• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ac patronu ac birakmak

Sakin yiyecek birsey vermeyin zaten madem haftasonlari gezmelere gidebiliyo bir zahmet o kadar parasi varken caresinede baksin bendede vardi oyle hamileydim herseyi yiyemiyordum annem evden birseyler hazirlayip getiriyordu patron olacak kadinda oturup eliyle daliyodu yemege sonrada zaten 400 lira maas verince ciktim isten:)

Koca bi buzdolabı alsın şirkete içini de donatsın aç olduğunda kafasını sokup yesin madem.
Şimdi bu öneriyi yaptığında biriniz evden buzdolabı getirsin demez umarım :KK53:

bence çok da yüz göz olmayın bu adamla

Parasi var tabiiki paradan dolayi degil. Birsey getirmiyor kendine yemek icin. Turkiyedeki gibi degil, yemek siparis edilmez pek burda. Ne hazir ne nede kendi hazirlamiyo ve tum gun boyunca ac geziyo. Bugun o acken hemde bunu dillendirirken sessiz kaldigima kiziyorum

Orada durum farklıysa ve aç olduğunu söylediyse , dolaptakini paylaşabilirdiniz.

Konuşun kendisiyle , olmadı bir yemek ortamı oluşturun ofiste..

Daha açlık gibi temel bir ihtiyacını karşılayamayan adam şirket de yönetmesin. Daha kendisini yönetemiyor. Bir kere aç kalır anlarım, iki kere olur anlarım. Ama her gün aç gezmek de ne. Bugün aç kaldım, yarın bisküvi alıp getireyim demek için süper zeka olmak gerekmiyor.

Bence bu adam yemek konusunda cimri. Daha fazla süt alınsın demiyor da kahveye daha az süt koyun diyor. Parası şirketten çıkıyor çünkü. Yemek konusunda cimri olduğu için aç kalmayı da hak ediyor.

Yemek konusunda cimri olup olmadığını anlamak için bir teklifte bulunun. Demiş ya herkes sırayla bana yemek getirsin diye. Her ay birinize belli bir miktar para versin. O ay kimde sıraysa o parayla bir sürü yiyecek alıp adamın dolabına koysun. Hazır kapta noodle makarna, hazır kapta çorba, grisini, ton balığı, bisküvi, kek, corn flakes, süt, meyve suyu, patlamış mısır, kuru yemiş, kuru meyve vs. Fişlerini de teslim etsin. O yiyeceklere ondan başka kimse dokunmasın.

Bunu aç olduğunda teklif edin. Kabul ederse böyle yapın. Kabul etmezse yemek konusunda cimridir, aç gezsin.

Hahaha aynen adam zengin kendisine pinti davranmaz gerci ama hergun uzun yol gelip vakit ayirmiyo sanirim. Ben daha cok kendime
Kiziyorum iste

Sor o zaman ben kendime kadar getiriyorum. Ama sen kendine yemek hazırlanıyor ve getiremiyorsan istersen ben sana getiririm de. Türkler de böyle komşun aç yatarken sen tok yatmasın de. Bir yerde aç biri onu dert ediniriz de. Böyle bir şey söyle yoksa garipseyebilir

Açim ne ya:KK70:
Bizimkiler gibi onlarda bir iş konuşurken 'Dur tuvalete gideceğim' demesi gibi.
Ay sizinkiler de cok komikmis. Kahkaha attim valla. Biri bana konusmanin ortasinda dur tuvalete gidecegim dese orda gulmekten bayilirim. :D
Konu sahibi senin patron da bildigin otlakci. Adam bundan zevk aliyor bence.

Ay sizinkiler de cok komikmis. Kahkaha attim valla. Biri bana konusmanin ortasinda dur tuvalete gidecegim dese orda gulmekten bayilirim. :KK70:
Konu sahibi senin patron da bildigin otlakci. Adam bundan zevk aliyor bence.
Gülmemek için neler yapıyorum bir bilseniz?
Çok samimiler gerçekten:spor::spor::KK55:

Israrla patronunun nereli olduğunu söylemiyorsun :)

Bu adam cimri , elindeki işi beceremezsen o yediğin şey benim olur, demek de ispatı ..beleşçi pezo :KK53:

Daha açlık gibi temel bir ihtiyacını karşılayamayan adam şirket de yönetmesin. Daha kendisini yönetemiyor. Bir kere aç kalır anlarım, iki kere olur anlarım. Ama her gün aç gezmek de ne. Bugün aç kaldım, yarın bisküvi alıp getireyim demek için süper zeka olmak gerekmiyor.

Bence bu adam yemek konusunda cimri. Daha fazla süt alınsın demiyor da kahveye daha az süt koyun diyor. Parası şirketten çıkıyor çünkü. Yemek konusunda cimri olduğu için aç kalmayı da hak ediyor.

Yemek konusunda cimri olup olmadığını anlamak için bir teklifte bulunun. Demiş ya herkes sırayla bana yemek getirsin diye. Her ay birinize belli bir miktar para versin. O ay kimde sıraysa o parayla bir sürü yiyecek alıp adamın dolabına koysun. Hazır kapta noodle makarna, hazır kapta çorba, grisini, ton balığı, bisküvi, kek, corn flakes, süt, meyve suyu, patlamış mısır, kuru yemiş, kuru meyve vs. Fişlerini de teslim etsin. O yiyeceklere ondan başka kimse dokunmasın.

Bunu aç olduğunda teklif edin. Kabul ederse böyle yapın. Kabul etmezse yemek konusunda cimridir, aç gezsin.

Evet galiba cimri... gecenlerde cok iyi calistigimiz icin bizi disarda eglence tarzi bir yere goturdu. Tabi iceceklerimizi ismarladi. Sonra bakti herkesin icecegi bitmis. Ne cabuk iciyosunuz dedi :) tekrar ismarlamak zorunda oldugu icin.

Cimri oldugunu bende dusundumde kendi icinde cimri olacagini dusunmemistim belkide kendinede cimri. Birdaha ac oldugunda teklif edecem bu dedigin seyi.

Son düzenleme:
Israrla patronunun nereli olduğunu söylemiyorsun :)

Bu adam cimri , elindeki işi beceremezsen o yediğin şey benim olur, demek de ispatı ..beleşçi pezo :KK53:

Hollandali canim :) beni taniyan insanlar olabilir ve eski konularimin bu sekilde desifre olmasini istemedigim icin soylemekten cekindim.

• Beğen
Reactions: KV_
Genelleme yapmaktan hoslanmam canim hic ama Hollandalilar biraz cimri olabiliyor genelde mesela biz erkek arkadasimla bir yere misafirlige gitmistik kucuk cocuk vardi seker ikram ettiler cocuk 2.sini alinca kizdilar filan genelde boyleler yapcak bir sey yok. Cok guldum ama cok seker ve iyi niyetlisin

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X