Doktoruma söyledim sari akintim var diye ama kokulu degilse sorun yok dedi kokuluda değil tahlil yapmadıDoktorunuza söyleyin. Enfeksiyon da olabilir başka bşyde
Ya eminde degilim aslinda emin olamayinca eşime gosterdim oda sarı dedi kan degil falan dediBir an önce doktoruna görünmelisin. Eger dediginiz gibi kan olduğundan eminseniz kontrole erken gidin iciniz rahat etsin
Tansiyonum 10 6 çıkıyorTansiyonuna baktır bas ağrın için. Akıntı için tahlil yaptır.. Doktora görün
Çok teşekkür ederim inş iyidirVücutta kan basıncı arttığı için baş ağrısı normal. Rahim büyüdüğü için akıntılarda normal. Belki enfeksiyon olabilir yanmanın sebebi yine kontrole gidin. Kan görmedikten sonra endişe etmeyin Allah'ın izniyle iyidir bebiş
Gebelikte akıntı normale göre artıyor zaten.Doktoruma söyledim sari akintim var diye ama kokulu degilse sorun yok dedi kokuluda değil tahlil yapmadı
Bir haftadan fazla var randevuma demişsiniz merak ettim 2li test yaptırdınız mı?? Ayrıca bence beklemeyin randevu gününüzü çünkü anlattığınıza göre idrar yolu enfeksiyonu olmuş gibisiniz.. Bol bol su için idrara çıkın.. Hastaneye gidip muayene olun bence.. İlaç kullanırsınız kurtulursunuz.. Hem gebelikte bu tarz enfeksiyonların tedavi edilmesi gerekiyor.. Bende en son aynı şikayetle doktora gittim ve tahmin ettiğim gibi enfeksiyon vardı 5 günlük bir ilaç kullandım şuan hepsi geçti. Strese girmeye hiç gerek yokArkadaşlar merhaba 12 haftalik hamileyim ilk hamileligim o yuzden tedirginim 2 gündür baş agrik var ve hamileligimin basindan beridir sarı kokusuz akıntım var bugunde afedersiniz peceteye sarı akıntının yaninda kahverengimi desem pembemsi mi desem birsey var gibiydi eşimede gosterdim ama hayır birsey yok diyor sarı rengi diyor ama cok tedirgin oldum birazda altta yanmam var ne yapicam bebeğim nasıl 1 haftdan fazla var doktor randevumada herseyin yolunda gittigini nasil anliycam lutfen yardim edin
Henüz 2li tarama testi yaptrmadm doktorumda birsey dmedi ama yaptirip yaptrmama konusundada kararsizimBir haftadan fazla var randevuma demişsiniz merak ettim 2li test yaptırdınız mı?? Ayrıca bence beklemeyin randevu gününüzü çünkü anlattığınıza göre idrar yolu enfeksiyonu olmuş gibisiniz.. Bol bol su için idrara çıkın.. Hastaneye gidip muayene olun bence.. İlaç kullanırsınız kurtulursunuz.. Hem gebelikte bu tarz enfeksiyonların tedavi edilmesi gerekiyor.. Bende en son aynı şikayetle doktora gittim ve tahmin ettiğim gibi enfeksiyon vardı 5 günlük bir ilaç kullandım şuan hepsi geçti. Strese girmeye hiç gerek yok
Sağlık ocağı idrar tahlili yapiyormu kiYanma da varsa enfeksiyon olabilir. Sağlık ocağında bir idrar tahlili yaptırıverin.
Yapıyor evet.Sağlık ocağı idrar tahlili yapiyormu ki
Tamam tesekkur ederimYapıyor evet.
Anladım canım.. Tabi ki senin kararın ben birşey diyemem..Benim fikrim kesinlikle yapılmalı yönünde bu aradaHenüz 2li tarama testi yaptrmadm doktorumda birsey dmedi ama yaptirip yaptrmama konusundada kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?