• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ac patronu ac birakmak

E yaşı küçük diye de bebek değil ya. Bebekler bile kendini açlıktan öldürmez ki kaldı ki adam işyeri sahibi kocaman insan. Demek ki açlık hissetmiyor ya da yemek siparişi falan vermek istemiyor. Belki de milletten yemek otlanmayı seven bir yapısı vardır. Koca adamı niye dert ettiniz kendinize?

E yaşı küçük diye de bebek değil ya. Bebekler bile kendini açlıktan öldürmez ki kaldı ki adam işyeri sahibi kocaman insan. Demek ki açlık hissetmiyor ya da yemek siparişi falan vermek istemiyor. Belki de milletten yemek otlanmayı seven bir yapısı vardır. Koca adamı niye dert ettiniz kendinize?

Bugun acim dedigine ragmen bisey ikram etmedigim icin. Onu degil daha cok kendi yaptigim hareketi dert ettim

Marketing olarak geciyo burda, satis deniyo galiba?
Valla son model arabasi var super giyimi hersey tam kendine pintide davranmaz her uygun hafta sonu tatile cikan tip. sadece yemek konusunda iste herkesin yemegine ortak oluyo ve bunun profesyonel olmadiginida soyluyo kendi.
Bir daha ki talebinde, fazla getirmemişim siz mutfak konusunda yetersizsiniz sanırım bir gün bile getirmediniz artık bir akşam hep birlikte yemeğe gideriz sanırım deyin bakalım ne diyecek

Bugun acim dedigine ragmen bisey ikram etmedigim icin. Onu degil daha cok kendi yaptigim hareketi dert ettim

Yok ya dert edeceğiniz bir şey yok cidden milletin yemeğinden otlanmayı kendine huy edinmiş o.

İhtiyaci olan birisi olsa neyse de, hem patron hemde kocaman adam profesyonelliğe aykiri. Neden birini besleyesiniz ki? Parasi var pulu var üşendiğinden bir sandviç bile yapamıyor mu? Nasilsa getirenler var onlardan tıkınırım diyor.

Selam kizlarr

Size cok sacma ama icime dert olan birsey paylasacam. Bizim iste patron hep ac gezer, yasi hepimizden kucuk ve pek kendine bakmaz. Bu yuzden bizlerin yediginden faydalanir. Utanir ama ginede yapar cunku cok ac.

Kendisi turk degil o yuzden getirdigim seyleri yer mi yemez mi diye bilemiyorum. O yuzden ona kolay kolay kendiligimden birsey ikram etmem. Isterse sorarsa veririm. Biliyorum anlatinca cok kotu gibi gozukuyorum halbuki kendime hazirlarken onada getirmek isterim profesyonel olmadigi icin yapmiyorum bunu hem yer mi yemez mi ne sever vs..

Fark ettim her zamanki gibi istemiyo kimseden bisey. Bu aksam ben ve baska bi calisan kaldik. Ac oldugunu soyledi. Dolabimda waffle vardi ama demedim var yermisin diye. Sen hep acsin dedim. Ac degilim yemek yemiyorum sadece diye cevap verdi. Su an kafama taktim resmen uzuldum neden vermedim diye. Ki biliyodur dolabimda birseyler oldugunu. Gecen hafta hep onada biseyler getirsemmi diye aklimdan gecirirken boyle birsey yapmak.. Kendime kiziyorum abartiyomuyum :)
Cok mu taktim sonucta ac bi insan ne bileyim..

O nasıl patron?? Gitsin dışardan söyleşin yesin... size mi kaldı derdi

Konunuzu okurken gülümsedim.Sizin nasil hissettiginizi, niye ikilemde kaldiginizi da cok iyi anlayabiliyorum.Cok hossunuz bu arada.Demek ki adam yemegi düsünemiyor.Ancak aciktiginda aklina geliyor.Ben de her gün is yerime yemek götürüyorum ki ben yemek sektöründe calisiyorum.Her gün salata yaparim ve patronuma da teklif ederim.Patronumsa oldukca cimridir.Ama söz konusu yemek olunca birinin de yedigim yemege özlemle baktigini görürsem ne kadar zengin oldugunu düsünmem ve teklif ederim.

Bende sizin yerinizde olsam neden teklif etmedim diye rahatsızlık duyardım.nasil aç bir insanın yanında rahatca yediniz ben yiyemem.onun görmediği biyerde yemeyi tercih ederdim

Yasi kucuk ama patron iste. Ailesiyle gorusmuyo vs. Dusuncem degilde bugun acim dedigine ragmen birsey vermedigim icin kizdim kendime

Gitsin marketten hazir sandvic alsin meyve alsin cok mu zor..
Densiz bi adam bnce.
Acim acim diye gezmesi de ayri itici.
Parasi olmaz anlarim ama olup da almiyorsa onun cimriligi onun sorunu.

Bende sizin yerinizde olsam neden teklif etmedim diye rahatsızlık duyardım.nasil aç bir insanın yanında rahatca yediniz ben yiyemem.onun görmediği biyerde yemeyi tercih ederdim

Hayir yemek saati degildi. Calisiyodum ben, geldi laf arasi ac oldugunu soyledi. Dolabimda vardi biseyler ama cikarip vermedim. Onunde yemedim yani yoks zaten daha kotu hissederdim

Gitsin marketten hazir sandvic alsin meyve alsin cok mu zor..
Densiz bi adam bnce.
Acim acim diye gezmesi de ayri itici.
Parasi olmaz anlarim ama olup da almiyorsa onun cimriligi onun sorunu.

Evet. Tam olarak acim demesede herkes ac oldugunu biliyo. Ve herkes yedigine bakip ne yiyosun falan diye soruyo. Gecen birine dediki bugun o isi gerceklestiremezsen yedigin sey benim olur haha yazarken guluyorum ama boyle yapti.

koca adam doyursun kendi karnını. üzerinize boşa vazife almayın.

Evet. Tam olarak acim demesede herkes ac oldugunu biliyo. Ve herkes yedigine bakip ne yiyosun falan diye soruyo. Gecen birine dediki bugun o isi gerceklestiremezsen yedigin sey benim olur haha yazarken guluyorum ama boyle yapti.

Iyi agzi kokarak gezsin ozaman.
Bariz belesci dert etmeye degmez

Pateonunuz zannedersem Türk değil nereli bilemem ama Türk olmadığı kesin.cunku bizlere göre yaptıgı çok ayıp.utanc verici hatta.sanirim onun kültürunde bu davranisin karşılığı çok kötü değil..Şaşkınin.dunya zengini adam gozgore göre dileniyor..acim diye geziyor.

Sakın patrona da yemek getireyim diye düşüncelere girmeyin.
Alışkanlık olur, üzerinize görev gibi yapışır kalır.
Şirket yönetmeyi bilen adam karnını da doyurabilir heralde.

Back
X