Acaba ah aldım mı?

user 3039

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
12
4
1
18
Ya şimdi benim konuştuğum çocuk vardı ve ben bu çocuktan sıkılmıştım ve yaşımı yalan söyledim bı anda işte ben bu yaşımdaydn falan dedim inanmadı ilk başta sonra kimliğimi attım falan konuştuk biraz ama ben bu çocuktan sıkılmıştım. Neyse işte yazdı sen beni seviyor musun diye bende hayır dedim işte sen busun yalan dolan hep işin dedi falan sonra aradı işte ağlıyarak sen beni seviyor musun gerçekten dürüst ol dedi ve bende sevmiyorumdum açık açık gerçekleri söyledim çocuk ağlıyarak ben ailemden görmediğim sevgiyi senden görmüştüm be dedi . Sonra Allah senin belanı versin falan dedi hakkım sana helal değil dedi ahım sende kalsın dedi çıkar bu ah benden demi

ailesinden gormedigi sevgiyi internette dalga gecen bir kisiden gorduyse gitsin ailesine beddua etsin ne kadar az sevgi verdiniz diye:)
ayrica alt tarafi internetten biri, merak etme adamin da yan sekmesinde baskalari aciktir. cok da ciddiye almaya gerek yok
Hay Allah razı olsun senden ya demi işte anlatamıyorum millete

Ya şimdi benim konuştuğum çocuk vardı ve ben bu çocuktan sıkılmıştım ve yaşımı yalan söyledim bı anda işte ben bu yaşımdaydn falan dedim inanmadı ilk başta sonra kimliğimi attım falan konuştuk biraz ama ben bu çocuktan sıkılmıştım. Neyse işte yazdı sen beni seviyor musun diye bende hayır dedim işte sen busun yalan dolan hep işin dedi falan sonra aradı işte ağlıyarak sen beni seviyor musun gerçekten dürüst ol dedi ve bende sevmiyorumdum açık açık gerçekleri söyledim çocuk ağlıyarak ben ailemden görmediğim sevgiyi senden görmüştüm be dedi . Sonra Allah senin belanı versin falan dedi hakkım sana helal değil dedi ahım sende kalsın dedi çıkar bu ah benden demi
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.Bişey anlayanlar beri gelsin.Ben yine anlamadım.

İnşaallah ama "ilk defa bu kadar sevilmiş "
Yav he he de geç, seviscez diye ummus olmayınca ağlayıp zirildaniyor, hiç sevmem aciz erkek modeli, sevmek falan yok sizin durumunuzda yeme bunları, daha yaşlar çok küçük ve daha kaç kişiyi sevecek, atlatır yani

Çıkar...:kahve:

Back
X