Abur cubur belasi

Benim yengen abartılı şekilde tatlı yerdi alzheimer hastası şu andan

çikolata yiyince melatonin seratonin ve endorfin salgılanır böylelikle kişi mutlu olduğunu zanneder, büyük ihtimal mutsuzluk kaynaklarınız var bunlara bakın. O çene durmadıkça kilo veremezsiniz bunu 3 sene once 80 kilo olan biri olarak söylüyorum. En azından günde küçük bir parça bitter ile yetinin, eft olayı da yardımcı olur

Bayanlaaar 3 gundur bir lokma bile tatli bisey yemedim inanin hiiic aramiyorm artik az once esim ekmeginr surdu surdu yedi vallahi benim canim hic istemediiii baya gelisme var bende

Kizlar ben cocuklugumdan beri abur cubur hastasiyim suan 27 yasindayim bebegim oldu 80 kiloyun 1.70 boyum. Eve cikolata girmesin girince bi pakette olsa bitirmem lazim diyelimki dolapta duruyo bi paket o aklimdan cikmiyo bitirene kadar ugrasirim canimin istedigini de bilmiyorm sadece yemek istiyorm diyelimki gece 2 ye kadar sabrettim dayanamiyorm alip yiyotm yas pastanin hepsini bi oturusta yerim yada gelir gider yerim yani illa bitecek o. Sizce bu nedir kizlar anlamiyorm. Kardesim 1 tane cikolata yer midem bulandi ayy cok geldi der ama ben 10 tane yesem yetmez bana :KK43: nolcak benim halim. Sizce bu hastalikmi nedir nasil kurtulurum. Benim gibi olan varmi veya kurtulan. Eft teknigi diye bisey gordum simdi netten ona bakiyorm uygulicam bende insallah faydasi olur
Duygusal açlık gibi geldi bana... Bende bu sorundan dolayı sıkıntıdayım şimdiden önünü kesmenizi öneririm.

Bu bir hastalikmi ki acep
Eger oyleyse tedavisini arastircam boyle olmuyo dediklerjni de denedim incir aldim bi paket bu seferde bi paket inciri bitirdim ama yinede cikolatanin yerini tutmadi
Bende öyleydim canım endokrin gitsene birde insülin direnci testi yaptırın çünkü devamlı insanın canı tatlı çekiyor

Yüksek kalorili abur cubur besinlerden
yemek istediğinizde sakız çiğneyerek bu güdüyü bastırabilirsiniz.

Test ettim, onaylıyorum :sus:

Eve alma abur cubur şeyler. Hatta gerekirse marketlerin abur cubur reyonundan bile geçme:) Yazık ediyorsun kendine bu yaşta bu kilo..

Çikolata ve tatlı isteğine karşı keçiboynuzu yiyin
Sert ve tatlı olduğundan yerken insanı oyalıyor ve tatlı isteğini kesiyor
Keçiboynuzu sayesinde tüm ıvır zıvırdan kurtuldum, üstelik çok faydalı bir şey, tüm çikolata bağımlılarına tavsiyemdir =)

Çikolata ve tatlı isteğine karşı keçiboynuzu yiyin
Sert ve tatlı olduğundan yerken insanı oyalıyor ve tatlı isteğini kesiyor
Keçiboynuzu sayesinde tüm ıvır zıvırdan kurtuldum, üstelik çok faydalı bir şey, tüm çikolata bağımlılarına tavsiyemdir =)
Evet bende bugun ondan aldim kucuk bi parca yetti. Yaninda bide kayisi vardi arasinda ceviz

Kizlar ben cocuklugumdan beri abur cubur hastasiyim suan 27 yasindayim bebegim oldu 80 kiloyun 1.70 boyum. Eve cikolata girmesin girince bi pakette olsa bitirmem lazim diyelimki dolapta duruyo bi paket o aklimdan cikmiyo bitirene kadar ugrasirim canimin istedigini de bilmiyorm sadece yemek istiyorm diyelimki gece 2 ye kadar sabrettim dayanamiyorm alip yiyotm yas pastanin hepsini bi oturusta yerim yada gelir gider yerim yani illa bitecek o. Sizce bu nedir kizlar anlamiyorm. Kardesim 1 tane cikolata yer midem bulandi ayy cok geldi der ama ben 10 tane yesem yetmez bana :KK43: nolcak benim halim. Sizce bu hastalikmi nedir nasil kurtulurum. Benim gibi olan varmi veya kurtulan. Eft teknigi diye bisey gordum simdi netten ona bakiyorm uygulicam bende insallah faydasi olur
Ferritin , d vitamini ve b12 değerlerine baktırdın mı yakın zamanda ?

Tatli bisiler yedikce vucut daha cok istiyor onu cok iyi biliyorum. Mesela kahvaltida recel yediniz. Hemen acikirsiniz. Biraz sabretseniz yemeseniz bu huyunuzda gecer eminin. 1 sene spor ve diyet yapmistim. O zamanlar sadece tadimlik yiyiyordum. Geldi gecti o huyum.

28 yaşındayım. Bütün ömrüm boyunca toplam 10 paket çikolata yememişimdir. O kadar ki nefret ederim tatlıdan. Beni anlamanız zor. Ama benim de sizi anlamam zor. Mutfak abur cubur dolu. Annem alıp dolduruyo. Ne kendisi yer ne de ben.. benim size verebileceğim tavsiye şu.. markete tok olarak gidin. Aç karnına markete gitmeyin. Yanınıza ekstra para almayın. Diyelim ekmek alacaksanız ekmek parası haricinde para almayın.. abur cuburu eve sokmayın. Bunun faydası olacağını düşünüyorum.

Bayanlar tavsiyeleriniz icin cook tesekkur ederim ben bu konuyu 18 martta acmisim bu demek oluyo ki ben 18 marttan beri agzima tadimlik minnacik dahi olsa tatli bisey koymadim tavsiyelerinize uydum coook mutluyum demekki benim elimdeymis bu. Kaynbabam gelirken bisuru basta kek cikolata almis attim dolaba vallahi yuzune bakmiyorum. Cunku biliyorum tadimlik yesem arkadi geliyo en iyisi hic dokunmamak. Ve zayiflamissin dediler banaaa :)

Back
X