ablasına pahalı hediyeler.. peki ya bana?

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar erkek arkadaşımla bir aydır ayrıydık, o süreçte gördüm ablasının faceinde..
ablasına far paleti almış,50-60 liralık bir şey..
kendisi öğretmen, on beş tatilde geldi, barıştık,
kendisi için bir sürü alışveriş yaptı, kazaktır, hırkadır, ayakkabıdır o tür ihtiyaçlar..
neyse, yapabilir tabi doğaldır..
sevgililer günü hediyesi ben ona 80 liralık harcama yaptım..
o bana ne aldı derdiniz? bijuteriden normal bir kolye, en en en fazla 25 liradır..
yine bir şey oldu ayrıldık..
şimdi yine görüyorum ablasına çok şık bi topuklu bot almış, face de gördüm..
nerden baksanız o da 50-60 liradır, belki de daha fazla..

siz olsanız ne düşünürsünüz kızlar?
ben böyle maddiyatçı biri değildim, ama maaşı yerinde, ve ben ona öğrenci halimle neler aldım..
o ise ablasına başka, bana başka..

Son düzenleme:
senın diğer konunu hatırlıyorum hatta hedıye için ayrılmış olmasın demiştim

ama bu hedıyeler bılmem neler çok fazla mevzu olmuyormu aranızda nebilim o almıyorsa sende alma

ıkı sevgılı arasında bunlar bukadar sorun olmamalı sevgı aşk bu değildir gıbı gelıyor

Size deyer vermediğini fallanmi düşünürdü bu olay?bence ablasinin faceni bu kadar takip etmezsen, az dert etmiş olursun.
Ablasida cocukmu, her aldığı hediyeyi facede gösteriyor:)

Tüm bu ablasına alınan hediyeleri face te görüyorsunuz da
Sevgilinizin aldığını nasıl anlıyorsunuz

Bot vs. paylaşıp kardeşim aldı diye mi yazıyorlar :53:

Maddiyattan değilde ,sanki bana değer vermiyor diye düşünürdüm.Çünkü sevdiği sonuçta sana bişey aldığında mutlu olmalı senin için bişeyler yapmaya çalışmalı herkez kendi imkanıyla.Evlendikten sonra evinizin bütçesinden kısıp ablasına ailesine abartı bi şekilde harcama yaparsa daha kötü olur.Ayrıl et demesi kolay ama daha şimdiden böyleyse ... akla takılan şeyle evlilikte felan sorun olup büyüyor genede sen bilirsin.

Sevginin değerini belirleyen şeyler bunlar değil.
Bunları hesaplayarak zaten bu ilşki yürümez.
Neden beklenti içindesin ki , neden alınanın maddi değerindesin.
Daha şimdiden kendini ablasıyla kıyaslarsan zaten mutlu olamazsınız.
Hediyenin kaç liralık olduğu değil hangi duyguyla alındığı önemli bence. :31:

belki ilişkiniz ona göre çok ciddi değildi, sonuçta eşi değilsin, nişanlısı değilsin ablasına aldıklarının hesabını sormazsın ki
keşke sende ona almasaydın, sen aldığın için beklenti içine girip üzülmüşsün

şöyle bi erkek kardeşte bana düşmedi yaw, benim ki bana ne alıyor, hiçbişey
:27::27::27:

bence siz biraz abartmışsınız, ablasının ihtiyaçlarını alıyordur bir şekilde destek olmak için belki sevgiliniz okurkende ablasına ona almıştır bunlar basit şeyler böyle sadece kendinizi yıpratırsınız bunlara takılmamanızı ve kendinizi kimseyle kıyaslamamanızı öneririm yoksa hep üzersiniz kendinizi

senın diğer konunu hatırlıyorum hatta hedıye için ayrılmış olmasın demiştim

ama bu hedıyeler bılmem neler çok fazla mevzu olmuyormu aranızda nebilim o almıyorsa sende alma

ıkı sevgılı arasında bunlar bukadar sorun olmamalı sevgı aşk bu değildir gıbı gelıyor

yok canım o yüzden ayrılmadım.. çok seviyorum diyor ama faceine eklemiyor, telefonunu elletmiyor..
facei sil diyorum silmiyor.. yalanlar söylüyor.. ama çok seviyorum diyor.. bitti gitti de, bu hediye olayı takıldı aklıma..
enayi gibi hissettim kendimi.

yok canım o yüzden ayrılmadım.. çok seviyorum diyor ama faceine eklemiyor, telefonunu elletmiyor..
facei sil diyorum silmiyor.. yalanlar söylüyor.. ama çok seviyorum diyor.. bitti gitti de, bu hediye olayı takıldı aklıma..

Bitti gittiyse takılma.
Yalan varsa gerisini koy ver gitsin.
Bundan sonra hayırlısı çıksın karşına inşallah :))

belki ilişkiniz ona göre çok ciddi değildi, sonuçta eşi değilsin, nişanlısı değilsin ablasına aldıklarının hesabını sormazsın ki
keşke sende ona almasaydın, sen aldığın için beklenti içine girip üzülmüşsün

şöyle bi erkek kardeşte bana düşmedi yaw, benim ki bana ne alıyor, hiçbişey
:27::27::27:

ciddiydik canım, yazın evlenelim desem evlenir, hatta o söylüyo yazın evlenelim diye.. ama işte..

daha başka şeyler de var. neyse zaten bitti gitti.

Bence oldukça maddiyatçısınız. Ablasının görgüsüzlüğünden bahsetmek bile istemiyorum ama sizde çok fazla kıyas yapıyorsunuz. Bence gerek yok kendinizi üzersiniz.

Benim anlamadığım bitti gittiyse niye hala bu kadar kafaya takıyorsunuz ? :ssz:

Daha geçen aşağılık kompleksi diye bir konu açmıştınız,şimdi de bu...:30:

Sevgi zaten yok aranızda o belli de... Niye bu kadar takıldınız anlayamadım.:12:

Tüm bu ablasına alınan hediyeleri face te görüyorsunuz da
Sevgilinizin aldığını nasıl anlıyorsunuz

Bot vs. paylaşıp kardeşim aldı diye mi yazıyorlar :53:

Bir tanıdığım bunu hep yapıyor, ne hediye gelirse geldin x'in hediyesi diye paketleri ile birlikte çekiyor :1:
Hiç şaşırmam ben kardeşim aldı diye yazıyorsa
Ama genelde ergenler yapıyor bunu, biride annemin hediyesi çantaaaammm diye yazmıştı
:31:

Bu anlattıkların hediyeden daha önemli oysa ki..

Benim anlamadığım bitti gittiyse niye hala bu kadar kafaya takıyorsunuz ? :ssz:

Daha geçen aşağılık kompleksi diye bir konu açmıştınız,şimdi de bu...:30:

Sevgi zaten yok aranızda o belli de... Niye bu kadar takıldınız anlayamadım.:12:

ya ben de bilmiyorum canım, olur hiçbir yanı yok adamın ama saplandım kaldım lanet olsun ya..

Back
X