- Konu Sahibi Depresifshine
-
bugun anemın ustunde dolu kendı sacımı topladım mesela... olablıo . ucuo ki saclar
Eki Görüntüle 1024453 burda nerden kafasına saç düşsün ki?
Belki oraya başka birinin saçı düşmüştü o da uçtu nişanlınıza geldi olamaz mı?
Benim üstümden de sarı saç çıkıyor bazen artık nerden uçuyor da geliyor bilmiyorum.
Biyerlerde. Uçup gelmiştir,benim saçlarımda siyah hatta kızılımsı birşey,ama bazen giydiğim kıyafetlerde sarı saç bile oluyor fakat ne benim saçım sarı nede annemin biryerlerden uçup geliyor.Kızlar meraba bu gün olanları anlatim size. Fikirlerinizi bekliyorum. Bugün nişanlımla buluştuk falan neyse sabah bizde kahvaltı ettik sonra 1 saat uzaklıkta bi yere mangal yapmaya gittik. Neyse gittik mangal yaktı falan geldi yanıma oturdu aaaa bi baktım alnının üstünde tam saçlarının ön kısmında uzun bi saççok uzun değil ama bi karış uzunluğu vardı saçın. Neyse annesinin saçıdır falan dicem ama aaa bi baktım saç koyu kızıl resmen kırmızı gibi. Tabi o an aklım karıştı kaynanamın yakın bi zamanda saçı kızılımsıydı sonra üstüne siyah boya sürmüşlerdi hala saçta kırmızılık kalırmı nişanlımda aldı hakketen kırmızı ya bu falan dedi o an tabi rakı içiyoruk pek kafam basması o sıra. Ama şuan o saç neyin nesidir bulamıyorum. Buarada nişanlım dün gece yıkanıp uyumuş yani aldatsa bile ( allah korusun) yıkandıktan sonra kafasında başka birinin saç teli kalmaz heralde?
Valla bilmiyorum artık o kadar kumun içinde üstümüze bi tanecik kum gelmeden saç geldiyse çok şaşırırım
Eki Görüntüle 1024453 burda nerden kafasına saç düşsün ki?
Kızlar meraba bu gün olanları anlatim size. Fikirlerinizi bekliyorum. Bugün nişanlımla buluştuk falan neyse sabah bizde kahvaltı ettik sonra 1 saat uzaklıkta bi yere mangal yapmaya gittik. Neyse gittik mangal yaktı falan geldi yanıma oturdu aaaa bi baktım alnının üstünde tam saçlarının ön kısmında uzun bi saççok uzun değil ama bi karış uzunluğu vardı saçın. Neyse annesinin saçıdır falan dicem ama aaa bi baktım saç koyu kızıl resmen kırmızı gibi. Tabi o an aklım karıştı kaynanamın yakın bi zamanda saçı kızılımsıydı sonra üstüne siyah boya sürmüşlerdi hala saçta kırmızılık kalırmı nişanlımda aldı hakketen kırmızı ya bu falan dedi o an tabi rakı içiyoruk pek kafam basması o sıra. Ama şuan o saç neyin nesidir bulamıyorum. Buarada nişanlım dün gece yıkanıp uyumuş yani aldatsa bile ( allah korusun) yıkandıktan sonra kafasında başka birinin saç teli kalmaz heralde?
Sonuçta alnının ortasına aldatırken nasıl saç gelebilir saçma yani.
Mangal yakmaya gittik diyorsunuz. Belki poşetlerden falan eline bulaştı terleyip alnını silince de alnına geçti saç. Her şey olabilir yani.
Alnı değil tam alnının üstü saçının tepesi. Tabiki bi yerden geldide nerden geldi çözemedim
Mangal yakarken hic uzaklastin mi ordan ? Madem oncesinde yoktu kesin o arada bu adam mercimegi firina verdi gecmisler olsun[/Q
yok canım hep yanımdaydı
Kızlar meraba bu gün olanları anlatim size. Fikirlerinizi bekliyorum. Bugün nişanlımla buluştuk falan neyse sabah bizde kahvaltı ettik sonra 1 saat uzaklıkta bi yere mangal yapmaya gittik. Neyse gittik mangal yaktı falan geldi yanıma oturdu aaaa bi baktım alnının üstünde tam saçlarının ön kısmında uzun bi saççok uzun değil ama bi karış uzunluğu vardı saçın. Neyse annesinin saçıdır falan dicem ama aaa bi baktım saç koyu kızıl resmen kırmızı gibi. Tabi o an aklım karıştı kaynanamın yakın bi zamanda saçı kızılımsıydı sonra üstüne siyah boya sürmüşlerdi hala saçta kırmızılık kalırmı nişanlımda aldı hakketen kırmızı ya bu falan dedi o an tabi rakı içiyoruk pek kafam basması o sıra. Ama şuan o saç neyin nesidir bulamıyorum. Buarada nişanlım dün gece yıkanıp uyumuş yani aldatsa bile ( allah korusun) yıkandıktan sonra kafasında başka birinin saç teli kalmaz heralde?
Ben kıllandım şahsen... Yok bir yerden gelmiştir oradan düşmüştür etmiştir, yahu benim alnıma başkasının saçı düşmedi şimdiye kadar... Yakın temasta bulunmadan nereden düşecek... Rüzgar o kılı alacak da alnıma bırakacak, düşük ihtimal... Üstelik ortam da buna müsait değil diyorsunuz... Ne işi var kızıl saçın nişanlınızda? Dün akşam banyo yapmış dediniz, emin misiniz? Sabah sizinle buluşmadan önce olası aldattığı kadınla buluşmuş olamaz mı? Sizi başka şüphelendiren bir davranışta bulundu mu? İyi düşünün, her detayı düşünün, ona çaktırmadan biraz daha gözlemleyin, sosyal hesaptır cep telefonudur, böyle bir olay varsa illaki bir yerden açık verir...
bu iş güven işi ya... gecmiste baskasına baktıgını gördnz mu rahat rahat öyle bısey olsa biter ilski die tehdit ettnz mi. sahsen ben ilk gun noktayı koduum ayagını denk al dıeaynı yerde aynı durumda ben olsam bu ne derdım ama guler gecerdım.. cunku ıcınde Allah korkusu var bılıyrm yemez yanı benımkı yapamaz.... sende nısanlını herkesten daha ıı tanıosun... var mı boyle seyleri..kızlara bakma ınceleme gozunun dısarda olması??
Saç kaynanacığmın saçı çıktı3 yıldır hiç güvenimi sarsıcak bişey yapmadı ama saç bulunca içimden dedim acaba bu beni boynuzluyo mu sonra kaynanacığmın saçından bi iki tel alıp baktım buarada kaynanamda büyü yapıcam sandı heralde bi tedirgin oldu ben saçını istiyince nişanlımda saç buldugmu senin saçın mı diye bakıyorum diyince çok güldü :)
O sabah saçını annesinin tarağıyla taramış olabilir.annesinin tarağında eskiden kalmış bir saç teli nişanlınızın saçına gelmiştir.sizi sevmese nişanı atar sizinle niye gezsin tozsun.kızılsaçlı ütopyanıza giderdi.güven bir ilişkinin temelidir.bu konuyu çok gündeme getirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?