- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Evet oldu ama maalesef anlaşamadık.Benim gibi biri olsun istiyorum çünkü ne kadar sevsen de zıtlık olan bir evlilikte huzur olamayacağını düşünüyorumÇünkü siz evleneyim de nasıl biri olursa olsun demiyorsunuz. Biri olur da sevip anlaşırsam evlenmeyi düşünebilirim diyenlerdensiniz ki doğru olan da bu.
Hiç flörtünüz falan olmadı sandım ama olmuş sadece yürümemiş. Sırf yalnız kalmamak için katlanılmayacak şeylere katlanan insanlar okuyoruz burada. Ben sizde yanlış olan bir şey göremedim. Gayet aklı başında güçlü ve güzel birisiniz.
Çevreyi bu kadar önemsemeyin. Aceleci davranıp pişman olmaktansa seçici olmak daha iyi.
Amin inşallah.Kısa saçlı olmakla, kilolu olmakla bunun hiçbir alakası yok. Bence gayet hoş bir hanımsınız. İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz.
Kendinize haksızlık yapmayın lütfenKızlar ben 25 yaşında (aslında 24 ama 25 olmama bir aydan az süre kaldı) üniversite öğrencisi bir kadınım.Fotoğraf benim kısa saçlıyım ve kiloluyum.Bende asla biri için dış görünüşümü değiştirmeme huyu var bu ailem için olsa bile.Bu sene üniversitede son senem ve çoğu kişi neden sevgilin yok diye soruyor.Uzun saçlıyken de olmuyordu.Ve ben kendimi asla beğenmiyorum kızlar küçükken de hep böyleydi.Makyaj yapınca bile kendimi güzel bulmuyorum.Kaba bir tabir olacak ama koca delisi değilim sadece mutlu ve beni anlayan sevdiğim olsun istiyorum.Bu ana kadar sevgililerim oldu ama yürümedi maalesef.Acaba bende mi problem var? Biliyorum bu tarzda birçok konu var.Karşıma çıkanlar da dengim olmuyor.Ben kendi kafa yapıma uygun biriyle yuva kurmak istiyorum çevrem beni aşırı seçicilikle suçluyor.İstiyorum ki kendi dengim olsun evde kavgalar azalsın.
Çok güzel bir yüzün var :) Kilon veya saçın seni çirkin yapmaz. Her şeyin bir zamanı var. Doğru insan hiç beklemediğimiz bir anda çıkar karşımıza. Karşına hala çıkmadı diye kendinde kusur arama. Emin ol seni olduğun gibi sevecek biri girecek hayatınaKızlar ben 25 yaşında (aslında 24 ama 25 olmama bir aydan az süre kaldı) üniversite öğrencisi bir kadınım.Fotoğraf benim kısa saçlıyım ve kiloluyum.Bende asla biri için dış görünüşümü değiştirmeme huyu var bu ailem için olsa bile.Bu sene üniversitede son senem ve çoğu kişi neden sevgilin yok diye soruyor.Uzun saçlıyken de olmuyordu.Ve ben kendimi asla beğenmiyorum kızlar küçükken de hep böyleydi.Makyaj yapınca bile kendimi güzel bulmuyorum.Kaba bir tabir olacak ama koca delisi değilim sadece mutlu ve beni anlayan sevdiğim olsun istiyorum.Bu ana kadar sevgililerim oldu ama yürümedi maalesef.Acaba bende mi problem var? Biliyorum bu tarzda birçok konu var.Karşıma çıkanlar da dengim olmuyor.Ben kendi kafa yapıma uygun biriyle yuva kurmak istiyorum çevrem beni aşırı seçicilikle suçluyor.İstiyorum ki kendi dengim olsun evde kavgalar azalsın.
