Acaba Ben mi Çok Kıskancım? Yoksa Haklı mıyım?

anormal kıskançlığın var yazık değil mi bi kıskançlık yüzünden salya sümük ağlamaya..
eşinde korkarak mı paylaşacak herseyi böyle hayat sıkıcı olsa gerek
biz tv deki beğendiklerimizi rahatlıkla paylaşıyoruz ki bu benden daha çok beğenmesi vs benimde onu çok sevmediğim anlamına gelmez..

arkadaşım bence bizde olup olmasından başka sen eşine açık söle. bu hastalık mı bilmiyorum ama seni çok kıskanıyorum . beraber bi çözüm yolu bulamazmıyız falan desen.. neden sık bopaz ediyosun ki sen hiç mi izlemiyosun yakışıklı şovmenleri yada dizileri vs. o da insan onun da hakları var. ve sen aslında olmayan birine ırz düşmanı sapık muamelesi yaparsan olur. o adam sapık değilse de olur. seni sevyosa da bakar.

Canım,bana da biraz abartmışsın gibi geldi,ne gerek var ağlayıp hem kendini hem eşini üzmeye.sonuçta mutlaka birilerini beğenebilir insan,ne hoş der geçersin.Adam duvarlara poster asmıyo ya yerimseniben
Bence bu yenebileceğin bir durum,eşinle de konuşup durumunu açıklarsan o da sana destek olmak için elinden geleni yapacaktır..Kendini üzmee..

canim abartiyorsun kendin de soylemissin ama seni bu hale getiren de kendisi
esin yoldan gecen guzel kadinlara bakmamali hem de senin yaninda:mymeka:
tv de birini begenince yorum yapmamali:mymeka:
biraz da kendisi bozmus seni boyle

ne yani o guzel bir kadina bakinca sen de harbiden tas gibi hatun iyi ki baktin mi diyeceksin tovbe tovbekaydirigubbakcemile

bence bu kadar kıskanacak bi durum yok ortada...kendini kıskançlık konusunda frenlemeye çalış cnm...bu kadarı çok fazla çünkü..

canım bence bu şekilde devam edersen hem ilişkine hem de kendine zarar verirsin. ben bekarım ama bende sevgilimi çok kıskanırdım ve dikkat ettim ki bu ilişkimizi yıprattı.beni çok sevmesine rağmen benden kaçmaya başladı ve herşeyini benimle açıkca paylaşan adam banahiç bişeyini anlatmaz oldu. sende canım kendini çok üzme ne olur. kıskanmamız normal ama unutmayalım ki aşırıya gidersek bu ilişkimize zarar veriyo ve partnerimiz bizden uzaklaşıyor.

hem ne sıkıyorsun ki tatlı canını canımcım.kocana inanıyorsan seni sevip sayıyorsa ne mutlu sana canım. erkekler genelde hep bakıyolar karşı cinsten bi kız giderken yolda filan.boşver canımmm.her zaman beğendiklerinden bakmıyolar ama onu söylim sana.ben bile kız olmama rağmen değişik bi kız gördüm mü bakıyorum hemen.yani garip bişey giymiş ya da yapmışsa zaten herkesin dikkatini çekiyo bazı kızlar. hiiiççç üzme kendini. sen kocanla mutlu olmana bak.başkasını beğendiğine filan inanıp üzülürsen en başta kaybedersin zaten . sen şöyle az işve cilve yap kocana,süslen püslen.

ben esime tv de yada baska yerde diyorum aaaa kadin cok güzelmis diye adam citini cikaripta evet demiyo dese bizdemi böyle oluruz acaba korkuyodur belki kizarim diye

bence sorun sende canım ve aşırı derecedebenneyaptımki
en yakın zamanda bunu aşmaya çalış ben ne çok kıskanılmayı isterim ne de kıskanmayı ki eşim benden önce çok çapkın birisiymiş ve sevgililerini bende biliyorum eğer bunları kafana takarsan asla ne sen mutlu olursun nede eşini mutlu edebilirsin :1no2:

şöyle düşün sen onun için en güzel en iyi kadınsınki seni seçmiş ve aynı şekilde sende onu gerisi boş hatta bence senin yorum yapman gerek bak bu kadın güzelmiş diye ne var ki bunda ben anlamadım kafamçokkarıştı

hiç umursama böyle şeyleri ...çok da bunaltma adamcağızı hatta bunalmış bile olabilir gibi geliyor banafisfisfis

bu kadar kıskanç olmak hayra alamet değil
adam güzel dediyse bişey yapmıyoki yane laf bunlar
başka şeyler düşünün
başak şeylerle ilgilenin kocanızla mutlu olmaya çalışın yada yardım alın
yoksa adam ne kadar dayanır bilmem açıkcası kendinizi onun yerine koyun

gercekten abartiyorsun... erkeklerin hemen hemen hepsi guzel kadina bakar canim,bakmiyorsa sorun vardir..tabii ki seni uzecek sekilde davranmamasi gerekir ama tv de guzel kadin gorunce ben bile cok guzelmis diye yorum yapiyorum. kiskanclik bence orta siddette olmasi gereken bir duygu....erkegi bir serce olarak dusun,avucunun icindeki serce olarak... avucunu cok acarsan ucar gider ama cok sikarsan da bogulur olur...nefes almasina,rahat yasamasina,rahat rahat yorum yapmasina izin ver..eger dusuncelerini icinde tutar senin yaninda rahat olamazsa,ilerde karsina buyuk bir sorun olarak cikabilir bu...sevgiler

