• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bişey yok mu?

Lawing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
88
Kızlar, uygulamaya göre 18i ovülasyondu. Ben 17sinde denedim yalnızca. Gecen ay kimyasal olmuştu. Şuan dpo 7. Bende ne akıntı ve bir sancı hiiiç bişey yok. Enerjim yerinde her gün 10.000 adım en az, yüzüyorum sürekli. Hiç birşey yok mu acaba veya bu kadar yüksek tempo engellemiş olabilir mi? Merak ettim. Sizin deneyimleriniz ne? Ayrıca ovülasyon döneminde 1 ilişki ile mümkün mü?

Kızlar, uygulamaya göre 18i ovülasyondu. Ben 17sinde denedim yalnızca. Gecen ay kimyasal olmuştu. Şuan dpo 7. Bende ne akıntı ve bir sancı hiiiç bişey yok. Enerjim yerinde her gün 10.000 adım en az, yüzüyorum sürekli. Hiç birşey yok mu acaba veya bu kadar yüksek tempo engellemiş olabilir mi? Merak ettim. Sizin deneyimleriniz ne? Ayrıca ovülasyon döneminde 1 ilişki ile mümkün mü?
Korunmayla hiç ovulasyon bakmayarak hamile kaldım yani olabilir imkansız değil

Ay umarım vardır. Hiç belirti vs. yok. Merakla gün sayıyorum:)
Geç dollenmede olabilir benim son gebeligim geç dollenmeydi hatta 2 gün adet oldum sandım dökülmesinde test yaptım pozitif oldu meğer üstüne gorme yasiyormusum

Back
X