• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba ben mi tuhafim

monkeyyy_000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
95
1
0
Antalya
18 yasindayim ailem olsun kicam olsun onunla yasayayim istiyorum cok mu erken? Amaan banane ya ben opusup sevisip koynunda uyumak istiyommm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

18 yasindayim ailem olsun kicam olsun onunla yasayayim istiyorum cok mu erken? Amaan banane ya ben opusup sevisip koynunda uyumak istiyommm

cnm bence yaşından dolayı normaldir o yaşalrda bende evlenip yuva kurmak isterdim ama iyikide öyle yapıp hata etmemişim.herşey sevdiğinle uyuyup sevişmek değil cnm benimm evlilik büyük bi sorumluluk işte bu yaşalrda sadece o düşünülüyo ama diğer şeyleride düşün ;)

Tesekkur ederim :) ama onu cok seviyoruumm kokusuyla uyumak istiyorum misss miss

Niye insanlar bu kadar aceleci davranıyor. Yani okuyup, iyi bir meslek sahibi olup, kendi ayakları üzerinde durmayı düşünmek varken kocayı düşünmek bana hep garip gelmiştir. Daha evliliğin kocanın koynunda yatma olduğunu düşünüyorsunuz. Sorumlulukların farkında değilsiniz. 18 yaşında bir erkeğinde evini geçindirebilecek, o sorumluluğu taşıyabileceğine inanmıyorum. İkinizde daha ergensiniz. Acele etmeyin.

Bana sen nedense trolmüşsün gibi geldi, açtığın başlıkların tamamı saçma sapan şeyler, bence git kendini başka yerlerde ifade etmeye çalış.

yemin ediyorum koptum gülmekten altıma edicem :60:
kıcan deyince bir gülme aldıki sorma .
bi de true yazmışya istiyon da istiyon diye ,peşine onu okuyunca hepten sıtkım sıyrıldı yaa :60:

ama 18 mişş ama kıcası olsun istiyormuş onunla uyumak onunla uyanmak....nekadanda romantikkk....anoy biz 18 deyken neyse anlatayayım iice ipleri koparmıyımm ahahaaaa:27::27:

ama 18 mişş ama kıcası olsun istiyormuş onunla uyumak onunla uyanmak....nekadanda romantikkk....anoy biz 18 deyken neyse anlatayayım iice ipleri koparmıyımm ahahaaaa:27::27:

istediğini alsın da rahatlasın bari yoksa burayı sürekli meşgul edecek .
diğer konulara da baktım da bi kız arkadaşı var bi erkek ,hangisiyle uyuyup hangisine kıcam diycek orasını çözemedim henüz..
töbe töbe yaaa ayy hiç gülesim yoktu ama iyi geldi bu :60:

Back
X