Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygusal açlık gibi geldi bana... Bende bu sorundan dolayı sıkıntıdayım şimdiden önünü kesmenizi öneririm.Kizlar ben cocuklugumdan beri abur cubur hastasiyim suan 27 yasindayim bebegim oldu 80 kiloyun 1.70 boyum. Eve cikolata girmesin girince bi pakette olsa bitirmem lazim diyelimki dolapta duruyo bi paket o aklimdan cikmiyo bitirene kadar ugrasirim canimin istedigini de bilmiyorm sadece yemek istiyorm diyelimki gece 2 ye kadar sabrettim dayanamiyorm alip yiyotm yas pastanin hepsini bi oturusta yerim yada gelir gider yerim yani illa bitecek o. Sizce bu nedir kizlar anlamiyorm. Kardesim 1 tane cikolata yer midem bulandi ayy cok geldi der ama ben 10 tane yesem yetmez bananolcak benim halim. Sizce bu hastalikmi nedir nasil kurtulurum. Benim gibi olan varmi veya kurtulan. Eft teknigi diye bisey gordum simdi netten ona bakiyorm uygulicam bende insallah faydasi olur
Bende öyleydim canım endokrin gitsene birde insülin direnci testi yaptırın çünkü devamlı insanın canı tatlı çekiyorBu bir hastalikmi ki acep
Eger oyleyse tedavisini arastircam boyle olmuyo dediklerjni de denedim incir aldim bi paket bu seferde bi paket inciri bitirdim ama yinede cikolatanin yerini tutmadi
Aslinda benim sorunum gercekten canimin tatli cektiginden degildi yemek icin yiyordum ama artik tatli yok hayatimda tamamen cikardimBende öyleydim canım endokrin gitsene birde insülin direnci testi yaptırın çünkü devamlı insanın canı tatlı çekiyor
Bence siz yinede bir gidin muayene olunAslinda benim sorunum gercekten canimin tatli cektiginden degildi yemek icin yiyordum ama artik tatli yok hayatimda tamamen cikardim
Evet bende bugun ondan aldim kucuk bi parca yetti. Yaninda bide kayisi vardi arasinda cevizÇikolata ve tatlı isteğine karşı keçiboynuzu yiyin
Sert ve tatlı olduğundan yerken insanı oyalıyor ve tatlı isteğini kesiyor
Keçiboynuzu sayesinde tüm ıvır zıvırdan kurtuldum, üstelik çok faydalı bir şey, tüm çikolata bağımlılarına tavsiyemdir =)
Canim bu konuyu actigim gunden beri yemiyorum cok sukur kurtuluyorm insEve alma abur cubur şeyler. Hatta gerekirse marketlerin abur cubur reyonundan bile geçme:) Yazık ediyorsun kendine bu yaşta bu kilo..
SüpersinCanim bu konuyu actigim gunden beri yemiyorum cok sukur kurtuluyorm ins
canim seni şeker orucu topigime davet ediyorum :)Canim bu konuyu actigim gunden beri yemiyorum cok sukur kurtuluyorm ins
Ferritin , d vitamini ve b12 değerlerine baktırdın mı yakın zamanda ?Kizlar ben cocuklugumdan beri abur cubur hastasiyim suan 27 yasindayim bebegim oldu 80 kiloyun 1.70 boyum. Eve cikolata girmesin girince bi pakette olsa bitirmem lazim diyelimki dolapta duruyo bi paket o aklimdan cikmiyo bitirene kadar ugrasirim canimin istedigini de bilmiyorm sadece yemek istiyorm diyelimki gece 2 ye kadar sabrettim dayanamiyorm alip yiyotm yas pastanin hepsini bi oturusta yerim yada gelir gider yerim yani illa bitecek o. Sizce bu nedir kizlar anlamiyorm. Kardesim 1 tane cikolata yer midem bulandi ayy cok geldi der ama ben 10 tane yesem yetmez bananolcak benim halim. Sizce bu hastalikmi nedir nasil kurtulurum. Benim gibi olan varmi veya kurtulan. Eft teknigi diye bisey gordum simdi netten ona bakiyorm uygulicam bende insallah faydasi olur
Tatli bisiler yedikce vucut daha cok istiyor onu cok iyi biliyorum. Mesela kahvaltida recel yediniz. Hemen acikirsiniz. Biraz sabretseniz yemeseniz bu huyunuzda gecer eminin. 1 sene spor ve diyet yapmistim. O zamanlar sadece tadimlik yiyiyordum. Geldi gecti o huyum.Kizlar ben cocuklugumdan beri abur cubur hastasiyim suan 27 yasindayim bebegim oldu 80 kiloyun 1.70 boyum. Eve cikolata girmesin girince bi pakette olsa bitirmem lazim diyelimki dolapta duruyo bi paket o aklimdan cikmiyo bitirene kadar ugrasirim canimin istedigini de bilmiyorm sadece yemek istiyorm diyelimki gece 2 ye kadar sabrettim dayanamiyorm alip yiyotm yas pastanin hepsini bi oturusta yerim yada gelir gider yerim yani illa bitecek o. Sizce bu nedir kizlar anlamiyorm. Kardesim 1 tane cikolata yer midem bulandi ayy cok geldi der ama ben 10 tane yesem yetmez bananolcak benim halim. Sizce bu hastalikmi nedir nasil kurtulurum. Benim gibi olan varmi veya kurtulan. Eft teknigi diye bisey gordum simdi netten ona bakiyorm uygulicam bende insallah faydasi olur