- 24 Haziran 2011
- 23.452
- 48.865
- 798
- Konu Sahibi Tebdilimekan
Konu sahibi eşine azcik surat yapsa yeterli.Kizin babasının elini kana bulamasina hiç gerek yok![]()
Yoo nasıl bir aileyle muhatap olduklarını bilsinler bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi eşine azcik surat yapsa yeterli.Kizin babasının elini kana bulamasina hiç gerek yok![]()
Olay garip bir hal aldı. İlk yorumunuzdan anladığım aman sanki eve mi getirecek siz varsınız şaka yapmıştır. Şu yorumunuzdan anlaşıland ise illa eve getirip eş mi yapmalı beğenebilir. Beğenirse şaka değildir zaten. Şahsi düşünceleriniz çok karıştı. İsterseniz özelden anlaşalım arkadaşın konusunu da sapote etmeyelim.Admin de olsam sahsi bir fikir sahibi olmamda sakinca yoktur herhalde. Herkes her begendigini 2.,3.,4. Es olarak almiyor. Ben birine ne yakisikliymis desem alip kocama kuma yapmayacagim herhalde![]()
Eve mi getirecek dedigim konu “es olarak mi alacak her begendigini” seklindeydi aslinda. Dogru anlamamis olabilirsiniz,ben de dogruyu anlatamamis olabilirim. İnsan saka da yapabilir,gercekten guzel bulmus da olabilir. Benim icin bunlarin dile getirilmesi normal.Olay garip bir hal aldı. İlk yorumunuzdan anladığım aman sanki eve mi getirecek siz varsınız şaka yapmıştır. Şu yorumunuzdan anlaşıland ise illa eve getirip eş mi yapmalı beğenebilir. Beğenirse şaka değildir zaten. Şahsi düşünceleriniz çok karıştı. İsterseniz özelden anlaşalım arkadaşın konusunu da sapote etmeyelim.
Haklisin. Zaten kizin resmi ve esiniz ne alaka o bile sacma. Herkes inceliyor gibi olmus. Hele bide bu sekilde yorum yapiyolarsaMerhaba sevgili bayanlar. Direk konuya giriyorum. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar resmini eşime atmışlar. Eşim de bana gösterdi bak yengemize diye. Telefonu elinden aldım fotoğraflara baktım geri tuşuna basıp yazışmalara baktım. Eşim vaaay diye yorum yapmış. Ablası var mı? Demiş. Amcası da ne yazık ki yazmış. Eşim de tuuhhh yazmış. Kızlar şimdi burdan ne anlam çıkarmalıyım? Yani kızın ablası olsa eşim ablasını da bana mı alın diyecekti? Eşimle tartıştık evli barklı adamsin yazdigin şeye bak dedim. Eşim diyor ki ya espri yaptım telefonu eline veren benim ne var bunda felan dedi. Aynı şeyi ben yazsam abisi var mı tuh yok mu felan desem napardin dedim. Kızardım dedi özür diledi. Içim çok soğudu ona karşı dünden beri şebeklik yapiyo kendini affettirmeye çalışıyo. Bense soğuk davranıyorum. Bir suru laf saydim. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Abartıyor muyum yoksa benzer tepkileri hatta daha fazlasını siz de gösterir miydiniz?
Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar
görücü usulleri genelde öyle olmuyormupazardan domates mi alıyolar? bu nasıl tabir ya.
konuya gelirsek haklısın.
görücü usulleri genelde öyle olmuyormu
Benim amcam gecenlerde nişan yapti oğluna.. Simdi kalkip benim erkek kardesime gonderdigini düşünüyorum kızın fotoğrafını, ne alaka ulan?!kuzen bu mevzunun neresinde?
evleneceği kız hakkında kuzeninin ve babasının güzellik sertifikası verdiklerini biliyor mu?
Benim amcam gecenlerde nişan yapti oğluna.. Simdi kalkip benim erkek kardesime gonderdigini düşünüyorum kızın fotoğrafını, ne alaka ulan?!
Anlayamıyorum gerçekten bu kadar harika anlatınca dosdoğru mu oluveriyorsunuz anlatmak istediğiniz konuda.Eve mi getirecek dedigim konu “es olarak mi alacak her begendigini” seklindeydi aslinda. Dogru anlamamis olabilirsiniz,ben de dogruyu anlatamamis olabilirim. İnsan saka da yapabilir,gercekten guzel bulmus da olabilir. Benim icin bunlarin dile getirilmesi normal.
Buyrun soyle de anlatayim,
Ben her seye alinmayan bir insanim,bunu paylastim diye bana erkek uye dediniz. Normal mi sizce bu? Sizin herhangi bir gorusunuz uzerine ben size bu yorumu yapsam hosunuza gider mi? Alinmadim yorumunuza ama hoslanmadim da. Ustune sanki cok vahim bir durumu savunuyormusum gibi “neyse ki admin degilsin” tarzinda bir yorum yaptiniz.
Herkes herkesin yorumunu begenmek mecburiyetinde degil. Ben herhangi bir erkegin tipini begenebilirim,begendigimi de dile getirebilirim,esim de ayni sekilde dile getirebilir. Lakin, her begendigimizi es olarak alacak halimiz yok, veya eve getirecek halimiz yok. Umarim dogru sekilde anlasilmistir. Hala daha uzatacaksak buyrun siz yazin ozelden.
Anlayamıyorum gerçekten bu kadar harika anlatınca dosdoğru mu oluveriyorsunuz anlatmak istediğiniz konuda.
Bir kadın olarak eşimin kimse için bana da ayarlayın tarzı sözlerinden hoşlanmam, bundan hoslanabilecek ya da tevazu gösterecek bir kadın da henüz hiiiç görmedim. Bu yüzden erkek olma olasılığınızı kadın olupta bu olaya şaka deyip gecebilecek oluşunuzdan daha samimi buldum.Hâlâ da öyle buluyorum, yorumum da bu yüzdendi.
Şunu da ekleyim ayrıca böyle bir konuya gülüp ay kocam şaka yaptı diyecek bir eş de çok irrite edici.
Artık herhangi bir yorum yapmayacağım süslü yazılarınızı alıntı yapmadan yazarsanız ne iyi olur.
Kayinpederin güzellik testinden geçen gelin ne günlere kaldık üstelik yeğeniyle bunun sözde espirisini yapabiliyor gerçekten çok ayıpMerhaba sevgili bayanlar. Direk konuya giriyorum. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Eşimin amcası oğluna kız bakıyor. Bir tane bulmuşlar resmini eşime atmışlar. Eşim de bana gösterdi bak yengemize diye. Telefonu elinden aldım fotoğraflara baktım geri tuşuna basıp yazışmalara baktım. Eşim vaaay diye yorum yapmış. Ablası var mı? Demiş. Amcası da ne yazık ki yazmış. Eşim de tuuhhh yazmış. Kızlar şimdi burdan ne anlam çıkarmalıyım? Yani kızın ablası olsa eşim ablasını da bana mı alın diyecekti? Eşimle tartıştık evli barklı adamsin yazdigin şeye bak dedim. Eşim diyor ki ya espri yaptım telefonu eline veren benim ne var bunda felan dedi. Aynı şeyi ben yazsam abisi var mı tuh yok mu felan desem napardin dedim. Kızardım dedi özür diledi. Içim çok soğudu ona karşı dünden beri şebeklik yapiyo kendini affettirmeye çalışıyo. Bense soğuk davranıyorum. Bir suru laf saydim. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz? Abartıyor muyum yoksa benzer tepkileri hatta daha fazlasını siz de gösterir miydiniz?