• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba annem haklı mı?

kavanoz_kapagi

Oğluşların en tatlısıdır o :)
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
14
6
8
Merhaba arkadaşlar, bir senelik bir ilişkim var,ancak aynı şehirde değiliz,fakat bir çok kez görüştük ve günlerce beraber de kaldık. O en son eylülde benim yanıma geldi ve kaldı şimdi ben de onun yanına yani memleketine gitmek istiyorum. Anneme bunu söyleyince gitmemin hoş olmayacağını,sevgilimin gözünde değerimin azalacağını ve kendi şehrime dönünce ilişkimizin en fazla 1-2 ay süreceğini söyledi,önce o bize gelsin ondan sonra sen git dedi,malesef erkekler sevgilileri yanına gidince değerleri azalıyormuş... Böyle şeyler söyledi yani,bende şimdi gitmekle gitmemek arasında kaldım,çok karasızım. Annemin dedikleri çok saçma geliyor bana ama sonuçta annem olduğu için kafam karıştı. Nolur siz de yorum yazın bir akıl verin bana

sevgilinin gözünden düşürmez de muhtemelen ailesi duyarsa onların gözünden düşebilirsin..
ailenin izin vermesi ve senin kalkıp gelmenle ilgili bin tane laf çıkarabilirler..
bu da sevgilinle aranda zamanla problem çıkarabilir..
tabi bunların hiçbiri olmaya da bilir ama bi ihtimal muhakkak var..
annen gitme diyorsa bence de gitme..

Merhaba arkadaşlar, bir senelik bir ilişkim var,ancak aynı şehirde değiliz,fakat bir çok kez görüştük ve günlerce beraber de kaldık. O en son eylülde benim yanıma geldi ve kaldı şimdi ben de onun yanına yani memleketine gitmek istiyorum. Anneme bunu söyleyince gitmemin hoş olmayacağını,sevgilimin gözünde değerimin azalacağını ve kendi şehrime dönünce ilişkimizin en fazla 1-2 ay süreceğini söyledi,önce o bize gelsin ondan sonra sen git dedi,malesef erkekler sevgilileri yanına gidince değerleri azalıyormuş... Böyle şeyler söyledi yani,bende şimdi gitmekle gitmemek arasında kaldım,çok karasızım. Annemin dedikleri çok saçma geliyor bana ama sonuçta annem olduğu için kafam karıştı. Nolur siz de yorum yazın bir akıl verin bana
E o gelmiş bnim anladığım kadarıyla. Eylülde geldi kaldı demişsiniz.
Buna karşı çıkmayacak anne tanımıyorum ben. Ama ilişkinin dinamiğine göre değişir sorunun cevabı.

Annenizi dinleyin ve gitmeyin.
Simdi deliler gibi sevdiginiz adam iki gun sonra annen izin vermese de cikip geliyordun, kim bilir kimlerin yanina gittin diyemesin.
Gercekten erkek anneleri duyduklarinda basit bir sey yapmissiniz gibi oglumun* pesine dusup ta nerelere geldin diye basinizi agritmasin.

Tecrube ile sabit, il il pesinden gezen biri cok yakinim tum bunlar onune geldiginden mutlu olamiyor.

E o gelmiş bnim anladığım kadarıyla. Eylülde geldi kaldı demişsiniz.
Buna karşı çıkmayacak anne tanımıyorum ben. Ama ilişkinin dinamiğine göre değişir sorunun cevabı.

Evet geldi bende kaldı ama anneme bunu söyleyemem,o şehir dışına çıktığı zaman sevgilimi çağırdığımı öğrenmesini istemiyorum,ona göre sevgilim buraya hiç gelmedi o yüzden benim gitmem sorun olacak,ama gerçekler böyle değil işte.

Annenizi dinleyin ve gitmeyin.
Simdi deliler gibi sevdiginiz adam iki gun sonra annen izin vermese de cikip geliyordun, kim bilir kimlerin yanina gittin diyemesin.
Gercekten erkek anneleri duyduklarinda basit bir sey yapmissiniz gibi oglumun* pesine dusup ta nerelere geldin diye basinizi agritmasin.

Tecrube ile sabit, il il pesinden gezen biri cok yakinim tum bunlar onune geldiginden mutlu olamiyor.

Ben bu insanları anlamıyorum gerçekten ya, o zaman kimse evlenmesin ya da eş durumundan tayin istemesin, insanın değerini arttıracak şeyler aksine azaltıyo

anneni dinlemeni tavsiye ederim.ayrıca annenden gizli saklı işler yapma.

Anneniz yokken sevgilinizi evinize çağırarak zaten yapmışsınız yapacağınızı. O zaman annenizin düşüncesi önemli değildi de şimdi mi önemli ?
1 senelik bir ilişki için bencede anneniz haklı.
İlla buluşulacaksa annenizin de olduğu bir günde gelsin annenizle tanışsın.

Önce sevgilin gelip annenle bir tanışsın sonrasına bakılır. Normal şartlarda bu işin seni beni yok, özlediyseniz birbirinizi sen veya o farketmez derdim ama burada okuduğum erkek modellerinden sonra ben bile çekimserim.

Back
X