- Konu Sahibi denizderyadeniz
-
hiç bir şey için geç değil, ek kart isteyin, aniden bir şey olur. yanımda dursun diye, sonra yavaş yavaş kendinize alın. ilk baştada aynı tepkileri verir ama bir süre sonra bırakır:)
yav kocadan çekinilirmi.. kaç yıldı berabersniz acaba?
canım kart kullanmıyoruz..ama bundan sonra cebinden para alıp;''cebinden şukadar para aldım,lazı^''diyeceğim.doğru olur mu?
diğer konuma baktın mı ?
bir keresinde bana dedi ki netten bak beğendiğin eşarpların markalarını ve kodlarını yaz ben alayım sana,hatta mağazaya gidip bir kaçtane markanın katoloğunuda aldım,beraber baktık işaretledik,sonra ben dedim ki -kabahat bende,ne düşünüyorsun bırak alsın-çok pahalılar ya az bekleyelim indirime girsin alırız,malum senin dediğin gibi sonrası fosssss olducnm erkeklerin geneli böyle sanırım sürekli sorarlar bi ihtiyacın varmı allım diye ama almaya gelince fossss çıkar bence kadınların kendilerine yaptığı masrafları gereksiz görürler bazen banada oluyodu almak istiyosan al diyodu alıncada suratı asılıyodu bende çözümü artık kendim alışveriş yapmak da buldum tavsiye ederim alıcaksın üstüne giyip bak tatlım nasıl güzel mi bugün aldım dersin
Hayır eşini yanlış falan anlamıyorsun; insan 3 yıldır evli olduğu karısının üstünde başında olmadığını bile bile kılını kıpırdatmaz mı?
Bak sana söylüyorum gururu mururu bırak bir kenara; e çalışmıyorsun, başka bir gelirin falan da yok ...
Aynen senin durumunda olan birini tanıyorum; 22 senedir gurur yapıp, kocasının aklını okumasını bekleyen biri...
Adam 30 undaydı evlendiklerinde 50 sine geldi hala değişmedi.
Hatta birlikte bile çıkmayın alışverişe. o 2 eteğinin de başına bişey gelsin mesela ne bileyim yırtılsın, yağ dökülsün falan.
İşte bu yüzden diyorum hep; KADININ ÇALIŞMASI ŞARRRRRRTTTTTT.
ben bu konuda çok şanslıyım sanırım eşim maaşını alınca bana verir faturaları öde gerisiyle de evi geçindir der almak istediğin bişe varsa al der istediğimi alıyorum çok şükür çok seviyorum kocamı yaaa
eşin giyim konusunda pek gereksiz buluyor bence giyim konusunda anlıycan cimri kendin çıkarsın alışverişe o zaman boşver takma
cimride degilse niye hep paradan bahsediyor anlayamadim durumunuzda gayet iyiymisse ozaman esin onemsemiyor boyle konlari kendinede boylemi davranir alisveris giyim konusunda?
bence esiniz parasina kiyamiyor
ben bu konuda çok şanslıyım sanırım eşim maaşını alınca bana verir faturaları öde gerisiyle de evi geçindir der almak istediğin bişe varsa al der istediğimi alıyorum çok şükür çok seviyorum kocamı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?