Bebek Beslenmesi Aç mı tok mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aç olsa ağlar sürekli.

Oh çok şükür oh çok şükür ne bileyim sürekli Emince aç mı kalıyor acaba Diye düşündüm ayni vallahi ben de öyle emziriyorum şuan kalkan taktım dün akşam ama yok ya çok açıyorlar

hayirli olsun bebeginiz bebeginizin midesi suan bir kayisi kadar falan sanirim ve cok hizli bir sekilde buyuyecek oyuzden sık emiyor bezindeki cis miktarindan doydugunu anlarsiniz bezini dolduruyorsa doyuyordur

hayirli olsun bebeginiz bebeginizin midesi suan bir kayisi kadar falan sanirim ve cok hizli bir sekilde buyuyecek oyuzden sık emiyor bezindeki cis miktarindan doydugunu anlarsiniz bezini dolduruyorsa doyuyordur
Full dolmuyor ama orta halli doluyor

Oh çok şükür oh çok şükür ne bileyim sürekli Emince aç mı kalıyor acaba Diye düşündüm ayni vallahi ben de öyle emziriyorum şuan kalkan taktım dün akşam ama yok ya çok açıyorlar
acisi icin tahin yagi sürün ama emzirmeden once yıkayın dogru emzirme taktikleri izleyin netten gogsunuzun sadece ucunu emdigi icin yara oluyor

Emzirebildigin kadar emzir. İlla ki doyuyordur. Bende çok telaş ederdim ama doyuyorlar. Onlar kendini baktirmayi iyi biliyor. Oğlum 15 aylık hala beni yalancı emzik niyetine kullanır. Allah bebeğine guzel ömurler nasip etsin. Sana hayırlı evlat olsun inşallah.

Vallahi canım ozamana kadar meraktan çatlayacağım herhalde :))
Ben ilk bebegimde bebek tartisi almıştım.İkincide de onu kullanıyorum.Saglik ocağı ve ya kendi özel doktorumun tartısı ile birebir aynı göstermiyor (sağlık ocagindakinden az doktorumkinden fazla) ama kilo alıp almadığını takip etmiş oluyorum

Daha çok ufak emerken yorulur uyur sen her uyandığında emzir kuzu kendi bırakana kadar
Sarılık olmaması için sık emmesi önemli

Full dolmuyor ama orta halli doluyor
doyuyordur merak etmeyin full dolduramaz zaten suan evinizde digital tarti varsa once kendiniz cikin sonra cocugu dik duracak sekilde kucaginiza alip tartin ben hep oyle yapiyorum

Benim oğlan da az biraz çekip bekliyordu. Sırf doysun diye saatlerce uzanıp emziriyordum. Hem sütüm azdı hem de tek memeden süt geliyordu. Ama bebisler memede durmayı seviyor

Valla ben neler denedim de kar etmedi. İnşallah sizinkiler hemen geçer. Benimkiler bir buçuk ay çektirdi sonra geçti. Zaten sık sık takibi yapılacak bebisin. Kilosu boyundan duyup doğmadığı anlaşılır. 6 ay olana kadar her ay takibi yapılıyor. Ama dediğim gibi kakası cisi siksa doyuyordur.

Bizi Islandıkça değişiyorum 4.05 kere normal mi

Normal normal endişe etme. Ben de günde 5-6 kere değiştirirdim rahat. Hem bol bol emzir annesi, daha çok minik ve emmek onun en büyük başarısı. Elinden alma yani. :) Oğlum 10 aylık nerdeyse, minikken memede gezerdik resmen. Her istediğinde emzirdim, sen de öyle yap. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Ahh canım aynı öyle yapıyorum bende sürekli memedeyiz

Öncelikle bebeginizi Allah bağışlasın benin 2 çocuğum var 4 aylık kızım su an ve bu anlattıkların gayet normal eme em e büyüyecek normal yani

Anladım canım teşekkür ederim âmin cümlemizinkini inşallah

Benim oğlanda öyleydi. Acıkır emer, uykusu gelir emer, gazlanır emer, korkar emer... bizi yalancı emzik yerine kullanıyolar :) kilo alımına baltır sağlık ocağından çok tedirginsen eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…