genelde nazlı taraf benimdir aslına bakarsan ama işte bu sefer bızdıkım sonuna kadar haklı..
ama heyecandan bende ne bileyim daldım işte..
istediğim gelinliği bulamadım sonra buldum tarihte sıkıntılarımız oldu
onu atlattık düğün tarihinde problem oldu..
ben onları falan sorgularken biraz uslup hatası yapınca bizimkide bastı yaygarayı
:) yüzümü gülümsettin..
yarın sefertasına en sevdiği yemekleri yapıp kuryeye vercem bi saat sonra da ıhlamurla işyerine kendim gidicem
mutlu olur yumağım dimi?
mmmm kesinlikle mutlu olur :) eminim istediği şey biraz ilgi alaka :) sabah olmuş altı buçukta yanına gidicem bende özledim de açıkçası :)) siz fazla görüşemiyorsunuzdur bu aralar gider gitmez öpmelisin bence bu onu şaşırtıcaktır ama hoşuna gider inan bana :)
e tecrübeyle sabitlenmişse....
yarın yapayayım bişicikler
ters teperse akşam görüşürüz amaaa
ardemir sohbetin için minnettarım sana teşekkürler :) şimdi bi duş alıp hazırlanmaya başlasam iyi olucak :)
merak etme yazıcam yine bende bekliyorum yine sihirli öpücük işe yarayacakmı meraktayım :)) hoşçakal :)
keyifle..hoş kal..
canım bence o kdr takılma çünki eşin cinsellige düşkün farklı şeyler istiyo olabilir senden fantazi felan yapın bişeyler deneyinn derim her erkek izliyo vala yapvak bişey yok adamlar ne kadar aşık olursa olsn hoşlarına gidiyor fakat sen rahatszsan bu drumdan farkılı fantaziler yaparak unuttrabilirsin bnm fikrim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?