• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ac patronu ac birakmak

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Selam kizlarr

Size cok sacma ama icime dert olan birsey paylasacam. Bizim iste patron hep ac gezer, yasi hepimizden kucuk ve pek kendine bakmaz. Bu yuzden bizlerin yediginden faydalanir. Utanir ama ginede yapar cunku cok ac.

Kendisi turk degil o yuzden getirdigim seyleri yer mi yemez mi diye bilemiyorum. O yuzden ona kolay kolay kendiligimden birsey ikram etmem. Isterse sorarsa veririm. Biliyorum anlatinca cok kotu gibi gozukuyorum halbuki kendime hazirlarken onada getirmek isterim profesyonel olmadigi icin yapmiyorum bunu hem yer mi yemez mi ne sever vs..

Fark ettim her zamanki gibi istemiyo kimseden bisey. Bu aksam ben ve baska bi calisan kaldik. Ac oldugunu soyledi. Dolabimda waffle vardi ama demedim var yermisin diye. Sen hep acsin dedim. Ac degilim yemek yemiyorum sadece diye cevap verdi. Su an kafama taktim resmen uzuldum neden vermedim diye. Ki biliyodur dolabimda birseyler oldugunu. Gecen hafta hep onada biseyler getirsemmi diye aklimdan gecirirken boyle birsey yapmak.. Kendime kiziyorum abartiyomuyum :)
Cok mu taktim sonucta ac bi insan ne bileyim..

Adam patron ise parası var demektir, parası varsa yiyecek her daim temin edebilir. Neden aç ben anlamadım?

Parasi var tabiiki paradan dolayi degil. Birsey getirmiyor kendine yemek icin. Turkiyedeki gibi degil, yemek siparis edilmez pek burda. Ne hazir ne nede kendi hazirlamiyo ve tum gun boyunca ac geziyo. Bugun o acken hemde bunu dillendirirken sessiz kaldigima kiziyorum

Çok saçma koca adam kendini doyursun. Annesi misin sevgilisi misin neden doyurma düşüncen olsun ki?

Yasi kucuk ama patron iste. Ailesiyle gorusmuyo vs. Dusuncem degilde bugun acim dedigine ragmen birsey vermedigim icin kizdim kendime

O kadar çok aç yazmışsın ki, arada bir yerde patron kelimesini okumasam evsiz biri sanacağım. :)
Ben üzülmem, parası var pulu var doyursun karnını..Demek böyle böyle zengin olunuyor. :KK48:

Hahaha aynen adam zengin kendisine pinti davranmaz gerci ama hergun uzun yol gelip vakit ayirmiyo sanirim. Ben daha cok kendime
Kiziyorum iste

Çok sacma vallahi. Söleyin dışardan bir şey yesin madem ne diim. Hem patron hergün aç geziyor. Anlamadım. Siz ne iş yapıyorsunuz?

Aç diye diye ben acıktım şu saatte :) Bence ''sen hep açsın'' diyebiliyorsanız yemeğinizden ikram edebilirsiniz ancak öncelikle sorun, neden yemek yemiyorsun bir rahatsızlığın mı var diye

Market de mi yok

Bisküvi alsın

Hatta bir daha aç olduğunda teklif edin ofise buzdolabı alın

Aylık alışveriş yapıp koysun peynir jambon salam balık ne yeniyorsa işte orada

İçecek vs

Hem o yesin hem de yıllardır yemeğini yediği çalışanları

Bir de Cidden merak ettim dışarıda yemek olmayan yeri

Vicdan azabı çekeceğin bir durum yok ki , imkanı olmayan birine teklif etmemiş olsan tamam üzül ama adam patron , istese her türlü yemek temin edebilecek maddi imkana sahipken dilenci gibi açım açım gezmesi çok çirkin. Ha yine de insanlık yapıp verebilirdiniz tabi ama vermediğiniz için üzülmenize gerek Yok bence.

Bundan sonra böyle aklınıza takacağınıza sorun bende bu var yer misin diye. Beğenirse yesin madem.

Aç diye diye ben acıktım şu saatte :) Bence ''sen hep açsın'' diyebiliyorsanız yemeğinizden ikram edebilirsiniz ancak öncelikle sorun, neden yemek yemiyorsun bir rahatsızlığın mı var diye

Hepimiz biliyoruzki bakmiyo kendine yemek icin hic bir sey getirmiyo. Dileniyo herkesten herzaman. Bu konuda bi patron icin biraz fazla bizden biri.

Dogru ikram edebilirdim yemek saati degildi bu arada calisiyodum. Dolabimdan cikarip verebilirdim yapmadim.

Hep siz bir şeyler getirip yedirecek değilsiniz ki . Aç olan düşünür kendini boşver bu kadar takma kafaya , görende muhtaç biri sanır koskoca patronmuş.

Hep biz getirecek degilizde. Her hafta biri bana biseymi getirse siralamaya gore diye espirisini bile yapti

Market de mi yok

Bisküvi alsın

Hatta bir daha aç olduğunda teklif edin ofise buzdolabı alın

Aylık alışveriş yapıp koysun peynir jambon salam balık ne yeniyorsa işte orada

İçecek vs

Hem o yesin hem de yıllardır yemeğini yediği çalışanları

Bir de Cidden merak ettim dışarıda yemek olmayan yeri

Tabiiki var hersey, sadece calistigimiz cevrede pek yok. Yani is saati iki dakika gidip geliyim yer yok. Bak dusuncen hosuma gitti aylik alisveris otursun yesin. Ortada ac biri var diye dert olmaz icime

Hepimiz biliyoruzki bakmiyo kendine yemek icin hic bir sey getirmiyo. Dileniyo herkesten herzaman. Bu konuda bi patron icin biraz fazla bizden biri.

Dogru ikram edebilirdim yemek saati degildi bu arada calisiyodum. Dolabimdan cikarip verebilirdim yapmadim.
Sakıncası yoksa sektörünüzü öğrenebilir miyim? Bilemedim,otelde falan mı kalıyor o sebeple mi yemeksiz, gerçi sipariş de verebilir... Giyimi nasıl, genel olarak her konuda harcamalardan mı kaçınıyor? Mesela arabası var mı?

Sakıncası yoksa sektörünüzü öğrenebilir miyim? Bilemedim,otelde falan mı kalıyor o sebeple mi yemeksiz, gerçi sipariş de verebilir... Giyimi nasıl, genel olarak her konuda harcamalardan mı kaçınıyor? Mesela arabası var mı?

Marketing olarak geciyo burda, satis deniyo galiba?
Valla son model arabasi var super giyimi hersey tam kendine pintide davranmaz her uygun hafta sonu tatile cikan tip. sadece yemek konusunda iste herkesin yemegine ortak oluyo ve bunun profesyonel olmadiginida soyluyo kendi.

Back
X