Acaba Ben mi Çok Kıskancım? Yoksa Haklı mıyım?

kıskançlığı abartmışsın ama elinde değil sanırım..kendine güvenirsen sorun da hallolur..eşin seni kızdırmak için bile bu yola başvurabilir...biraz rahat ol.mutlaka kısakn ama belli etme..

ne alaka :uhm:havaya girermi bilmem ama çoook bunalacağı kesin
Öyle bir havaya girer ki...Erkekler eşi ya da sevgililerinin onları uçan dişi sinekten bile kıskandığını anladıkları zaman hemen havaya girerler ve şaşırırlar .Bir insanın hangi konuda üstüne düşersen ya senden kaçar ya da istemediğin şey ona cazip gelir.Kadın sürekli yerli yersiz eşini bir sürü kadından kıskanırsa adam bütün kadınların ona taptığını düşünür.O yüzden sabırlı bir kadın sabreder.Gizemini korur.Erkeği istemeden de olsa şımartmaz.

tv deki kadınlardan bile kıskanmak ne demek ya..kesinlikle bu bir hastalık.kendini eşinin yerine koy ne kadar bunalırdın di mi?yapma gözünü seveyim hem kendinin hem esinin ruh halini bozma ufak tefek seylerden sonra gercek bi derdin olur bu sacmalıklarını mumla ararsın..

Bu yazıyı okuyunca bir karikatür görmüştüm o geldi aklıma paylaşmak istedim sizinkide sanırım bunun bayan versiyonu olur.

Ya bende senin kadar kıskancım en az..ama esinle bu durumu konuş dikkatli olsun
ya da senden iyisi varsa alsın gitsin misal yani...
saka bi yana sen de biirilerini çok yakışıklı güsel falan bul bazen ama o yanında yokmuş gibi onun arkadaslarıyla konuş böyle çoklu ortamlarda bak nasıl kıskanclığına catlayacak

kuşum çok abartma ya o ne kı bak millet nelerle uğrasıyor anladık hepimiz çok seviyorsun eşini ama herseyın fazlası zarar be güzelimmm

Yok yok ben öyle adam şımarıp tepeye çıkacak diye kıskançlığı gizleme taraftarı değilim.
Evet onlar bizim eşlerimiz ve bizden daha değerli hiçbişey olamaz.
Madem eşinin tv de bi kadını beğenmesinden rahatsız oluyosun eşin bunu
dile getirmemeyi öğrenecek.
Geçen gün eşim bi dizide güzel değil ama tatlı bi kadına çok samimi bu kız
çok tatlı gülüyo diye yorum yaptı.
Sonrasında ben 1 gün boyunca gülmedim niye yüzün gülmüyor deyince
sen tatlı gülüşlü oyuncuyu seyret dedim.( elimde değil benim tavrım bu )
gereksiz kıskançlık yapıyosun dedi ve bende ertesi gün
iş yerimde kadının internet sitesinden faydalanarak güzel bi foto albüm yaptım
eşime mail attım ve gayet samimi bi ifadeyle
Aşkım gereksiz kıskançlığıma son vermek istedim
işte tatlı oyuncunun birbirinden güzel fotoları
gönül rahatlığıyla bakabilirsin sana hak veriyorum gereksiz bi kıskançlıktı diye mail attım.
Nemi oldu: mail eşimi çıldırttı ne demek bi kadının fotolarını baksın diye ona atıyomuşum,
ee cevap hazır tv de yanımda bakmak ayıp olmuyorda albüm gönderincemi ayıp oluyor.
Böylede tükürdüğünü yalamış oldu kocacım:)
Sıkıysa baksın tatlı desin birine kendi silahıyla vururum onu.
Senden beterleri var gör diye anlattım:)

Bu kıskançlık konusunda benim de iki çift lafım var .. Sevgili -lirik güzel- benim kafadansın sen de bu konuda , söylediklerinin hepsine katılıyorumkaydirigubbakcemile5

Benim burcum Akrep... Bilmeyenler için söylüyorum , en kıskanç burç denebilir...

Hakikaten öyle , ben size neleri kıskandığımı anlatsam konu sahibinden farkım olmadığını anlarsınız kaydirigubbakcemile2 Ama konu sahibiyle benim aramda büyük fark var , " ben asla belli

etmem..."

Niye belli etmediğime gelince , bana göre , kıskanılması gereken KADIN dır .. Güzelliği ile , süsü ile , endamı ile , dikkat çekmesi ile... Erkekler kızlara laf atar, sokakta dönüp

dönüp bakar ! Yani siz kıskanılmak , etraftaki aç aç bakan gözlerden sakınılmak durumundasınız ... Erkeğe aç aç bakan kız var mı :uhm: Bakan erkektir , o erkek de eşiniz olamaz heralde ,

onun bunun kızına karısına bakacak değil ya abuk subuk... Ona ağzının suyu aka aka bakan kız da olmayacağına göre ...

Kısacası , bizim evde kıskanma lafı geçmez ... Ben tv deki kızdan bile kıskansam belli etmem , gerek yok ! Kıskanılma pozisyonu illa ki olacak ve bahsi geçecekse eşim beni kıskansın...

Gencim , güzelim , beter böceğim :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…