acaba ben ruh hastası mıyım neden boyle seyler düsünüyorum??

Daha dün bir film izledim. Bir plastik cerrah, duygularına karşılık alamadığı kadının bacaklarını ve kollarını kesiyordu ki ona muhtaç kalsın. Ona minnet duysun. Kimse sana benim gibi bakamaz diyordu.
Yok artık dedim ya film yapacaz diye de bu kadar uçulmaz. Ama konunuzu okuyunca şok oldum. Resmen oradaki takıntılı adam sizin gibilerden esinlenilmiş,oysa konunuzu okuyana kadar gerçek olabileceğine ihtimal dahi vermezdim.

Allahım sevdiklerimizi sizin gibilerden korusun.

Daha dün bir film izledim. Bir plastik cerrah, duygularına karşılık alamadığı kadının bacaklarını ve kollarını kesiyordu ki ona muhtaç kalsın. Ona minnet duysun. Kimse sana benim gibi bakamaz diyordu.
Yok artık dedim ya film yapacaz diye de bu kadar uçulmaz. Ama konunuzu okuyunca şok oldum. Resmen oradaki takıntılı adam sizin gibilerden esinlenilmiş,oysa konunuzu okuyana kadar gerçek olabileceğine ihtimal dahi vermezdim.

Allahım sevdiklerimizi sizin gibilerden korusun.
evet benim de düüşünce yapım boyle kendım asla bunu yapmam ama basına gelsın ısterdım sanırım ama hayır ya bacagına bisi olmasın o kalecılık yapmayı cok seviyo

oyle olsa kendıne gelemezdı galiba ama bilmiyom olsa da olabilirdi ama zaten kolları olmazsa da cok üzülür bilmiyom allah korusun of
evet benim de düüşünce yapım boyle kendım asla bunu yapmam ama basına gelsın ısterdım sanırım ama hayır ya bacagına bisi olmasın o kalecılık yapmayı cok seviyo

farkındayım maalesef
sen burada yazdığın kadar umutsuz vaka değilsin. çileden çıkar mısın kendini kontrol eder misin diye sana özellikle tahrik edici cümleler kurdum.
sınavı geçtin yeme bizi akşam akşam. sıkıntıların varsa dertleşmek istiyorsan dertleşelim ama korku filmi geçmez bize en azından bana

Lütfen tedavi ol. Kendine ve çevrendekilere zarar verirsin böyle. Lütfen tedavi olmak için bir adım at

Yok artık kiz ben bile burda senden korktum aman bacim kimseye karışma 🙄 düzenli ilaçlarını iç tedavini ol otur evinde

sen burada yazdığın kadar umutsuz vaka değilsin. çileden çıkar mısın kendini kontrol eder misin diye sana özellikle tahrik edici cümleler kurdum.
sınavı geçtin yeme bizi akşam akşam. sıkıntıların varsa dertleşmek istiyorsan dertleşelim ama korku filmi geçmez bize en azından bana
keske sizi yiyo olsam bunları hıssetmesem

annesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom
Düşmanımdır seniii kimmmm bulursaaa cana yakınnn annen bile okşasaaaaa benim bağrım kan oluuuurrrr

bunları hissetseydin yazdığım cümleye kabullenmiş şekilde farkındayım demezdin öfkeden gözün dönerdi
bilmiyorum cok sacma ama annesını sevmesı normal aslinda ben sacmaladım sanırım cünkü ona verdigi degeri kıskanıyorum cevresındekilere iyi davranmasını da kıskanıyorum bız sevgiliyken bana ben sadece senı eziyorum herkese iyi davranıyorum çünkü sana naparsam yapayim beni bırakamazsın demıstı sanırım o yuzden tum cevresını kıskanıyorum sıradan bi arkadası gibi bile olsam yeterdi evet sacma tum cevresı ölemez of ne diyom bende bilmiyom valla

o kısım cok ozel burdan anlatamam ama yani evet saglikli bi ailede buyumedım

farkındayım maalesef
Bence farklı bir doktor araştırın sorunun derinine inilmemiş doğru tedavi yöntemi uygulanmamış olabilir size. O yüzden bu durumdasınız belki de. Kimseyi darp etmeyin, kimsenin de sizi etmesine müsaade etmeyin.

Back
X