• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablasının kocasının böyle demeleri normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama hala geri evlenmeye çalışıyorsunuz. Adam bugün gel dese koşacaksınız. Derdiniz para desem memursunuz geçinebilirsiniz. İyice bu adamla kafayı bozdunuz
Ay hani biri vardi eski, 3 kere bosanip 5 kere evlenmisti ayni adamla, full bunalim, kendimi oldurucem diye günlük gibi yazan biri vardikimdi o? Katip bilir belki, onu hatirlatiyo bu takinti hali bana Katibin Ruhu Katibin Ruhu kimdi o hatirliyo musun

Babasını görsünmüş bıraksın bu işleri. Adam geri alsın diye bekliyor.
en çok üzüldüğümde kadınların çocukları paravan olarak kullanıp işe yaramaz kocalarından boşanmamaları, boşansalar dahi çocuğu kullanarak adamların hayatlarından çıkmak istememeleri.
geçen gün bir programda vardı, 40 yıllık evliler çoluk çocuk evlenmiş adam bir kadının peşine takılıp karısına yapmadığı rezillik bırakmamış, karısı hala diyor ki çocuklarım için affederim yani kundakta bebeği olan kadınla torun sahibi olmuş kadında aynı kafada.
açık açık deseler ki ben dul kalmak istemiyorum, eşimden vazgeçmem bu saatten sonra baba evine dönmek zor yada çalışmaya başlayıp düzen kuramam eyvallah.

Ay hani biri vardi eski, 3 kere bosanip 5 kere evlenmisti ayni adamla, full bunalim, kendimi oldurucem diye günlük gibi yazan biri vardikimdi o? Katip bilir belki, onu hatirlatiyo bu takinti hali bana
Onu da biliyorum ya bir sürü nicki vardı. Konuları "aynı adamla iki kez boşanıp üçüncü kez evlenen var mı ?" şeklideydi. Birden fazla üyeliği olduğu için hatırlayamıyorum nickini

Ay hani biri vardi eski, 3 kere bosanip 5 kere evlenmisti ayni adamla, full bunalim, kendimi oldurucem diye günlük gibi yazan biri vardikimdi o? Katip bilir belki, onu hatirlatiyo bu takinti hali bana Katibin Ruhu Katibin Ruhu kimdi o hatirliyo musun
mutluluk1982 ydi en son nicki diye hatırlıyorum

Boşanmakla en doğru kararı vermişsiniz. Çocuğunuzu başkalarına emanet etmeyin. Sadece bunu diyorum.

Mutluluk diye bir üyeydi, konularının yarısı noktalardan oluşuyordu.

accessdenied accessdenied şu mağara olayı nedir bi söyleyiver hele :işsiz:
Ben diyim.
Kocası bunu magaraya götürmüş.
Havasızmış.
Magara yüzeyi engebeliymiş.
Kocası magarada yürüsünde bebegi düşsün diyeymiş felan fişman.
Salak saçma şeyler :)

accessdenied accessdenied şu mağara olayı nedir bi söyleyiver hele :işsiz:
Bu bedevi hamileyken bebek düşsün diye kocasi almis bunu mağaraya gezmeye götürmüş, tam detaylari hatirlamiyorum ben de, hamile kadin magaraya goturulur muymus? Ayi cikabilirmis, tas düşebilirmiş

Ben öğretmenim. eşimden ayrıldım 1 çocuğum var 3 yaşında. eş durumuyla onun memleketine gelmiştim. kimsem yok burada bazen ijtiyaç olduğunda babya diyprum ki ablana bıraksan çocuğu birkaç saatliğine? ablası da benim okulumun karşısında oturuyor. diyor ki ablam plansız işi sevmez. enişte titiz bir yeri eller kırar vs. Diyor yani götüremiyor ablasına. ama gel gelelim biz evliyken ablası çok rahat bunu arayıp bizi köye götür acele et diyordu. köye gittiğimizde de ben bebekli olmama rağmen beni dinlemiyor ablasına göre dönme zamanını ayarlıyordu. o ablasının kzıı da dayı benzin paranı veririm beni 6 saat uzaklıktaki ile götür kıyafetlerim orada kaldı dediğinde tamam diyordu. siz bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?
Niye bir kaç gün önceki özür grubu atamalarına başvurup kendi memleketinize ya da kendinizi yalnız hissetmeyeceğiniz bir yere tayin istemediniz? derim.

Ben diyim.
Kocası bunu magaraya götürmüş.
Havasızmış.
Magara yüzeyi engebeliymiş.
Kocası magarada yürüsünde bebegi düşsün diyeymiş felan fişman.
Salak saçma şeyler :)

Bu bedevi hamileyken bebek düşsün diye kocasi almis bunu mağaraya gezmeye götürmüş, tam detaylari hatirlamiyorum ben de, hamile kadin magaraya goturulur muymus? Ayi cikabilirmis, tas düşebilirmiş

Aaaaa.. :oha::KK57::KK57:
Hem kendi çocuğuna hem de okuldaki çocuklara çok üzüldüm. :KK61:

Kzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu
yemeseydin kardeşim bırakmasaydın okumuş öğretmen olmuşsun babam dese babama yapmazdım hala adamın dibinden ayrılmıyorsun şu psikolojiyle başkasının çocuğuna da zarar veriyorsun bu kadar "loser" olmak zorunda mısın ya?
Kalk bi kendine gel değiştir şehri öğretmen maaşı sana yeter belki düzgün birini bulacaksın adam kandırmış dolandırmış sevmemiş işte nasıl bir takıntı bu ya..

Yaşadığın şehri okulunu bilsem meb e şikayet ederim sen normal değilsin o vakit geçirdiğin çocukların suçu ne?

konunuza gelince bulunduğunuz ilde kendinizi yalnız ve çaresiz hissediyorsanız tayin hakkınızı kullanıp ailenizin olduğu ile gidin, eski eşinizin çocuğa maddi bir yardımı yok ise nafaka davası açın. çözümsüz değilsiniz sadece sorunlarınızı çözmek istemiyorsunuz. saydıklarımın hiçbirini de yapmayacaksınız çünkü eski eşinizle diyaloğunuzun kesilmesini istemiyorsunuz. boşanmadan önce size söylediği boşanalım birbirimizi tanıyıp tekrar evlenelim sözüne güveniyor bir umut bekliyorsunuz ama o gemi gelmeyecek maalesef.

mağara konusu çok geçmiş bende kızıma hamileyken eşimle yeraltı şehrine gittim aklımın ucundan eşimin bebek düşsün diye beni oraya götürdüğü geçmedi. siz bütün olayları kafanızda kurup çıkarım yapıyorsunuz ve bunlara inanıyorsunuz ne yazık ki!

aynı yerde olmayıp aynı şartlar olsaydı bu konu konuşulmazdı.
abla yokmuş gibi davranıp başınızın çaresine bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X