• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba bı tek benmı boyle karamsarım

SKYP0188

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
2
0
1
36
Kızlar ıyı aksamlar yeni katıldım aranıza daha dogru yenı keşfettım siteyı bazı arkadaslarımızn sorunlarında kendımı buldugum oldu hayatlarımızzn belırrlı kesıtlerı benzeyen hıkayelerde var arasında aslında bu sıte yalnız olmadıgımızı gösteriyo kızlar bn 2 yıllk evlıyım ama evlılıge allısamaıyorum soyle dıyeyım sorumlukları fılan cok yoruyo maddı olarak pek ıyı degıl durumumuz yanı esımın evlenmeden oncede oyleydı durumu ama calıskan saygılı ıyı bırıdır esımı sevıyorumda ama aşık degılım ıs hayatımda randuman tuttaramadım kısaca ıs hayatının stresıde eklenınce evllık daha zor gelmeye basladı bıde kv aynı evın ııcnde yasıyorum derken ıyıce kafamda bıtırmeye basladım sankı eskısı gıbı olsam yanı bekarlık gıbı hayat kolay olacak derdı sıkıntısı olmıcak cokmu sacma dusunuyorum ben ya
o_O

İnsan deli gibi aşık olduğu adam için bile kv ile aynı eve katlanamıyor sen ki aşık olmadığın adam için yapmışsın bunu.
Aşk evliliği değil ama mantık evliliği hiç değil.
Ee neyin evliliği bu?

İnsan deli gibi aşık olduğu adam için bile kv ile aynı eve katlanamıyor sen ki aşık olmadığın adam için yapmışsın bunu.
Aşk evliliği değil ama mantık evliliği hiç değil.
Ee neyin evliliği bu?
aslında severek evlendım hemde cok nsevdım ama hayat sartları esımın eyrı cıkmama ınadı benı ıkıncı planaa atması agır yukler vermesı sevgımı azattı ne yazıkkı o yzden hayatın zorluklrına da katlanma gucum kalmadı dıyebılrım :KK43:bı anlık sankı hersyden vazgecsem dıyorum baba evıne dönsem hersey daha kolay olcak gıbı gelıyo

aslında severek evlendım hemde cok nsevdım ama hayat sartları esımın eyrı cıkmama ınadı benı ıkıncı planaa atması agır yukler vermesı sevgımı azattı ne yazıkkı o yzden hayatın zorluklrına da katlanma gucum kalmadı dıyebılrım :KK43:bı anlık sankı hersyden vazgecsem dıyorum baba evıne dönsem hersey daha kolay olcak gıbı gelıyo
Evi neden ayırmıyor?
Yaşamak istediğiniz hayat bu değilse gerekeni yapın böyle somurtmaktansa.

Kv yanından ayrılıp ayrı eve çıkarak evliliğinize bir şans verin, olmadı son çare boşanmayı düşünürsünüz.

Back
X