- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.216
- 698
Sherlock Holmes olmuşsunKocasi hamileyken magaraya götürüp kayalıklardan ucsun diye beklemişti, bosanalim bi daha evleniriz demisti, ay ilk defa birini buldum, kendimi cinayet cozmus dedektif gibi hissediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sherlock Holmes olmuşsunKocasi hamileyken magaraya götürüp kayalıklardan ucsun diye beklemişti, bosanalim bi daha evleniriz demisti, ay ilk defa birini buldum, kendimi cinayet cozmus dedektif gibi hissediyorum
Çocuğun hakkını siz yedireceksiniz üçüncü hanıma. Niye hiçbir şey almadan boşandınız? O evleri ve arabayı birlikte mi almıştınız? Hadi düşünememişsiniz burada sormuşsunuz sizi uyarmışlar, neden dinlemediniz?Kzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu
Ayy dört yandan her mecradan darlıyor insanlarıYaaa daha dünDilara arikanli'da şunu görünce aklıma gelmiştiniz,bugün konu acmissiniz
Türkçe öğretmenimisinizBen öğretmenim. eşimden ayrıldım 1 çocuğum var 3 yaşında. eş durumuyla onun memleketine gelmiştim. kimsem yok burada bazen ijtiyaç olduğunda babya diyprum ki ablana bıraksan çocuğu birkaç saatliğine? ablası da benim okulumun karşısında oturuyor. diyor ki ablam plansız işi sevmez. enişte titiz bir yeri eller kırar vs. Diyor yani götüremiyor ablasına. ama gel gelelim biz evliyken ablası çok rahat bunu arayıp bizi köye götür acele et diyordu. köye gittiğimizde de ben bebekli olmama rağmen beni dinlemiyor ablasına göre dönme zamanını ayarlıyordu. o ablasının kzıı da dayı benzin paranı veririm beni 6 saat uzaklıktaki ile götür kıyafetlerim orada kaldı dediğinde tamam diyordu. siz bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?
Cunki cumlede "koca" var,yeter benceAyrıca konuda eski eşinin ablasının kocası bir şey bile dememiş ki aJFJKHAGJHAJKH
Başlık ne alaka be ?
Sizin acilen psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Geçmişe takılıp kalmışsınız. Değiştiremeyeceğiniz olayları sürekli ısıtıp ısıtıp kendi önünüze getirmeyin. Siz bu kafayla sırf adam rahat edemesin diye çocuğunuzuda ona vermeye kalkarsınız.Kzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu
Burada sorduğunda zaten boşanmıştı.Çocuğun hakkını siz yedireceksiniz üçüncü hanıma. Niye hiçbir şey almadan boşandınız? O evleri ve arabayı birlikte mi almıştınız? Hadi düşünememişsiniz burada sormuşsunuz sizi uyarmışlar, neden dinlemediniz?
Mantıklı olarak tek yapabileceğiniz oradan başka yere tayin istemek. Ailen destek olursa onların yanına gidebilirsiniz. Niye hala orada duruyorsunuz hiç anlamadım.
Konuyu boşandıktan sonra açmış. Kendisinin 3-5 yıl önceki olayları yeniymiş, şu an yaşıyormuş gibi gelip burada anlatma huyu vardır.Yahu konu açıyosunuz da verilen hiçbir tavsiyeyi dinlemiyosunuz. İlk açtığınız konuda da burda herkes size dedi ki sakın kabul etme anlaşmalı boşanmayı, bu adam seni kandırıyo dedi dinlemediniz. Ondan sonra da yüz kere dediler tayin isteyin, o ortamdan uzaklaşın kendinize bu insanlardan uzakta sıfırdan bi hayat kurun diye, yine dinlemiyosunuz. Bu kadar takıntılı bi yapınız varken eski eşle ve ailesiyle bu kadar dip dibe yapamazsınız tabiki. Daha çook duyarsınız, bu adam başkasıyla evlenir dee, balayına da gideer, çocuk da yapaar. Ne yapacaksınız, sürekli dibinde olup her yaptığını duyup kafaya takmaya devam mı edeceksiniz? Bu mu yani kendinize hayal ettiğiniz hayat? Madem kandırılmış hissediyosunuz, zorunuza gidiyo adamın yaptıkları, o zaman en güzel intikamı yolunuza bakıp mutlu olarak alabilirsiniz. Böyle adamın dibinde hayatını izleyip çocuğa biraz da ablan baksınlarla kendinizi daha beter duruma düşürüyosunuz. Gidin uzaklaşın, kaç kere söylendi size ama boşa konu açıyosunuz.
Yanlış hatırlamıyorsam pdrciyim demişti. Umarım yanlış hatırlıyorumdurTürkçe öğretmenimisiniz
Değilim deyin![]()
Hanımlar hepinizden özür dilerim ama bu hanımefendi eski eşini takıntı haline getirmiş, boşanmadan önce yaşanmış olayları sanki dün yaşanmış gibi anlatan, Kazen'e telefonda hakaretler yağdıran, kendisini artık siteye almayacağımızı söylediğimiz halde ısrarla üyelikler alan biri ve kusura bakmasın ama bu lafı hak etti.Kzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu