- 21 Kasım 2017
- 29.777
- 130.182
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bedevi ye ne yalan uyduracaklarını şaştılar, istenmediğini ısrarla anlamıyor ya.Ayrıca konuda eski eşinin ablasının kocası bir şey bile dememiş ki aJFJKHAGJHAJKH
Başlık ne alaka be ?
Herkes anlamış bu seferÇok açık etmişsin kendini bu sefer tatlım.
Ben öğretmenim. eşimden ayrıldım 1 çocuğum var 3 yaşında. eş durumuyla onun memleketine gelmiştim. kimsem yok burada bazen ijtiyaç olduğunda babya diyprum ki ablana bıraksan çocuğu birkaç saatliğine? ablası da benim okulumun karşısında oturuyor. diyor ki ablam plansız işi sevmez. enişte titiz bir yeri eller kırar vs. Diyor yani götüremiyor ablasına. ama gel gelelim biz evliyken ablası çok rahat bunu arayıp bizi köye götür acele et diyordu. köye gittiğimizde de ben bebekli olmama rağmen beni dinlemiyor ablasına göre dönme zamanını ayarlıyordu. o ablasının kzıı da dayı benzin paranı veririm beni 6 saat uzaklıktaki ile götür kıyafetlerim orada kaldı dediğinde tamam diyordu. siz bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?
Babasını görsünmüş bıraksın bu işleri. Adam geri alsın diye bekliyor.Hanımefendi sizde inatla oradan tayin almaya yanaşmıyorsunuz. size defalarca o ortamdan uzaklaşmanız söylendi siz hala babası görsün derdindesiniz görmek isteyen baba biraz da kendi fedakarlık yapsın değil mi?
eşiniz zaten size değer veren bir adam olsaydı zamanında bugün boşanmış olmazdınız. adam için kendi kök ailesi kurduğu çekirdek yuvalarından daha kıymetli olmuş her zaman öyle olmasa 2. evliliği de bitmezdi ki siz adamdan vazgeçecek biri bile değilsiniz
Tebrik ederimSiz su “Bosanalim yeniden evleneriz” diyen adama inanip bosanan, bosandigi adami ve ailesini takinti yapan, gecmisteki her an icin buraya konu acan ve her defasinda yonetim tarafindan kovulan kullanici misiniz?
Hosgeldiniz.
yaaa ben yazanın ismine bile bakmıyorummaşallah bu kk daki hanımların hafızalarına hayranım![]()
Herkes nasi anladı diye aval aval bakan ben bile anladim bu sefer, sen düşün artikHerkes anlamış bu sefer![]()
aynene
yaaa ben yazanın ismine bile bakmıyorum
Kötü oglunla kötü evdeysen durum gercekten kötü beybisuKzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu
Neden malları bolusmediniz?Kzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu
Kocasi hamileyken magaraya götürüp kayalıklardan ucsun diye beklemişti, bosanalim bi daha evleniriz demisti, ay ilk defa birini buldum, kendimi cinayet cozmus dedektif gibi hissediyorumBu konu daha önce yok muydu? Ya da ben dejavu yaşıyorum.
İyi de bundan bize ne beKzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu