- 10 Aralık 2006
- 1.544
- 29
- 318
- 54
benimki dert değil sitem.:çok üzgünüm:kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz.işyerim de aynı apartmanda işlerim yoğun olduğundan çok sık gidemiyorum,sitem ettiler gittim bi akşam bir laf sokuldu neyse dedim çektim kendimi geriye:sm_confused: derken akrabaları gelince gitmediğim için küçük görümcem kızmış yine akrabaları geldiğinde gittim ,bu arada kaynıma nişan hazırlıkları yapılıyor ben unuttum ama.ben sadece misafirleri var diye gittim hay gitmez olaydım teyze gelinlerinin,teyze kızlarının yanında beni hiç hoşlanmadığım bir duruma düşürdüler.senağlamayeni geline alınan altınlardan konuşuluyodu birden sustular,görümcem çok şaşırdı beni görünce elindeki kutuyu apar topar poşete koydu .beni 19 yıldır tanımamışlarmı desem yahu daha önce de gelin aldılar nelerine karıştım ki beni teyze gelinin yanında küçük düşürdüler. şimdi desem ki niye böyle yaptınız ne değişecek ben kırıldım bir kere senağlama.bende zaten karışmıyodum, hiç yokum artık el gibi davrancam.neyseki kocişim anlıyor beni onların anlamalarına gerk yok.......