• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ac Kahvenin 40 yl hatr vardr. Peki yllarca yaplan fedakarln hatr nedir?

misty

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2006
1.544
29
318
54
benimki dert değil sitem.:çok üzgünüm:kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz.işyerim de aynı apartmanda işlerim yoğun olduğundan çok sık gidemiyorum,sitem ettiler gittim bi akşam bir laf sokuldu neyse dedim çektim kendimi geriye:sm_confused: derken akrabaları gelince gitmediğim için küçük görümcem kızmış yine akrabaları geldiğinde gittim ,bu arada kaynıma nişan hazırlıkları yapılıyor ben unuttum ama.ben sadece misafirleri var diye gittim hay gitmez olaydım teyze gelinlerinin,teyze kızlarının yanında beni hiç hoşlanmadığım bir duruma düşürdüler.senağlamayeni geline alınan altınlardan konuşuluyodu birden sustular,görümcem çok şaşırdı beni görünce elindeki kutuyu apar topar poşete koydu .beni 19 yıldır tanımamışlarmı desem yahu daha önce de gelin aldılar nelerine karıştım ki beni teyze gelinin yanında küçük düşürdüler. şimdi desem ki niye böyle yaptınız ne değişecek ben kırıldım bir kere senağlama.bende zaten karışmıyodum, hiç yokum artık el gibi davrancam.neyseki kocişim anlıyor beni onların anlamalarına gerk yok.......

pişkinliğe vurcaktın canım, ne var o kutuda "bende" bakayım, niye saklıyosun dicektin

Sana laf sokarken sen neden susuyorsun..
Sen de kibarca lafını yerleştiriver..
Altınları saklarken söyleseydin keşke..
Bende yeni gelin oldum,taktım takıştırdım,benden mi saklıyorsunuz diye..

en iyisini yaparsın bence seni tınlamayanı sen hiç sallama

pişkinliğe vurcaktın canım, ne var o kutuda "bende" bakayım, niye saklıyosun dicektin

evet öyle yapmalıydım ama öylesine kötü hissettimki tutuldum o an .çok seviyesizce bir davranıştı hatırlayınca bile sinirleniyorum yaa

amaaan desen ne değişecek sen kendi kişiliğin belli onlar belli boşver canım değmez...

Sana laf sokarken sen neden susuyorsun..
Sen de kibarca lafını yerleştiriver..
Altınları saklarken söyleseydin keşke..
Bende yeni gelin oldum,taktım takıştırdım,benden mi saklıyorsunuz diye..

en iyisini yaparsın bence seni tınlamayanı sen hiç sallama

amaaan desen ne değişecek sen kendi kişiliğin belli onlar belli boşver canım değmez...

haklısınız değmez ,ben çok basit buldum yapılanı bir de beni bunca yıldır tanımamalarına şaşırdım belki de bilinçli olarak beni kırmak içindi bu hareket bilemiyorum...

ıyi niyetli, kendi işine bakan biri olduğunuz belli....
Herkesin kötü niyeti ona döner Siz hiç canınızı sıkmayın, niyetinizden eminseniz....
ınsanlar o kadar boş ve gereksiz şeylerle uğraşıyorlar ,o kadar çok kendileriin önemsiyorlar ki bazen kendilerini ne hallere soktuklarını farkedemiyorlar....Mümkün mertebe mesafeli davranırdım ben olsam...

Son düzenleme:
bizim burda bir laf vardır söylemeden geçemicem zemuszemus

düpedüz duzsuzluk yapmışlar :1closedeyes:

ben senin yerinde olsaydim ama iyi saklayin belki gelir calarim derdim
buda onlara kapak olurdu

Back
X