri hatta daha fazlasını siz de gösterir miydiniz?
Esiniz yorum yapmis evet ayip ama bir amcanin gelininin fotosunu başka bir erkege atmasi daha ilginc. Sonucta gelin onun evladi olacak bazen erkekleri anlamak imkansiz oluyor yasi farketmez erkek erkek iste...

Böyle şaka mı olur be. Haklısınız ben olsam bende kızardım bence tavrınızı net koyun hem kocanıza amcası neden fotoğraf atıyor ki oğlu beğendiyse kocanıza laf mı düşecek anlamadım amcanın yaptığı da gereksiz. Şimdi o kızla evlenirlerse her gördüğünüzde o muhabbet aklınıza gelecek muhtemelen

Hem eşin hem amcası ikisi de bir birinden beter ....amca ,yeğen arasında böyle konuşmalar geçiyorsa ,bir araya geldiklerinde nasıl konuşuyorlardır Allah bilir !!

kim olduğuna bağlı. mesela ben yurtdışındayım. buralı biri kolayca öyle muhabbet yapar. takmam.
ama eğer türkse çok fena yaparım :)

yakışmamış. ayrıca daha kızı alıp vermediler. amca niye foto atıyo ki sizin kocaya?
yazık kızın fotosu milletin telefonunda geziyo. ben olsam aşırı rahatsız olurdum bu durumdan ve öyle aileye gelin gitmek istemezdim... inşallah o iş olmaz.

Boyle espri olmaz bir kp gelinine nasil oyle bakar ya da bir kuzen kuzeninin esi hakkinda nasil oyle yazar hepsini gectim esin o kizi resmen begenmis yoksa boyle bir espri(!) aklina bile gelmezdi. Ben olsam bundan sonra o kizla esimin ayni ortamda olmasindan cok rahatsizlik duyardim. Kizin suçu oldugundan degil esimin bakis acisini bildigimden...

Böyle gelin gösterme şeylerini kadınlar yapmıyor mu ya ? Amcaya kıl oldum. Ayrıca eşinize niye atılıyor elin kızının fotoğrafı. Amcasıyla eşiniz demek ki böyle muhabbetleri ediyolar ki amcası da bu kadar rahat konuşabiliyor eşinizle.

Kızmakta sonuna kadar haklısınız eşiniz çok gevşek bi insan

Ne iğrenc şaka bu böyle şakanında bir sınırı eşinizde amcasıda iğrenc haklısınız sonuna kadar

Bana saçma geldi ne alaka niye amcasına ablası var mı desin evli biri olarak kaldı ki niye elinden kapıp yazışmalara bakma gereği duydunuz? diğer konularınız da hep kıskançlıkla ilgili herşeyden eşinizi kıskanıyorsunuz. Öyle birşey yazan biri teli elinize vermezdi ya da fotoyu göstermezdi rahatça sayfayı açıp

Back
X