Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sen mutsuzsun bu adamla herşey batıyor gözüne çözüm ayrılmak tam olarak sevıldığını hıssetmıyosun sevıyorsanda zamna içinde sevgınde azalmış boşuna kendıni üzüyorsun
bitti gittiyse sorun etme,ablasının facesine bakma,ve sen sen ol ne buna ne başka bir erkeğe hakettiğinden fazla değer verme hem maddi hem manevi,sen 1 al o 5 alsın,oyle kıymetlı olursun unutma....
Hediyeler 3. kişilerin gözüne sokulmaz, görgüsüzlüktür.
Başkasına alınan hediyelerin de maddi kıyası, hesabı kitabı yapılmaz, ayıptır.
En önemlisi bitip giden ilişkinin artısı eksisi yapılmaz, lüzumsuzdur, can sıkıcıdır.
Rahatınıza bakın, keyfinize bakın, boş verin, kim kime ne almış takmayın derim ben, naçizâne.
Hediyeler 3. kişilerin gözüne sokulmaz, görgüsüzlüktür.
Başkasına alınan hediyelerin de maddi kıyası, hesabı kitabı yapılmaz, ayıptır.
En önemlisi bitip giden ilişkinin artısı eksisi yapılmaz, lüzumsuzdur, can sıkıcıdır.
Rahatınıza bakın, keyfinize bakın, boş verin, kim kime ne almış takmayın derim ben, naçizâne.
bu mantığı anlayamıyorum, birine değer veriyorsunuz ki sevgiliniz oluyor..
sevgili diye aşağılamak niye..
sizin gibi insanlar yüzünden erkekler, ailem bir tane, kadın her zaman bulunur diye düşünüyor.
yazık..
Gerçekler bunlar, ayrıldık diyorsun işte. Demekki adam bir gelecek görememişki almamış. Daha dün bi konu vardı. Bayanın biri erkek arkadaşına sürekli kredi kartını vermiş,para vermiş hediyeler almış, adamsa evli çıkmış basmış kaçmış. Aman ha siz siz olun sakın kimseye aldanıp para verip hediye vs... almayın diye bas bas bagırıyordu.Bu zamanda millet kocasından pahalı hediye göremiyor, bu beklentin niye. Hem hediyenin pahalısı ucuzu olurmu? Ne kadar ayııp
Kısaca konu sahibinin sevgilisi konu sahibine küçük hediyeler alırken, ablasına pahalı hediyeler alıyormuş.
Konu sahiibi ise öğrenci olmasına rağmen hep güzel hediyeler almış sevgilisine.
Ben sevgili olduklarını sandım hala, meğerse ayrılmışlar
Burdaki arkadaşlarda ayrıldıysan ilgilenme artık ablasına ne aldığıyla dedi
Arkadaş ta teşekkür etti.
Silip önüne bakacak herhalde artık
Şahsi fikrim ; kib yapılacak bi durum yok
Konu silmek yasak olduğundan zaten ceza alacak ( Bence bunun da yasak olduğunu bilmeden sildi )
Ben kendisine mutluluklar diliyorum, boşluk anında bile bu kişi ile barışmamasını öneriyorum
Hediye üzerine düşünelecek en son şeymiş, onca eksinin yanında zaten.
Kısaca konu sahibinin sevgilisi konu sahibine küçük hediyeler alırken, ablasına pahalı hediyeler alıyormuş.
Konu silmek yasak olduğundan zaten ceza alacak ( Bence bunun da yasak olduğunu bilmeden sildi )
Ben kendisine mutluluklar diliyorum, boşluk anında bile bu kişi ile barışmamasını öneriyorum
Ben de içeriği arıyordum güzel anlatmışsın :) Eğer neticeye vardıysa sorunu, yönetime bildirir konuyu yoruma kapattırır. Ya da der ki istediğim cevabı aldım teşekkürler... Burası yazı tahtası değil ki... Silemiyorsan karala yapmış