Ablası var mı?

Adam bu sakayi karisina yapmis olsaydi, yani kadin, bi kiz gosterince kocasi “cok guzelmis, ablasi var mi?” deseydi bu tatsiz da olsa bir saka ve bunun uzatilmasina gerek yoktu
Ama durum oyle degil, elaleme rezil olmaktir bu saka degildir

Erkeklerin böyle hadsiz bir espri anlayışları var ne yazıkki.. Bir amaç ya da anlam taşıdığını sanmıyorum. Süründürün biraz dersini alsın.

Ben olsam eğer isteme falan olursa konuyu açardım biraz ortalık karışsın.

Ya benim eşimde yüzümd karşı tanıdıklar arasında bana takılmak tepkimle eğlenmek için böyle gereksiz şakalar takılmalar espiriler yapar. Kayınpederimde kv me böyle takıldığından alıştım mı ne bana sıradan geliyor. Çok takılmayın fazla da uzatmayın derim niyeti kötü değil hazır özür dileyip telafi etmeye çalışıyorken işi değişik sıkıntılı boyutlara taşımayın

2. Eş almayir kafasına koyan illa aynı eve mi getiriyor.
Görüşe saygı ile ne alaka, saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum aman neyse iyiki şahsi fikrin admin falan değilsin
Admin de olsam sahsi bir fikir sahibi olmamda sakinca yoktur herhalde. Herkes her begendigini 2.,3.,4. Es olarak almiyor. Ben birine ne yakisikliymis desem alip kocama kuma yapmayacagim herhalde ;)

Ben size hak verdim. Tavrınız gereksiz bir alınganlık ya da abartı değil. Bu konuların şakası bile hoş değil. Hatta karşı cins için beğeni ifade etmeyi bile uygun bulmuyorum ben. Eşiniz en fazla kız için düşünülen beyefendi kimse "x ile çok yakışırlar" gibi bir yorum yapabilirdi.

Merhaba sevgili bayanlar. Direk konuya giriyorum. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar resmini eşime atmışlar. Eşim de bana gösterdi bak yengemize diye. Telefonu elinden aldım fotoğraflara baktım geri tuşuna basıp yazışmalara baktım. Eşim vaaay diye yorum yapmış. Ablası var mı? Demiş. Amcası da ne yazık ki yazmış. Eşim de tuuhhh yazmış. Kızlar şimdi burdan ne anlam çıkarmalıyım? Yani kızın ablası olsa eşim ablasını da bana mı alın diyecekti? Eşimle tartıştık evli barklı adamsin yazdigin şeye bak dedim. Eşim diyor ki ya espri yaptım telefonu eline veren benim ne var bunda felan dedi. Aynı şeyi ben yazsam abisi var mı tuh yok mu felan desem napardin dedim. Kızardım dedi özür diledi. Içim çok soğudu ona karşı dünden beri şebeklik yapiyo kendini affettirmeye çalışıyo. Bense soğuk davranıyorum. Bir suru laf saydim. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Abartıyor muyum yoksa benzer tepkileri hatta daha fazlasını siz de gösterir miydiniz?

Abartmayın, ne olmuş öyle dediyse ben olsam güler geçerim.

Merhaba sevgili bayanlar. Direk konuya giriyorum. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar resmini eşime atmışlar. Eşim de bana gösterdi bak yengemize diye. Telefonu elinden aldım fotoğraflara baktım geri tuşuna basıp yazışmalara baktım. Eşim vaaay diye yorum yapmış. Ablası var mı? Demiş. Amcası da ne yazık ki yazmış. Eşim de tuuhhh yazmış. Kızlar şimdi burdan ne anlam çıkarmalıyım? Yani kızın ablası olsa eşim ablasını da bana mı alın diyecekti? Eşimle tartıştık evli barklı adamsin yazdigin şeye bak dedim. Eşim diyor ki ya espri yaptım telefonu eline veren benim ne var bunda felan dedi. Aynı şeyi ben yazsam abisi var mı tuh yok mu felan desem napardin dedim. Kızardım dedi özür diledi. Içim çok soğudu ona karşı dünden beri şebeklik yapiyo kendini affettirmeye çalışıyo. Bense soğuk davranıyorum. Bir suru laf saydim. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Abartıyor muyum yoksa benzer tepkileri hatta daha fazlasını siz de gösterir miydiniz?

Bu çok eski bir şakadır ya alınacak bir şey değil, büyütmeyin:)

Kesinlikle abartmıyorsunuz bu nee yaaa kendilerjne gelince şaka..siz deseydiniz nolacakti acaba kendimi sizin yerinize koydum sinirlerim bozuldu

Back
X