hepinize yorumlariniz icin tek tek tesekkurler.Boyle yaparak en fazla kendime zarar veriyorum aslinda bi ara oldukca asmistim bu konuyu esimle eski sevgililerini bile konusur gulerdim ama son zamanlarda yine abarttim sanirim tabii regl donemim oldugunuda soylemeliyim malum hormonlar en ust safhada.kafamçokkarıştıaslinda kendime yada esime guvenle ilgili bi sorunum yok kendi capimda guzelim cok sukur,giyimime kusamima dikkatte ederim,esimide biliyorum asla beni aldatmaz ama bi saniyelik bile gozunun kaymasina tahammül edemiyorum.Biliyorum insanin dogasinda var guzele merak ama ne demisler insanin basina ne gelirse ya meraktan ya.....:mymeka:

evet canım çok fazla kıskançsın bence
tvdeki bayanları kıskanmakta noluyor bunu hiç anlamiyorum
çok kıskanan çok sever kiskanmiyan sevmez gibi cümlelerede inanma bence
tabii her insan yeri geldiğinde sevdiğini kiskanir bu çok normal ama abartılı olmadan ölçülü olmalı
insan sevdiğini kiskançliğinlan boğmamalı
adamın içinde art niyet yok açık açık söylüyor
bundan sonra gizli yaparsa dahami çok memnun olursun?
çok fazla kiskançliğa ben şahsen gelemem boğar beni, ee ayni şekilde karşımdakinide boğmak istemem

şekerim erkekler bakıo işte bakmaz falan diil bakıolar yani napican ama hak veriorum yolda güsel bi kız görünce yada ekstra mini etekli bi kız gördüğümde benmde gözüm takılıo. hem ayrıca bizde tvde yada dışarda bi erkek gördüğümüzde ne yakışıklı çocuk diebiliriz ölesine yani sadık erkeklerinde en kazanova anı budur boşver baksın sen kendine güven eski sevgililerle dalgaya devam =))

evet çok kıskançmışsın..
ben konu başlığı görünce aa ne güzel eşine aşık falan diye düşündüm.
ki ben sevgilime çok aşıktım, ve bende çok kıskançtım.
ama ya bu programda cirkinler çıkmıyor demesine bozulursun bende bozulurum. kendi yerime koyunca anladım. ama ağlamak falan mantıklı değil.
kıskanç olduğunu bu kadar gözüne sokma eşinin.

işte problemin başı altı çizili yer çok manidar çok ne demeye eşinin eski sevgililerinin dedikodusunu yapıyorsun hemde eşinle tabi paronayak olursun potansiyel çapkın gözüyle bakıyorsundur.bu bukadarlada kalmamıştır eminim konular deşildikçe deşilmiş senin kafan binbeşyüz olmuştur kıskançlık had safhaya gelmiştir.yani balık baştan kokmuş kendin kendine etmişsin.
bir erkeğin eşini aldatması için eşinin çirkin bakımsız vs olması yada aldatmaması için çok güzel bakımlı vs olması gerekmez içinde varsa etkenlerde yeterliyse hoop başka kişiyle aşna fişnede.
istatistiklerin dediğine göre de zaten güzel zeki bakımlı kadınların kocaları daha fazla aldatıyorlamış.ha bu şu demek değil bakmayın kendinize salın olacağı varsa olur demek değil elbette bakın kendinize.ama erkek beyni farklı bir mekanizma neye takıp ne yapacakları belli olmuyor.şahsımca erkeğin evliyken sebeb her ne olursa olsun eşini aldatması kabul edilebilir bir durum deği. istemiyorsan adileştirmeden bırakırsın olur biter
sonuç olarak önce otur kendi kendine bir muhakeme yap kısaknçlık yaptığımda ne kaybediyoruz eşimle diye bu işin artısını eksisini tahayyül et ve inş bir daha
temelsiz kıskançlıklar yapma.güzel yuvanda mutluluklar.

yolda yada herhangi bir yerde birine baktığında gözü takıldığında bile çok fazla kıskançlık yapılmaması gerekli bence..İnsan sonuçta gözü kaymış olabilir tabi gözünü dikip bakmadığı sürece sorun yok..
hele hele tv deki bi insandan ne diye kıskanılır ki ? gidip flört edeck hali yok ya..
sizi beğenmiş sizi sevmiş sizinle evlenmiş dahası var mı?
eğer gözü dışardaysa ona bakma, şunu izleme diyerek ,ağlayarak eşinizi tutamazsınız ki..

Canim senin kiskancligin basi dedigin eski sevgililerini konusmak(DEDIKODU DEGIL)tamamiyle psikologumun önerisiydi faydasininda oldugunu dusunuyorum.esim aslinda capkin denilicek kadar abartan biri degil,beni kiricak sekilde yapmasada bu konuda sanirim ben fazla hassasim,biraz derinlere iniyorum.Genel olarak evliligimde mutluyum ufak pürüzler haric.Benim icin en buyuk kendimi yiprattigim da bu sanirim.Ayrica cirkin biri degilim guzel sayilirim bakimliyimdirda dememin sebebi kesinlikle ukalalik yada bana bunu yapmaya hakki yok degil sadce burda giyin kusan kendine bak diyen arkadaslara cevabendi.Yorumunuz icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…