- Konu Sahibi Depresifshine
-
Kızlar meraba bu gün olanları anlatim size. Fikirlerinizi bekliyorum. Bugün nişanlımla buluştuk falan neyse sabah bizde kahvaltı ettik sonra 1 saat uzaklıkta bi yere mangal yapmaya gittik. Neyse gittik mangal yaktı falan geldi yanıma oturdu aaaa bi baktım alnının üstünde tam saçlarının ön kısmında uzun bi saççok uzun değil ama bi karış uzunluğu vardı saçın. Neyse annesinin saçıdır falan dicem ama aaa bi baktım saç koyu kızıl resmen kırmızı gibi. Tabi o an aklım karıştı kaynanamın yakın bi zamanda saçı kızılımsıydı sonra üstüne siyah boya sürmüşlerdi hala saçta kırmızılık kalırmı nişanlımda aldı hakketen kırmızı ya bu falan dedi o an tabi rakı içiyoruk pek kafam basması o sıra. Ama şuan o saç neyin nesidir bulamıyorum. Buarada nişanlım dün gece yıkanıp uyumuş yani aldatsa bile ( allah korusun) yıkandıktan sonra kafasında başka birinin saç teli kalmaz heralde?
Mangala gittiğinizde hava nasıldı ortam ağaçlıkmıydı rüzgar var mıydı ?
Ay dedim oda böyle aaa kimin olcak ki nerden geldi acaba dedi falan dediEE bu saç kimin demedinizmiiii ??
bence kriminal inceleme bu sorunu paklar,keşke saçı sakladaydınız.😝
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ay dedim oda böyle aaa kimin olcak ki nerden geldi acaba dedi falan dedi
Kuş uçmaz kervan geçmez bi sahil kasabası bomboştu gittiğmiz yer kimse yoktu havadan uçup anca kum gelebilir[/QUOT
giysilerinden bulaşmıştır yada arabadan . arabaya kızıl saçlı kimi bindirdiyse:26:
Uçmuştur... Ya da kıtafetten bulaşmıştır...Olur öyle şeyler.1 saç telinden aldatılma hissine kapılmayın bence.Benim erkek arkadaşımın hırkasında saç telim kalmış.Ama aynı evde kalmıyoruz.Bi gün öyle saç bulmuştum."Ohaa!!! Bu kimin saçıı?" demiştim.sonra bakıp benim olduğunu farkedince çok gülmüştük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?