abur cuburcu :(

elifcik_45

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
563
5
16
Manisa
kızlar başlıktan anlaşıldığı gibi aşırı derece abur cubur yiyorum ya alınca alıkoyamıyorum illa bitirip kurtulcam.nane şeker delisiyim.aşırı ya anlatsam bugün bile yediğim abur cuburları yuh bi marketçi ile evlen filan diceksiniz.kiloda o biçim ya.yemesem hızlı kilo verebiliyorum ama aşırı yiyorum.nasıl canım istiyo anlatamam.

• Yeşil çay iç içine tarçın kabuk at
  • 2 hurma ye
  • Hurmayı sade yiyemiyorsun hurmadan yapılan diyet çikolata var onu dene

Ama kesinlikle kendini market abur cuburuna verme bak ben nerdeyse 2 günde bir cips kek ne bulursan götüren biriydim 1 aydır yemiyorum dikkat ediyorum 5 kg verdim ve şimdi de hiç aramıyorum. dün babam aldı çikolata eskiden olsa saldırırdım hiç içimden gelmedi yemek. Aslında biz sevmiyoruz vücudumuz sürekli yemeğe alıştığı için istiyor alışkanlık yani. Bir ay hiç yeme tadı nasıldı acaba dersin.
Bırak yağlı, kalorili şeyleri yiyince insan hantallaşıyor içinden bir şey yapası gelmiyor al önüne koca bir tabak meyve ye.

denicem canım en azından eve abur cubur alınmasın yani dayanamıyorum yoksa yiyorum .meyve ile hiç aram yok bu yüzden babam çok kızar

evde bulundurmayınca yemiyorsun evde varsa insan dengeyi kuramıyor hepsini hüpletiyor.

Eve abur cubur yerıne elma + havuç + salata + maydonoz + marul + hurma ve tuzsuz sekersız kuruyemiş falan al .
Hiçbişey kalmayınca mecburen bunlara sarıcaksın :))
Ben abur cubur bagımlılıgımı boyle aşmıştım.
Ağzım hıc boş durmazdı ılla bıseyler ısterdım havucu maydonuzu marolu salata seklınde hazırlardım gelıp gıdıp onu yerdım yagsız tuzsuz lımon eşliğinde..

sanırım meyva sevmeyenlerde oluyor bu aburcuburculuk , bende hiç sevmem

bu konuyu okuduğumdan beri mutfaktaki bisküviyi aklımdan çıkaramıyorum

Çayı şekersiz içmeye alışırsan piyasadaki çikolata ve kekler çok çok tatlı geldigi için yemek istemeyeceksin bile :)

Kızlar inanınki alışkanlık... Vücudunuza neyi yemeyi öğretirseniz onu ister. Beyinde bitirin feriştahı gelse yediremez

denicem canım bende ki huy fena hic. yararlı bişi sevmem ama vucuda zararlı olan herşeye bayılırım.
yoğurt,yumurta,tereyağ,et, meyve hiç yemiyorum

denicem canım bende ki huy fena hic. yararlı bişi sevmem ama vucuda zararlı olan herşeye bayılırım.
yoğurt,yumurta,tereyağ,et, meyve hiç yemiyorum

Bunların dışındakiler zaten doyurmaz, doyuranları da kan şekerini ani yükseltip indirdiği için çabuk acıkmana neden olur.
Yeme düzenini değiştirmen gerekir. saatinde ve yeteri kadar beslenirsen sorun çözülür.
Yoğurt, sebze, et, balık bunlar tüketmen gereken şeyler ki sevmiyorum demişsin ee ne yiyeceksin sürekli tatlı yağlı pilav makarna mı?
Yazık etme vücuduna...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…