Acaabaa ?

Melek Em19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
38
Merhabalar,

Sevgilimle önümüzde ki ay 3. yılımızı kutlayacağız. Sizce kendisine hediye almalı mıyım yoksa almamalı mıyım arafta kaldım. Düşüncelerinizi bekliyorum

Peki ne almalıyım :))

Sevgiler..

Merhabalar,

Sevgilimle önümüzde ki ay 3. yılımızı kutlayacağız. Sizce kendisine hediye almalı mıyım yoksa almamalı mıyım arafta kaldım. Düşüncelerinizi bekliyorum

Sevgiler..
daha önceleri aldıysanız, şimdide alın.

Hep kutlar hediyelesirseniz alın. Yok kutlamiyorsaniz almayın. Kendisi hediye almazsa ve bunun için kirilacagini düşünüyorsanız alın. He ben yıldönümlerine inanmıyorum o ayrı:deli:

Ne desin ki burdakiler? Saat parfüm gömlek? One en iyi sen tanırsın.

Neden almamalı mıyım demenize takıldım ben. Daha önceki yıllarda karşılıklı hediyeleşmiyor muydunuz da böyle bir ikilemde kaldınız? İhtiyacı doğrultusunda alın bence hediyenizi. Güzel bir hediyeden ziyade ihtiyaç olan güzel hediye daha anlamlı oluyor :)
Mutluluklar dilerim :)

Isim yazili cüzdan
Gömlek alin yakasina bisey isletin
Kol dügmesi

Size kalmış birşey
Almak istemiyor musunuz?

Hep kutlar hediyelesirseniz alın. Yok kutlamiyorsaniz almayın. Kendisi hediye almazsa ve bunun için kirilacagini düşünüyorsanız alın. He ben yıldönümlerine inanmıyorum o ayrı:deli:

Evet, kendisi alacak mı bilmiyorum daha önceleri almamıştık. Ama benim içimden geliyor :D

Eğer ben alırsam ve o almazsa kırılır, çok iyii biliyorum.

Daha önceleri alıyorsanız şimdide alın :işsiz:
o size alıyormu ? Özel günlere önem veren birisimi ? Onu belirtmemişsiniz

Hediye almasan da o gün sizin için özel bir gün

Sevdiginiz yemekleri yapip güzel bir masa hazirlayin

Gün içinde eşinize sevgi sözcükleriyle günün anlam ve önemini hatirlatin :)

Eşiniz geldigi zaman da sımsıkı sarılır ve öpersiniz oldu bitti ;)

Sevgililer günü, doğum günü gibi günlerde alıyor ama hiç yıl dönümü için almamıştık :KK70:
Güzel demekki özel günlere önem vermeyen odunlardan değil :rolleyes:
Hediye konusuna gelince maddi durumunuz neye elveriyorsa onu alın :KK66:

Back
X