Bebek Beslenmesi Aç mı tok mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
kızlar 11 günlük bir kızım var. Sürekli emiyor uyuyor uyanıyor emmek istiyor. Ben bunun aç mı tok mu olduğunu nasıl anlayacağım hep emiyor emerken uyuya kalıyor. Günde 4 5 defa kaka çiş yapıyor bu bebek aç mı Tok mu tecrübeli anneler ?

Yalancı emzik yerine kullanıyor canım seni :)
Dayak bu kıza :)) aslında yalancı emzikte alıyor ama emin olamıyor ne zaman versem diye çünkü hep elleri ağzında aç gibi ilk bebeğim anlayamıyorum ki

Dayak bu kıza :)) aslında yalancı emzikte alıyor ama emin olamıyor ne zaman versem diye çünkü hep elleri ağzında aç gibi ilk bebeğim anlayamıyorum ki
Düzene girer illaki ilk başta öyle olurlar zaten migdesi minicik şuanda :)

Sürekli emzirin, şu an anladıkları başka bir şey yok.
Kaka sayısı daha fazla olmalı sanki...
Sağlık ocağına gidip tarttırırsanız doyup doymadığını anlarsınız.

kızlar 11 günlük bir kızım var. Sürekli emiyor uyuyor uyanıyor emmek istiyor. Ben bunun aç mı tok mu olduğunu nasıl anlayacağım hep emiyor emerken uyuya kalıyor. Günde 4 5 defa kaka çiş yapıyor bu bebek aç mı Tok mu tecrübeli anneler ?
Sarılığı yoksa doyutordur.hem daha cok kucik saat basi emip gaz cikarip uyur annesi

Tatlim farkında mısın 11 günlük bebekten bahsediyoruz anlattıkların bebegin tok olduğunu gösteriyor anladığım kadarıyla yeterince kakali ve cisli bezi var

Tatlim farkında mısın 11 günlük bebekten bahsediyoruz anlattıkların bebegin tok olduğunu gösteriyor anladığım kadarıyla yeterince kakali ve cisli bezi var
Canım sen biliyorsun ama ben bilmiyor olabilirim İlk bebeğim ve yardımcı olan kimse yok o yüzden tecrübelilere sormak istedim

Doyuyordur. Günde 4-5 kez bezine yapması idealdir. Benimki de sürekli emer uyurdu. Yeni doğmuş tek aktivitesi emmek bezini ıslatmak uyumak ne yapsın. Ah o yaralardan neler çektim ben. Ayaklarımı yere vura vura emziriyordum hepsi bitti şükür. Şimdi 25 aylık sütten keseli 5 ay oldu.

Back
X