Ya aslinda oyle bildigimiz erkekler gibi degil gunagini almayayim beni asla aldatmaz ona eminim ama ne bileyim hani olur ya yolda gezerken guzel biri gecer belki gozu takilir yada tv de birini begenir onu bile soylerken cekiniyo ama ne bileyim ben biraz paranoya oldum galiba
Ya arkadaslar nolur akil verin degil sagda solda sokakta esimin tv de begendigi kadinlari bile kiskaniyorum acaba benimki bi hastalikmi yoksa normalmi?Bu aksam bi tv programini seyrederken(Kiskanc oldugumu bildigi icin)Yanlis anlama lutfen bu program genelde guzel kadinlari konk ediyo cirkinlere neden sans vermiyolar dedi.Tabi ben herzaman oldugu gibi yanlis anladim demek sen hep kadinlara bakiyosun falan diye basladim salya sumuk agladim bilesenağlama.Sizdede varmi benim gibi olan yada bana akil vericek birisi?Kiskancim biliyorum ama oda bu konuda hic dikkat etmiyo bakiyon bari soyleme dimi... Ama biz bazen bu sebepten ciddi kavgalar bile ediyoruzsenağlama.Bi akil fikir verin bana nolur ne yapmaliyim...
Eşini kendi ellerinle havaya sokma ,sonra kendini bulunmadık Hint kumaşı sanar.
hepinize yorumlariniz icin tek tek tesekkurler.Boyle yaparak en fazla kendime zarar veriyorum aslinda bi ara oldukca asmistim bu konuyu esimle eski sevgililerini bile konusur gulerdim ama son zamanlarda yine abarttim sanirim tabii regl donemim oldugunuda soylemeliyim malum hormonlar en ust safhada.kafamçokkarıştıaslinda kendime yada esime guvenle ilgili bi sorunum yok kendi capimda guzelim cok sukur,giyimime kusamima dikkatte ederim,esimide biliyorum asla beni aldatmaz ama bi saniyelik bile gozunun kaymasina tahammül edemiyorum.Biliyorum insanin dogasinda var guzele merak ama ne demisler insanin basina ne gelirse ya meraktan ya.....:mymeka:
işte problemin başı altı çizili yer çok manidar çok ne demeye eşinin eski sevgililerinin dedikodusunu yapıyorsun hemde eşinle tabi paronayak olursun potansiyel çapkın gözüyle bakıyorsundur.bu bukadarlada kalmamıştır eminim konular deşildikçe deşilmiş senin kafan binbeşyüz olmuştur kıskançlık had safhaya gelmiştir.yani balık baştan kokmuş kendin kendine etmişsin.
bir erkeğin eşini aldatması için eşinin çirkin bakımsız vs olması yada aldatmaması için çok güzel bakımlı vs olması gerekmez içinde varsa etkenlerde yeterliyse hoop başka kişiyle aşna fişnede.
istatistiklerin dediğine göre de zaten güzel zeki bakımlı kadınların kocaları daha fazla aldatıyorlamış.ha bu şu demek değil bakmayın kendinize salın olacağı varsa olur demek değil elbette bakın kendinize.ama erkek beyni farklı bir mekanizma neye takıp ne yapacakları belli olmuyor.şahsımca erkeğin evliyken sebeb her ne olursa olsun eşini aldatması kabul edilebilir bir durum deği. istemiyorsan adileştirmeden bırakırsın olur biter
sonuç olarak önce otur kendi kendine bir muhakeme yap kısaknçlık yaptığımda ne kaybediyoruz eşimle diye bu işin artısını eksisini tahayyül et ve inş bir daha temelsiz kıskançlıklar yapma.güzel yuvanda mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?