Acaba aldatılmış mıyım?

Biyerlerde. Uçup gelmiştir,benim saçlarımda siyah hatta kızılımsı birşey,ama bazen giydiğim kıyafetlerde sarı saç bile oluyor fakat ne benim saçım sarı nede annemin biryerlerden uçup geliyor.

Valla bilmiyorum artık o kadar kumun içinde üstümüze bi tanecik kum gelmeden saç geldiyse çok şaşırırım

Sonuçta alnının ortasına aldatırken nasıl saç gelebilir saçma yani.

Mangal yakmaya gittik diyorsunuz. Belki poşetlerden falan eline bulaştı terleyip alnını silince de alnına geçti saç. Her şey olabilir yani.

Canımcım sabahtan beri seninle olan bir adamın mangal yakana kadar birşey yoktuda mangal yaktıktan sonra alnın tam ortasında saçlarının arasındaki kızıl bir saç teli beliriyor ve sen aldatıldım diye şüpheleniyorsun allah aşkına sen yanındayken adam ne ara yaptı bu işi hade bir gece önce yaptı desek o saç orda kalırmıydı sabaha kadar kalsada valla çok becerikli bir saç teliymiş ne diyelim artık. Bu tür şeylere takılıp huzursuzluk yaratarak mutluluğunuzu bozmayın çok gereksiz bence

Alnı değil tam alnının üstü saçının tepesi. Tabiki bi yerden geldide nerden geldi çözemedim

Alnı değil tam alnının üstü saçının tepesi. Tabiki bi yerden geldide nerden geldi çözemedim

Ben kıllandım şahsen... Yok bir yerden gelmiştir oradan düşmüştür etmiştir, yahu benim alnıma başkasının saçı düşmedi şimdiye kadar... Yakın temasta bulunmadan nereden düşecek... Rüzgar o kılı alacak da alnıma bırakacak, düşük ihtimal... Üstelik ortam da buna müsait değil diyorsunuz... Ne işi var kızıl saçın nişanlınızda? Dün akşam banyo yapmış dediniz, emin misiniz? Sabah sizinle buluşmadan önce olası aldattığı kadınla buluşmuş olamaz mı? Sizi başka şüphelendiren bir davranışta bulundu mu? İyi düşünün, her detayı düşünün, ona çaktırmadan biraz daha gözlemleyin, sosyal hesaptır cep telefonudur, böyle bir olay varsa illaki bir yerden açık verir...

Mangal yakarken hic uzaklastin mi ordan ? Madem oncesinde yoktu kesin o arada bu adam mercimegi firina verdi gecmisler olsun

bu iş güven işi ya... gecmiste baskasına baktıgını gördnz mu rahat rahat öyle bısey olsa biter ilski die tehdit ettnz mi. sahsen ben ilk gun noktayı koduum ayagını denk al dıe aynı yerde aynı durumda ben olsam bu ne derdım ama guler gecerdım.. cunku ıcınde Allah korkusu var bılıyrm yemez yanı benımkı yapamaz.... sende nısanlını herkesten daha ıı tanıosun... var mı boyle seyleri..kızlara bakma ınceleme gozunun dısarda olması??

tatlım bnm saclarım normalde siyaha ama arada bır kırmızı yaparım tam kırmızı. sonra sıkılınca ondan tekrar tamamen siyah yaparım. ama bazen güneşte falan böle parıl parıl kırmızılar parlar. üstüne ıkı akt boyada yapsan kırmızı saç beli olabiliyor bazen. ayrıca uçup gelmiş de olabilir... takma bu kadar basit bir şeye..

Akşam yıkanmış kesin çünkü köpeği yıkadın sonra kendim yıkandım diye laf arası kendi söyledi. İnanır mısın 3 yıldır hiç beni aldatıığı aklıma gelmedi hiç bişeyden işkillenmedim ama bu saçı görünce bişeyler hissetim sanki. Evet sabah yanıma gelmeden bi yere ugramış olabilr.

Saç kaynanacığmın saçı çıktı 3 yıldır hiç güvenimi sarsıcak bişey yapmadı ama saç bulunca içimden dedim acaba bu beni boynuzluyo mu sonra kaynanacığmın saçından bi iki tel alıp baktım buarada kaynanamda büyü yapıcam sandı heralde bi tedirgin oldu ben saçını istiyince nişanlımda saç buldugmu senin saçın mı diye bakıyorum diyince çok güldü :)

O sabah saçını annesinin tarağıyla taramış olabilir.annesinin tarağında eskiden kalmış bir saç teli nişanlınızın saçına gelmiştir.sizi sevmese nişanı atar sizinle niye gezsin tozsun.kızılsaçlı ütopyanıza giderdi.güven bir ilişkinin temelidir.bu konuyu çok gündeme getirmeyin.

Evde tarak mı var ya allahın bakımsızları bi fön fırçası var yok yok nişanlıma bişey demiyorum :) normalde çok güvenirim ama öyle bi an türk filmi sahnesi gibi olunca dedim noluyoruzzzz

bir saç telinden aldatılmışmıyım diye düşünmek çok basit kaçar peşinden sizi şüphelendirecek herhangi birşey olursa şüphelenir insan ne bilim ansızın gelen çagrılar mesajlar ulaşamama durumu bu gibi şeyler daha belirgin sebebler... yoksa saç kılı her yerden gelebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…