acaba bişey olurmu ????? :(

aysegl27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
154
4
96
İstanbul
mrb bayanlar bende adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım amacım test negatif çıkarsa bayram temizliği ve saçımı boyatmaktı test negatif dediler bende saçımı boyattım ve günüm 1 gün geçince idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı.biraz çamaşır suyulada temizlik yapmıştım saçımıda boyattım :( şimdi günüm 10 gün geçiyo yarın doktora gideceğim bişey olmamıştır değilmi bebeğee? saçını boyatıp bebeği zarar gören varmı ?

mrb bayanlar bende adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım amacım test negatif çıkarsa bayram temizliği ve saçımı boyatmaktı test negatif dediler bende saçımı boyattım ve günüm 1 gün geçince idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı.biraz çamaşır suyulada temizlik yapmıştım saçımıda boyattım :( şimdi günüm 10 gün geçiyo yarın doktora gideceğim bişey olmamıştır değilmi bebeğee? saçını boyatıp bebeği zarar gören varmı ?

hic birsey olmaz cnm korkma.
arkadasim doguma kadar da boyadi sacini. masallah turp gii de dogdu bebegi.

hic olur mu öyle sey kuzum korkma sen maşallah aslan gibidir minik mercimek:29:
allah saglikla kucağına almayı nasip etsin

sağolun kızlarr içim rahatladıı :))))) dert bitmiyoki şimdidee kalp atışı duyulcakmı acaba diye pimpiriklenmem başladıı :)

Back
X