Keşke benim de öyle olsa.Belki de uygun zaman değildir diye düşünüyorum sonuçta okul ve iş var.Çirkin vs olduğunu düşünmüyorum. Gayet hoş birine benziyorsun. Makyajla şunla bunla daha güzel olunmaz kiSonuçta makyaj sadece dışı değiştiriyor, içi değil. Doğru kişi karşınıza çıkmamıştır emin olun. Benim üniversite boyunca hiç ciddi ilişkim olmadı. Birkaç kez flört etmişimdir, bir ya da iki (kısa süreli) erkek arkadaşım olmuştur. 30’dan önce evlenmem derdim hatta (30 çok uzak bir yaştı o zamanlar), evlenirsem anca mantık evliliği yapabilirim derdim bir de. O kadar uzaktı benim için. Sonra mezun oldum, işe başladım, eşimle tanıştım ve çok kısa bir süre sonra evlendim. Çok sevdim, çok aşık oldum. Çok şükür hala da öyleyim. Demem o ki sizin için doğru insan daha gelmemiş. :)
bu arada çirkin değilim, güzel bir fiziğim var-dı. Ortalamanın da üzerinde güzel olduğumu düşünüyorum, ki kendimi güzel bulmam, beğenmem.
Makyajı üniversitedeyken yapıyordum şimdi sıcaklar da olunca yapmak aklıma bile gelmiyor.Yüzün gözün hepimiz gibi. Ama ben senin makyaj yapmayı bilmediğini düşünüyorum. Kontür uygulamayı öğren bence. İpek kirpik yaptır derim. Benim yüzüme benziyor yüzün. Kaşlarını kaç maskarasıyla çok yukarı tara derim. Kaç vaksı diye bişey var kaşı yukarı sabitleyen onlardan kullanabilirsin çok yakışır. Saçını düz uzun ve ortadan ayırarak kullanabilirsin. Güzelsin makyajsızsın sadece. Erkekler genel olarak amlattığım tiplere bakıyor nedense. Ben de anlattıklarımı uyguluyorum yüzüme. Huy olarak da asi ruhlusun devam bence hiç değişme
İnanın her türlüsünü denedim ama yine olmadı.Kısa saçın rahatlığını seviyorum uzun saça bakamıyorum.Yüzüm de erkeksi değil yani şu ana kadar beni erkek sanan olmadıDaha once de bir fotografinizi koymustunuz benzer bir konuyla diye hatirliyorum. Kisacik saç bol tisort gomlek pantolon vardi sanki???
Guzellik degilde oglan cocugu tarzi yerine 25 yaşinda bir kadin gibi tarzinizi degistirseniz iyi olurdi aslinda. Degismek istemediginizi soylemissiniz ama bi yandan kendinizi begenmediginizi soylemişsiniz.Memnun olsaniz yorum yapmazdim ama yerinizde olsam bir cesaret yeni biseyler denerdim. Sevgili olur olmaz bilemem ama belki iyi hissedersiniz ve hayatiniza yansir.
Aslında bir taraftan benim hatamdı.Dengim olan kişilerle takılmadım.Bu da ayrılığı getirdi.Herkesin beğendiği fiziğim var. Ama benim de sevgililerimle yürümüyor. Hep kalp kırıklığı. Gerçek sevgi dış görünüsten bağımsızdır. Karşınıza çıkan kisileri kötülemeyeceğim. Yürümemistir ,anlaşamamışsınızdır gayet normal. Ama bunlar sizi umutsuzluğa itmesin biri beni sevsin diye her gelene evet demeyin. Acaba farklı olsaydim diye düşünmeyin. Her kadın gibi siz de cok özel ve güzelsiniz. Öyle biri gelir ki giden herkes icin iyiki gitmisler iyiki olmamış dersiniz.
Farkli dünyalarin insanıymışsınız demek ki. Siz karsinizdakinden nasıl biri olmasini istiyorsanız kendiniz de öyle biri olun.Aslında bir taraftan benim hatamdı.Dengim olan kişilerle takılmadım.Bu da ayrılığı getirdi.
İnanın her türlüsünü denedim ama yine olmadı.Kısa saçın rahatlığını seviyorum uzun saça bakamıyorum.Yüzüm de erkeksi değil yani şu ana kadar beni erkek sanan olmadı
Peruğum var kimi zaman maskülen kimi zaman feminen takılıyorum ancak etek asla giymiyorumYuzunuz hakkinda demedim ben de gorsem sizi erkek sanmam da giyim olarak hani tarziniz öyle demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?