son 1 haftada aldığım üçüncü hamile haberi. bebeğim olmadığını bilenler bile beni arıyor haberi vermek için. insan hiç düşünmez mi ya üstelik bir kaç tanesi de benim gibi çabayla sahip oldu. insan biraz kendi yerine koyar. ben bebek düşünmeden önce kimsenin çocuk yapmaya niyeti yoktu.. hoş ben isteyeli 1 yılı geçince insanlar tabi o sırada karar verdiler herhalde

herkes için çok seviniyorum rabbim analı babalı büyütsün. ama içim acıyor artık. bugün yine hem de yakın bir arkadaşımdan aldım bu haberi. ağlamamak için o kadar kendimi tuttum ki o anda başıma bir ağrı girdi hala geçmedi. kötüyüm ve kimseye bu kadar perişan görünmemeye çalışıyorum. bir tek size bunları anlatabilirim bir tek de siz beni anlarsınız herhalde...
sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız. .
Hamile haberi duyunca içimde bişeyler kopuyor. . belkide benim hiç olmayacak diyip ümitsizliğe de kapiliyorum. .
sonra yine bigün olacak sabır diyorum. .
hamilesin deseler düşer bayılırım hayalini bile kuramiyorum artık. . 2 yılı geçti akışına bıraktık artık Rabbim nasip ederse olacak inşallah. .
beni en çok insanlar yipratiyor gelip gidip soruyorlar unutsam bile hatırlayıp yüreğimi yakiyorlar. .
ay bi beceremedinler. .
neler neler. .
bebeği almış kucağına bak ne tatlı teyzesi diyo kokla cennet kokuyor sen bilmezsin bu kokuyu diyor. ..
o gün sabaha kadar ağladım içim yandı. .
beddua ettiğim de oldu canımı yakanlarin allah canını yaksin da dedim iyimi dedim bilmiyorum. . bazen çekilmez oluyorum bazen de çok sabırlı. ..
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. .
benim için en zoru bi arkadaşım in ısrarı sonucu her ay bebek kontrolün e birlikte gitmek oldu..
her 2 haftada bir kontrole birlikte gittik. .
o kadar Minik bişey ultrason da mucize görmek.. zor bi süreç ti. .
şimdi allahtan doğurdu da kurtuldum. .
şimdide hergün bebeğin fotoğrafını atıyor. .
bakmadan siliyorum. ..
zor durumdayım allah biliyor ya ben unutsamda insanlar hatırlatıyor. ..