Aç olsa ağlar sürekli.kızlar 11 günlük bir kızım var. Sürekli emiyor uyuyor uyanıyor emmek istiyor. Ben bunun aç mı tok mu olduğunu nasıl anlayacağım hep emiyor emerken uyuya kalıyor. Günde 4 5 defa kaka çiş yapıyor bu bebek aç mı Tok mu tecrübeli anneler ?
Oh çok şükür oh çok şükür ne bileyim sürekli Emince aç mı kalıyor acaba Diye düşündüm ayni vallahi ben de öyle emziriyorum şuan kalkan taktım dün akşam ama yok ya çok açıyorlarDoyuyordur. Günde 4-5 kez bezine yapması idealdir. Benimki de sürekli emer uyurdu. Yeni doğmuş tek aktivitesi emmek bezini ıslatmak uyumak ne yapsın. Ah o yaralardan neler çektim ben. Ayaklarımı yere vura vura emziriyordum hepsi bitti şükür. Şimdi 25 aylık sütten keseli 5 ay oldu.
Vallahi canım ozamana kadar meraktan çatlayacağım herhalde :))Kilo alımından anlayacaksınız aç mı tok muyu
Sürekli ağlamıyor ama emzik ağzında olmadı mı ağlıyor ya kucak ye indik ya meme bunlar olmalıAç olsa ağlar sürekli.
Full dolmuyor ama orta halli doluyorhayirli olsun bebeginiz bebeginizin midesi suan bir kayisi kadar falan sanirim ve cok hizli bir sekilde buyuyecek oyuzden sık emiyor bezindeki cis miktarindan doydugunu anlarsiniz bezini dolduruyorsa doyuyordur
acisi icin tahin yagi sürün ama emzirmeden once yıkayın dogru emzirme taktikleri izleyin netten gogsunuzun sadece ucunu emdigi icin yara oluyorOh çok şükür oh çok şükür ne bileyim sürekli Emince aç mı kalıyor acaba Diye düşündüm ayni vallahi ben de öyle emziriyorum şuan kalkan taktım dün akşam ama yok ya çok açıyorlar
Ben ilk bebegimde bebek tartisi almıştım.İkincide de onu kullanıyorum.Saglik ocağı ve ya kendi özel doktorumun tartısı ile birebir aynı göstermiyor (sağlık ocagindakinden az doktorumkinden fazla) ama kilo alıp almadığını takip etmiş oluyorumVallahi canım ozamana kadar meraktan çatlayacağım herhalde :))
Daha çok ufak emerken yorulur uyur sen her uyandığında emzir kuzu kendi bırakana kadarkızlar 11 günlük bir kızım var. Sürekli emiyor uyuyor uyanıyor emmek istiyor. Ben bunun aç mı tok mu olduğunu nasıl anlayacağım hep emiyor emerken uyuya kalıyor. Günde 4 5 defa kaka çiş yapıyor bu bebek aç mı Tok mu tecrübeli anneler ?
doyuyordur merak etmeyin full dolduramaz zaten suan evinizde digital tarti varsa once kendiniz cikin sonra cocugu dik duracak sekilde kucaginiza alip tartin ben hep oyle yapiyorumFull dolmuyor ama orta halli doluyor
Valla ben neler denedim de kar etmedi. İnşallah sizinkiler hemen geçer. Benimkiler bir buçuk ay çektirdi sonra geçti. Zaten sık sık takibi yapılacak bebisin. Kilosu boyundan duyup doğmadığı anlaşılır. 6 ay olana kadar her ay takibi yapılıyor. Ama dediğim gibi kakası cisi siksa doyuyordur.Oh çok şükür oh çok şükür ne bileyim sürekli Emince aç mı kalıyor acaba Diye düşündüm ayni vallahi ben de öyle emziriyorum şuan kalkan taktım dün akşam ama yok ya çok açıyorlar
Bizi Islandıkça değişiyorum 4.05 kere normal mi
Ahh canım aynı öyle yapıyorum bende sürekli memedeyizNormal normal endişe etme. Ben de günde 5-6 kere değiştirirdim rahat. Hem bol bol emzir annesi, daha çok minik ve emmek onun en büyük başarısı. Elinden alma yani. :) Oğlum 10 aylık nerdeyse, minikken memede gezerdik resmen. Her istediğinde emzirdim, sen de öyle yap. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
kızlar 11 günlük bir kızım var. Sürekli emiyor uyuyor uyanıyor emmek istiyor. Ben bunun aç mı tok mu olduğunu nasıl anlayacağım hep emiyor emerken uyuya kalıyor. Günde 4 5 defa kaka çiş yapıyor bu bebek aç mı Tok mu tecrübeli an
Öncelikle bebeginizi Allah bağışlasın benin 2 çocuğum var 4 aylık kızım su an ve bu anlattıkların gayet normal eme em e büyüyecek normal yanikızlar 11 günlük bir kızım var. Sürekli emiyor uyuyor uyanıyor emmek istiyor. Ben bunun aç mı tok mu olduğunu nasıl anlayacağım hep emiyor emerken uyuya kalıyor. Günde 4 5 defa kaka çiş yapıyor bu bebek aç mı Tok mu tecrübeli anneler ?
Anladım canım teşekkür ederim âmin cümlemizinkini inşallahEmzirebildigin kadar emzir. İlla ki doyuyordur. Bende çok telaş ederdim ama doyuyorlar. Onlar kendini baktirmayi iyi biliyor. Oğlum 15 aylık hala beni yalancı emzik niyetine kullanır. Allah bebeğine guzel ömurler nasip etsin. Sana hayırlı evlat olsun inşallah.
Benim oğlanda öyleydi. Acıkır emer, uykusu gelir emer, gazlanır emer, korkar emer... bizi yalancı emzik yerine kullanıyolar :) kilo alımına baltır sağlık ocağından çok tedirginsen eğer.kızlar 11 günlük bir kızım var. Sürekli emiyor uyuyor uyanıyor emmek istiyor. Ben bunun aç mı tok mu olduğunu nasıl anlayacağım hep emiyor emerken uyuya kalıyor. Günde 4 5 defa kaka çiş yapıyor bu bebek aç mı Tok mu tecrübeli anneler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?