- Konu Sahibi denizderyadeniz
-
eeee... kaç kişi okudu,neden kimse cevap yazmadı ???
çoğu erkek galiba böyle.... benim eşimde arada böyle yapar...maddi durumunuz nasıl eğer durumunuz iyide böyle yapıyorsa o zaman kırılmakta haklısınız....
maddi olarak durumumuz gayet iyi.
eşim kendine de pek birşey almaz.
ama evimizde kullandığımız herşey son teknoloji.
yani cimri değil de,ne biliyim hani önemsemiyor
belki giyim konusunda cimri olabilir çoğu erkek giyimine özen göstermez üstündekiler kirlenmese 1 ay boyunca aynı şeyi giyer örneğin benim babam
o zaman huyu öyle...
konuşmayı denediniz mi eşinizle..
konuştum konuşmaz mıyım...tamam dedi.önümüzdeki ay (yani bu ay)alışverişe çıkalım sana şu kadarlık,bana şu kadarlık alışveriş yapalım dedi.
yine yok...yok...
çok ilginç canım ya...
diğer konularda nasıldır?ilgili midir seninle??
Bekarım ama fikrimide söyleyim:)...
tek başına çıksanız alışverişe tartışmada olmaz.. istediğinizide alırsın bence ...
hemde nasıl ya gözümün içine bakıyor derler ya aynı.
bilgisayar istedim bir hafta sonra aldı,telefon istiyorum yarın alırım dedi...
yani eli açık ama giyimi gereksiz görüyor..
ama beğenmemesi beni çok etkiliyor.bu ne yaa giyme şunu diyor.o zaman beraber alalım beraber beğenelim diyor,tamam diyorum,ama olmuyor beraber alamıyoruzcanım bende ilk yıllarımda bu hataya düşüyordum şimdi 11-12 yıllık evliyim ve gerçekten beğenince hiç onun fikrini almadan ben bunu alıcam diyip direk alıyorum... bir iki sonunda alıştı ve şimdi ses çıkartmadan alıyor...eğer sen beğendiysen bence kimsenin fikrini alma onu taşıyacak olan sensin üzerinde iyi hissettiysen hiç durma al ve vazgeçme derim ben
çok yaptım canım inan başkalarına verdim hep.sonra biryere gideceğimiz zaman dolabın önünde oturup ağlıyorum.evet giyim ona önemsiz geliyor bence ikna edin o zaman bir şekilde biraz üzgün durun naz yapın bir şekilde almasını sağlayın hiç olmadı artıık sıkıldığınız kıyafetlerin başına bi iş getirinçamaşır suyu gibi mesela
ben beğenmiyorum ki diyor. ne gerek var diyoro zaman sende giyim alışverişini kendin yap.
eğer aldıklarına laf edecek olursa ne gerek vardı falan diye sende sana güzel gözükmek için diyerek geçiştir
Biraz ikircikli buldum eşinin konuşmalarını..
Hem ihtiyacın var mı diye sormuş olmak için soruyor , sonra da almamanı sağlıyor..
Cimri olmasa da düşündüğün kadar bonkör değil bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?