Acaba Bende mi Problem Var Sevgilim Olmuyor?

Sen de haklısın canım. Aman boşver özgüvenli ol beğenen her halinle beğensin. Sanki evlenince evde makyaj mı yapıoruz kocamıza kapıyı pijamalarla açıyoruz
Makyaj bana sahte geliyor okula gitmeden önce sabahın körü bile olsa makyaj yapardım ancak şimdi anlamsız geliyor.

Çok tatlısınız:)
Hem konunuz hem de fiziğiniz öyle.
Daha bismillah yaş 24, bu sürede uzun soluklu ya da düzenli ilişki olmaması gayet normal bir durum.
Olanlar abes bence, kendim dahil

İnsan karakterinin yavaş yavaş oturmaya başladığı, hayalden çok gerçeklerin hüküm sürdüğü bir yaşama doğru geliyorsunuz.
Asıl bu yaştan sonra hayatınıza girecek erkekler, size uygun olacaktır.
Yürür, yürümez orası ayrı.
Ama her şey bundan sonra başlıyor emin olun.

Dış görüntünüzle alakalı hiçbir şekilde olumsuzluğunuz yok.
Kimse kusura bakmasın da türk erkeği malum, adonislileri tenzih ederek söylüyorum ‘banyo’ yapmayı kişisel bakım sayan bir cins onlar.
Temiz olan mis kokan kadınlar olarak çok da fazlayız onlara da neyse...

Öncelikle burada bir sürü şey de yazsak sen İstemediğin sürece bir adım atman imkansız.

ben de kiloluydum ve vücudumu beğenmediğim için diyetisyene gitmeye karar verdim ve 30 kilo verdim .
Evet arkadaşlarım bu halimin Çok güzel olduğunu söylüyor ama herkesten önce ben kendimi beğeniyorum. Ve ben zayıfladıktan sonra şu anki nişanlımla tanıştım. Tabii ki iç güzellik önemli ama maalesef Dış görünüşte bir etken. Bunun zayıflık şişmanlık olarak algılamayın kimisinin gülüşünden etkilenensınız kimisinin gözlerinden. Ancak siz kendinizi beğenmediğini sürece karşınızdaki insanın da sizi beğenmesini beklemeyin. Bu halinizden memnunsanız kendinizI beğenmeye başlayın değilseniz değişime başlayın

Saçların biraz kiloyla birleşince bence Bi tık daha olgun gösteriyorsun. Bilmiyorum istediğin değişiklik ne ama bence biraz saçları omzuna uzatıp kahkül kestirsen biraz da kilo verebilirsen çok daha iyi olur diye düşünüyorum. İç güzellik dış güzellik muhabbetine girilmiş ama dış güzellik 1-0 önde başlatır bunu Bi kabul edelim bence

Öncelikle biraz kilo fazlanız var gibi yüzünüz yuvarlak duruyor ve bu fazla anaç bir görünüme sebep oluyor. Erkekler için sevgili flörtten ziyade dost ya da güvenilir arkadaş izlenimi çizmenize sebep oluyor olabilir. Sonra kaş yapınızı da yanlış buldum. Düşük ve hiç kavis yok dümdüz ilerliyor. Doğru bir kuaför sayesinde simetriye de dikkat ederek kaşlarınızı yüzünüze uygun hale getirebilirsiniz. Çünkü bu şekilde yorgun duruyor ve gözlerinizi ön plana çıkarmıyor. Burun ve dudaklar gayet güzel gibi. Biraz da doğru makyaj ve şık giyim tarzıyla çok canlar yakabilirsiniz.

Kaşlarım seyrek maalesef her kuaförden kaşların seyrek cümlesini duyuyorum ve açıkçası bu durum beni biraz sinirlendirdiği için kuaföre sadece saçlarımı kestirmek için gidiyorum.Türlü türlü yağlar sürdüm ama nafile.

İlişkiler ortak duygu ve düşünceler çerçevesinde kurulur ve yükselir doğrudur ancak temeli de karşılıklı fiziksel çekim atar. Genelleme yapmak istememekle beraber çoğunlukla birinin içini sevebilmeniz için önce dışını istemeniz gerekir.

Sizi mutlu bi ilişkiden alıkoyan sebep bu mu bilmiyorum ama eğer sebep bu ise kendini çekici bulmayan bi kadının işi bu noktada gerçekten zor.

Zira bu saçınızın boyuyla ya da tartıdaki rakamla alakalı değil, bu tamamen kendinizi nerede gördüğünüzle, nasıl hissettiğinizle alakalı. Siz aynaya baktığınızda bi erkeğin kendini kaptırabileceği, isteyeceği bi kadın görmüyorsanız karşınıza çıkan erkekler de böyle bir kadın görmeyeceklerdir.

O nedenle önce kendinizi beğenmek için ne gerekiyorsa onu yapın. Dışınızı bilmem ama önce içte değişin. Bu degişim zaten bakışınıza, gülüşünüze, oturup kalkışınıza, elinizin duruşundan saçınızın şekline kadar her şeyinize yansıyacak. Sonrasında kozmetik önerilere ihtiyaç duyduğunuza inanıyorsanız o kısmı zaten derya deniz, her yer öneri dolu.

Kahkülü de denedim ama o baya bir tombul gösteriyor.Sanırım kaderime razı göstermeliyim.Bu halimle de benimle görüşmek isteyen çıktı ama onunla da uyuşmadık.Kendini sürekli övüyordu.

Denginiz nedir mesela??

Bir de ben şöyle düşünüyorum daha başta beni dış görünüşümle yargılayan biri Allah korusun ben hasta olduğumda ne yapar.Belki de terkeder ben normalde sakalsız erkek seviyorum ama sakallı sevgilime de git sakalını kes demiyorum.Bilmiyorum çocukça bir düşünce mi.

Gayet hoş bir genç kadınsınız onu öncelikle belirtmek isterim.. Fikriniz de gayet mantıklı zaten size uygun biriyle olmadıktan sonra evlenmeyin.. Ayrıca çok gençsiniz mutlaka karşınıza size hitap eden birileri çıkacaktır.. Bir de ben acele edilmediği taktirde bu hayatta herkese göre bir insan olduğu kanaatindeyim.. Bazılarımız çok erken yaşlarda tanışıyoruz bu kişilerle bazılarımız ise biraz daha geç.. Ama totalde mutluysak daha ne olsun Mutluluk zaten zaten bir erkekle sağlanan birşey de değil ama biraz heyecan da iyidir iyi

Denginiz nedir mesela??
Benimle aynı mertebede olmasını istiyorum.Eğitim, din, kültür vs farklılıklarının cicim aylarından sonra evlilikte sorun olduğunu düşünüyorum.Mesela ben gezmeyi çok sevmem karşımdaki kişi böyle değilse ilerde sorun olabilir.Etrafımda birçok mutsuz evlilik yapmış insan var ve hepsi de anlaşamamışlar ve birbirlerinden çok farklıymış.

Ve sanırım bu özgüvensizliğim karşı tarafa geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…