- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca bi buzdolabı alsın şirkete içini de donatsın aç olduğunda kafasını sokup yesin madem.
Şimdi bu öneriyi yaptığında biriniz evden buzdolabı getirsin demez umarım![]()
Parasi var tabiiki paradan dolayi degil. Birsey getirmiyor kendine yemek icin. Turkiyedeki gibi degil, yemek siparis edilmez pek burda. Ne hazir ne nede kendi hazirlamiyo ve tum gun boyunca ac geziyo. Bugun o acken hemde bunu dillendirirken sessiz kaldigima kiziyorum
Hahaha aynen adam zengin kendisine pinti davranmaz gerci ama hergun uzun yol gelip vakit ayirmiyo sanirim. Ben daha cok kendime
Kiziyorum iste
Ay sizinkiler de cok komikmis. Kahkaha attim valla. Biri bana konusmanin ortasinda dur tuvalete gidecegim dese orda gulmekten bayilirim.Açim ne ya
Bizimkiler gibi onlarda bir iş konuşurken 'Dur tuvalete gideceğim' demesi gibi.
Gülmemek için neler yapıyorum bir bilseniz?Ay sizinkiler de cok komikmis. Kahkaha attim valla. Biri bana konusmanin ortasinda dur tuvalete gidecegim dese orda gulmekten bayilirim.
Konu sahibi senin patron da bildigin otlakci. Adam bundan zevk aliyor bence.
Yabancı imişIsrarla patronunun nereli olduğunu söylemiyorsun :)
Bu adam cimri , elindeki işi beceremezsen o yediğin şey benim olur, demek de ispatı ..beleşçi pezo![]()
+1Patron beni düşünsün umrumda olmaz. Boğazını da mı ben düşüneceğim, yesin p.z.v.nk![]()
Daha açlık gibi temel bir ihtiyacını karşılayamayan adam şirket de yönetmesin. Daha kendisini yönetemiyor. Bir kere aç kalır anlarım, iki kere olur anlarım. Ama her gün aç gezmek de ne. Bugün aç kaldım, yarın bisküvi alıp getireyim demek için süper zeka olmak gerekmiyor.
Bence bu adam yemek konusunda cimri. Daha fazla süt alınsın demiyor da kahveye daha az süt koyun diyor. Parası şirketten çıkıyor çünkü. Yemek konusunda cimri olduğu için aç kalmayı da hak ediyor.
Yemek konusunda cimri olup olmadığını anlamak için bir teklifte bulunun. Demiş ya herkes sırayla bana yemek getirsin diye. Her ay birinize belli bir miktar para versin. O ay kimde sıraysa o parayla bir sürü yiyecek alıp adamın dolabına koysun. Hazır kapta noodle makarna, hazır kapta çorba, grisini, ton balığı, bisküvi, kek, corn flakes, süt, meyve suyu, patlamış mısır, kuru yemiş, kuru meyve vs. Fişlerini de teslim etsin. O yiyeceklere ondan başka kimse dokunmasın.
Bunu aç olduğunda teklif edin. Kabul ederse böyle yapın. Kabul etmezse yemek konusunda cimridir, aç gezsin.
Israrla patronunun nereli olduğunu söylemiyorsun :)
Bu adam cimri , elindeki işi beceremezsen o yediğin şey benim olur, demek de ispatı ..beleşçi pezo![]()
E keşke özelden yazsaydınHollandali canim :) beni taniyan insanlar olabilir ve eski konularimin bu sekilde desifre olmasini istemedigim icin soylemekten cekindim.