- 2 Ocak 2017
- 8
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Senigidi_senigidi
-
Am emme suresi 1 en fazla 2 fk suruyor sizce doyuyor mudur bu suredeEmziriyosun işte demek ki o ona yetiyor
Çok aç olsa yıkar ortalığı zaten
cok tsk ederim gercekten allah kimseye bu durumu yasatmasin hic bi anneye ama cocugu yiyrn birisinin anlamicagi bi durum cok kotu.. bende yegenlerimi falan goruyordum masallah cok iyi yerlerdi ama benim kiz anlamiyorum onune de koyuyorum ama mumkun degil agzina goturmuyo mesela bi oyuncagi eline alir almaz agzinda bi sebze haslamasi yada ne bileyim yiyebilecegi bir seyi onune koyunca onunla oynuyo vuruyo eziyo asagi atiyo munkun degil agzina goturmuyo cok asiri cimcime biliyo farkinda herseyin umarim zamanla duzelir kafama takmamaya sinirlenmemeye karar verdim cunku artik kalbim sikismaya basladietrafimdaki butun tecrubeli anneler birak ac dursun anlasin bi acligi yemeye donecek diyolar maşallah seninki emiyomus keske benimkide ikisinden birini yapsa cok mutlu olurum vallahi
Cok sevindim gectigine insallah bizimde gecer doktora defalarca goturdum her seferinde vermedi istahini acici biseyler gunde 3 ogun yedir diyo sanki yiyo da ben vermiyorum ben bi ogune raziyim İnanin ayni durumdayim heran gergin ve tartismaya acigim esimlede sorun oluyo aramizda benim gun icerisindeki gerginligim gercektrn bu gunlerin gecnesi icin dua ediyorum sizde gecmis cok iyi gecmemesi de korkutuyo beniAr
Merhaba canım okuyunca eski günlerimi hatırladım ama Allah a binlerce şükürler olsun ki bizim artık iştah problemimiz kalmadı ama daha önceden çok yaşadık. ilk çocuk olunca baya zorlandım o ağlıyo ben ağlıyorum nerdeyse psikoloğa gidecektim. Hayır acaba problem bende bebeğim normal mi diyordum.. eşim bile artık dayanamıyordu mama saatlerimizde.. 1 yaşına kadar tetrazinc damla kullandık içinde çinko olduğu için ve tadı çok güzel bi damla.1 yaşından sonra da argivit önerdi doktorumuz ve eczacımız.. her ay kullanıyorum argiviti 2 ayda bir ara veriyorum.. şimdi ikinci kızım geliyo yakında ama artık tecrübeli bi anneyim ben korkmuyorum:)
Cok sevindim gectigine insallah bizimde gecer doktora defalarca goturdum her seferinde vermedi istahini acici biseyler gunde 3 ogun yedir diyo sanki yiyo da ben vermiyorum ben bi ogune raziyim İnanin ayni durumdayim heran gergin ve tartismaya acigim esimlede sorun oluyo aramizda benim gun icerisindeki gerginligim gercektrn bu gunlerin gecnesi icin dua ediyorum sizde gecmis cok iyi gecmemesi de korkutuyo beni
İnsallah allahim aksam aksam duysun dualarimizi insallah İnsallah yeni bebisinizi de agrisiz sizisiz alirsiniz kucaginiza ben ikinciye cesaret edemem heralde yada hersey yoluna girerde kizim bu gunleri unutturursa bana kardesi hak etmis olurCanım en çok anneyi etkiliyo bu durum babalar hep annelerin abarttığını düşünüyo ama insan bebeğinin aç olduğunu düşündükçe kendisi bile yemek yiyemiyor ben doğum yaptığımda 63 kiloydum bebeğimin iştahsızlığı bana da kilo verdirmişti 52 kiloya düşmüştüm. Annem bana ben bebeğime üzülüyodum.. ama her gecenin bi sabahı var şuan çok mutluyuz her akşam pilav pişiriyorum prensesime:) Allah ın izniyle senin de gececek bugünlerin
İnsallah allahim aksam aksam duysun dualarimizi insallah İnsallah yeni bebisinizi de agrisiz sizisiz alirsiniz kucaginiza ben ikinciye cesaret edemem heralde yada hersey yoluna girerde kizim bu gunleri unutturursa bana kardesi hak etmis olur
doktorumuz sicak bakmadigindan hic sormadim ama sorcam tsk ederim en azindan bu durumun gecici oldugunu hissetmek ve yanliz olmadigimi bilmekte icimi rahatlattı..İstersen eczacına danış canım belki sana da iyi gelir.. emin ol unutacaksın bugünleri. Allah sabır versin.. En yakın zamanda iyi haberlerini duyarız:)
D
doktorumuz sicak bakmadigindan hic sormadim ama sorcam tsk ederim en azindan bu durumun gecici oldugunu hissetmek ve yanliz olmadigimi bilmekte icimi rahatlattı..[/QUOTE
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?