Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hollandali canim :) beni taniyan insanlar olabilir ve eski konularimin bu sekilde desifre olmasini istemedigim icin soylemekten cekindim.
Siz neden patronun acligiyla bu kadar ilgileniyorsanız? Size ne kardeşim
kesin hollandalı dicektim ki bunu okudum.
dert etme; hollandalılar böyle. aç bile değildir ama başkasının yediklerine bayılırlar. hele ki biz türklerin yemeklerine fln.
sınıf arkadaşım geçen kendi hazırladığım sandviçe ne güzel görünüyor dedi. bişey demedim xd. ne denir ki. bu sadece 17426 örnekten biri
İlginç bir dert :) buna ayırdığınız vakite yazık şuan benim de kaybolmuş 1- 2 dkm oldu :)
Adama acıdın sen sanırım :)Selam kizlarr
Size cok sacma ama icime dert olan birsey paylasacam. Bizim iste patron hep ac gezer, yasi hepimizden kucuk ve pek kendine bakmaz. Bu yuzden bizlerin yediginden faydalanir. Utanir ama ginede yapar cunku cok ac.
Kendisi turk degil o yuzden getirdigim seyleri yer mi yemez mi diye bilemiyorum. O yuzden ona kolay kolay kendiligimden birsey ikram etmem. Isterse sorarsa veririm. Biliyorum anlatinca cok kotu gibi gozukuyorum halbuki kendime hazirlarken onada getirmek isterim profesyonel olmadigi icin yapmiyorum bunu hem yer mi yemez mi ne sever vs..
Fark ettim her zamanki gibi istemiyo kimseden bisey. Bu aksam ben ve baska bi calisan kaldik. Ac oldugunu soyledi. Dolabimda waffle vardi ama demedim var yermisin diye. Sen hep acsin dedim. Ac degilim yemek yemiyorum sadece diye cevap verdi. Su an kafama taktim resmen uzuldum neden vermedim diye. Ki biliyodur dolabimda birseyler oldugunu. Gecen hafta hep onada biseyler getirsemmi diye aklimdan gecirirken boyle birsey yapmak.. Kendime kiziyorum abartiyomuyum :)
Cok mu taktim sonucta ac bi insan ne bileyim..