Acaba bebişim geliyor muu?

Tosbigimibeklerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
7
17
3
30
36+1 günlük hamileyim dün sabah çamaşırım ıslanmıştı anlamadım ne olduğunu akşam yine oldu bu sefer daha fazlaydı gece hastaneye gittik ebede pek anlamış gibi değildi enfeksiyon olabilir dedi nstye girdim hafif başlamış sancıların dedi doktorumu aradı nst sonucunu gönderdi doğum başlayabilir bebeğin ciğerleri için iğne yapın öğlende gelsin demiş saat 7 de bel ağrısıyla uyandım bi süre devam etti sonra azaldı 1 saat sonra yine oldu ama bu sefer kasılmayla birlikte ve şuan sık sık kasılmalarım oluyor acaba bebek gelicek olabilir mi var mı başına gelennn ?

Ayy çok heyecanlandımm erken doğum sayarlar mı ki ? Kuvöze girer mi acabaa
girmez inşallah canım ultrasonda durumu nasıldı kilosu gelişimi önemli olan bu tatlım ama 36 hafta çokta erken değil o kadar sakın stres yapma kendini rahat bırak olur mu yat dinlen biraz çok hareket etme belki 1 hafta daha uzar süre ama sürekli doktor kontrolünde ol

2 hafta önce doktorum ekimin başından beri beklicez bebek dönmüş demişti o zaman gayet güzel gelişmiş demişti bugün öğlen gidicem bakalım tekrar ne diyecek. İnşallah benim bebişimde seninki gibi tombiş olur maşallah ona

İnşallah canım sağol 7 yaşında benim oğlum şimdi ikinciyi istiyoruz 8 aydır dua et bana olur mu senin duan kabul olur :) süper o zaman gelişiminide tamamlamış sıkıntı yok kendini rahat bırak tatlım akışına bırak doğum çok güzel mucizevi bişi her anın tadını çıkar ne kadar kendini sıkarsan o kadar zor olur zaten bebek çıktıktan sonra sende doğuyorsun onunla beraber her doğumda annede yeniden doğar bebeğiyle beraber dualarımdasın haber ver yaz burdan

Çok şükür korkularım yok hepinize dua edicem vatanımıza milletimize anne olmak isteyenlere gebelere herkese inşallah. Haber vericem sizlere de sağolun canımlar iyi geldiniz içim biraz daha rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…