Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 tane evladım hepsinde bambaşka duyguları yasadim Allah im yasamayanlara yaşatsın bambaşka bişey heleki ilk temas falan ayyy gözlerimden gözlerimden yas suzuldu istemsizceDeneyimlerken de inanın insanın gözünden yaş geliyor.
Evladınız yoksa Rabbim nasip etsin varsa da uzun ömürlü etsin inşallah.
Oğlumu emzirirken mutluluktan ağlamışlığım çoktur .
doyuyordur merak etmeyin full dolduramaz zaten suan evinizde digital tarti varsa once kendiniz cikin sonra cocugu dik duracak sekilde kucaginiza alip tartin ben hep oyle yapiyorum
Bebek gaz sancısı çekerkende emmek ister ve açmış gbi hareket eder sen hep meme verirsen de gaz problemi daha fazla olur birde 2saatte 1emzir ve sütünü kontrol et bi sag ne kadar cikiyor 30cc alması yeterli yenidoganda benim ilk dogumda gögüsú sıkiyordum süt var ama bebek agliyordu bi sagdm ki 2.3damla süt ckmıştı bi sag bak ac kalirsa hem sekeri düşer hem sarılık olur allah korusunDayak bu kıza :)) aslında yalancı emzikte alıyor ama emin olamıyor ne zaman versem diye çünkü hep elleri ağzında aç gibi ilk bebeğim anlayamıyorum ki
kiyafetleri icin 100 150 gr dusun cikan kilodan fazlami cikiyoYa ben denedim bunu yanlış cıktı ben mi hata yapıyorum anlamadım
suan emmekten baska yapacak hic biseyi yok o el emme baya bir suruyo elini emdigi acligini gostermez ama sık sık emzir yinede gak memee guk süt :))Dayak bu kıza :)) aslında yalancı emzikte alıyor ama emin olamıyor ne zaman versem diye çünkü hep elleri ağzında aç gibi ilk bebeğim anlayamıyorum ki
Aynen bayağı fark çıkmıştı dr da tarttigimda ama biri daha senin gibi tarttigini ve dr ile aynı çıktığını söylemişti:/kiyafetleri icin 100 150 gr dusun cikan kilodan fazlami cikiyo
genel bir durum olabilir ama bizde geçerli değildir :) benim sütüm olmasına ve bebek doymadın rağmen hala biraz sarılık var 35 günlük olduk. Konu sahibi bebeğin ilk zamanlarda o kadar emmesi normal bizde öyleydi devamlı emiyordu kucağımda uyuyordu hem emdikce sütünüz artarSarılığı yoksa doyutordur.hem daha cok kucik saat basi emip gaz cikarip uyur annesi
birinin tartisi bozuk ozaman :))Aynen bayağı fark çıkmıştı dr da tarttigimda ama biri daha senin gibi tarttigini ve dr ile aynı çıktığını söylemişti:/
Sarilik hemen gecmez cnm bizim 2. Auda gecti.idrar yolu enfeksiyonuna bagliymis.sizde bi idrar tahlili yaptirin derimgenel bir durum olabilir ama bizde geçerli değildir :) benim sütüm olmasına ve bebek doymadın rağmen hala biraz sarılık var 35 günlük olduk. Konu sahibi bebeğin ilk zamanlarda o kadar emmesi normal bizde öyleydi devamlı emiyordu kucağımda uyuyordu hem emdikce sütünüz artar
Bugün tekrar denedim canim dijital tartı ile oğlum normalde 8 kilo ama dediğin gibi yaptigimda 6.900 cıktıbirinin tartisi bozuk ozaman :))
artık geçti sayılır. Benim ilk bebeğimde hemen geçmişti ikinci hastaneye bile yatmıştı 3 aydan sonra tam geçti. Yani bir çok sebebi olabiliyor bununSarilik hemen gecmez cnm bizim 2. Auda gecti.idrar yolu enfeksiyonuna bagliymis.sizde bi idrar tahlili yaptirin derim
artık geçti sayılır. Benim ilk bebeğimde hemen geçmişti ikinci hastaneye bile yatmıştı 3 aydan sonra tam geçti. Yani bir çok sebebi olabiliyor bunun
yeni dogan sariligi hemen gecer de idrar yolu enfeksiyonu anne sutu sariligi falan 3 ayi buluyoSarilik hemen gecmez cnm bizim 2. Auda gecti.idrar yolu enfeksiyonuna bagliymis.sizde bi idrar tahlili yaptirin derim
tartinca 1.100 gram ekleyeceksiniz ozaman :))) kac aylik maasallahBugün tekrar denedim canim dijital tartı ile oğlum normalde 8 kilo ama dediğin gibi yaptigimda 6.900 cıktıeksik cikiyo
8 buçuk aylık canimtartinca 1.100 gram ekleyeceksiniz ozaman :))) kac aylik maasallah
allah bagislasin yavrusunuzu8 buçuk aylık canim