acaba ben ruh hastası mıyım neden boyle seyler düsünüyorum??

ben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom

annesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom

felç kalsın yatalak kalsın ıstıyom bi tek ben onu sevıyım bana muhtac kalsın ıstıyom ona yapabilecegim tum kotuluklerı yaptım benım dusunduklerım normal mı nıye boyleyim ben
hatta bazen kımse onu gormesın onla tanısmasın diye ölmesini istiyorum
Cevap veriyorum.Evet.

bilmiyorum cok sacma ama annesını sevmesı normal aslinda ben sacmaladım sanırım cünkü ona verdigi degeri kıskanıyorum cevresındekilere iyi davranmasını da kıskanıyorum bız sevgiliyken bana ben sadece senı eziyorum herkese iyi davranıyorum çünkü sana naparsam yapayim beni bırakamazsın demıstı sanırım o yuzden tum cevresını kıskanıyorum sıradan bi arkadası gibi bile olsam yeterdi evet sacma tum cevresı ölemez of ne diyom bende bilmiyom valla
Fakeliğin de bi adabı olur, başta dediğin şeyleri savunsaydın ya da daha da alevlendirseydin sen de eğlenirdin biz de annsm

Kadınlar kulübü için dileklerini merak ettim
Hangimiz felç hangimiz ölüyo hangimiz sana muhtaç 🤣🤣🤣🤣🤣
La hevla vela
Umarım çocuk senden kurtulur

B Boniva Çocukluğuna mı iniyon
şu an 19 yaşında,3 yıldır bu çocuğu seviyorsa 16 yaşından beri seviyordur ondan öncesi tanışma arkadaşlık derken 15 yaş.
Ergenlik unutulmayan aşklar bazen fena travmalar bırakıyor.Çok genç kız gördüm bilekten koltuk altına kadar faça izleri ile dolu.
Hepsi o yaşlarda deşmiş kendilerini şimdi de büyümüşler izlet kalmış.Ne polislik ne askerlik sınavlarına giremiyorlar.
Çoğu o yaşta psikopatça seviyor.
Biz de ergen olduk ama bu kuşak başka.Biz daha bir usluyduk sanki,sevgimiz de disiplinimiz de farklıydı

şu an 19 yaşında,3 yıldır bu çocuğu seviyorsa 16 yaşından beri seviyordur ondan öncesi tanışma arkadaşlık derken 15 yaş.
Ergenlik unutulmayan aşklar bazen fena travmalar bırakıyor.Çok genç kız gördüm bilekten koltuk altına kadar faça izleri ile dolu.
Hepsi o yaşlarda deşmiş kendilerini şimdi de büyümüşler izlet kalmış.Ne polislik ne askerlik sınavlarına giremiyorlar.
Biz de ergen olduk ama bu kuşak başka.Biz daha bir usluyduk sanki,sevgimiz de disiplinimiz de farklıydı
Biz edebimizle severdik, ask acimizi kimseler gormezken cekerdik gece yatagimizda aglarken gozyasimiz kulagimiza dolardi jdjdj

evet benım de tum kollarım gobegım yanık bilegim kesk bıde 15 tane ılac ıcmıstım bı ara

Bizim zamanimizda anne terligi suc aleti sayilmiyordu. O yuzden biz simaramadik.

Zamanınızı daha iyi şeylere harcayın. Burda milletle kafa bulacağınıza...

Bu bile evet dememe sebep evet hastalıklısınız

Kötülüğün, kötü düşüncelerin kaynağı kabul edilen, mitolojik olarak da Hz. Adem'in ilk eşi olan kadın figürü.
Hz ademin değil licufer in eşi o.. Hz adem in eşi diye hiç bir yerde geçmez, hz adem in tek eşi onunla yaratılan hz Havva dır mitoloji de hz adem yer almaz

Aplacım sen kimseyi sevme yaa eve düşen yıldırım gibisin Kk bile karıştırırsın. 🙄

ben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom

annesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom

felç kalsın yatalak kalsın ıstıyom bi tek ben onu sevıyım bana muhtac kalsın ıstıyom ona yapabilecegim tum kotuluklerı yaptım benım dusunduklerım normal mı nıye boyleyim ben
hatta bazen kımse onu gormesın onla tanısmasın diye ölmesini istiyorum
Hasta hatta saplatılısınız siz.
Bir doktora görünün,sizin ortalıkta patlamaya hazır bomba gibi dolaşmanız tehlike. Şer akıyor dilinizden bu nedir ya.

Bu kızı cimerden emniyete ihbar etmek lazım ip adresinden bulunur.
Planları korkunc.
Çocuğu darp ettiğini de itiraf etmiş.
Evine bir ekip gitsin nezareti görsün de aklı başına gelsin.

Back
X