Merhabalar

bu ay yüksek ihtimalle kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünüyorum.normalde adet dönemlerim aşırı düzenlidirler .şubat ayında 3 şubatta adet olmuştum . 24-25-26 mart günleri korunmayı çok da önemsemeden birliktelik yaşadık.Mart ayında 5 martta regl olmam gerekirken bir türlü regl olamadım bir hafta geçti normalde reglden önce karnım ağrır sivilcem çıkar vs bunlar yerine midem falan bulanmaya başladı üç dört kere kustum gözüm kararıyordu.bulantı vs olunca çevremdekilerin zoruyla test yapmaya başladım.bu sıra yaptığım testlerde silik çizgi çıkmaya başladı emin olamayıp farklı markalar denedim bazılarında bariz çizgi çıkıyordu ama ben durduk yere ortalığı ayağa kaldırmamak için ve hiç böyle bir beklentim olmadığı için kan testi falan vermedim.14 Mart akşamı hafif pembe bir lekelenmeyle kanamam başladı iki gün yoğun bir şekilde sürdü ,büyük ve pıhtılıydı bayağı.üçüncü günden itibaren kahverengi lekelenmeye döndü yalnızca silince gelen bir leke,bu durum ayın 20sine kadar sürdü ve bitti.bu arada ben ne olduğunu anlamaya çalıştığım için kanamanın ilk iki günü test yaptım ve hala silik çizgi çıkıyordu.azaldığından çizgilerde teke düştü tamamen.tecrübeli arkadaşlarım vs kimyasal gebelik olarak yorumladı,ben de ikna oldum söylenilene göre kimyasal sonrası daha kolay hamile kalınıyormuş ,şimdi hiç aklımda yokken bu batağa ben de düştüm

ancak yumurtlama takibi vs yapmadığım için tarihleri bilmiyorum ama genelde hissederim rahim tarafına giren kramplardan kasıklarımdan vs.Şimdi bu ay eşimle bayramda görüşebildik ve 21-22 martı değerlendirdik ve gitti

ovulasyon testi almıştım bu ay muhtemelen tam takip edemedim ama 25i akşam yumurtlama dönemim başladı ya da çatladı her ne olduysa bilmiyorum yani o her ay hissettiğim şeyi hissettim zaten .sizce o tarihlerdeki ilişki ile yani yumurtlama öncesi ilişki ile hamile kalabilir miyim acaba ,sanırım spermlerin uzun yaşamasıyla ilgili bir durum ,başına gelen var mı

geçen ay kimyasal gebelik olayında da ilişki yaşanan tarihler 24-25-26 idi (bu arada eşimle işlerimiz dolayısı ile bir süredir farklı şehirlerdeyiz bu süreçte çocuk fikrimiz yok ama olursa da güzel olur modundaydık iki haftada bir falan görüşüyoruz.bu sebeple ilişki tarihlerini net olarak biliyorum)yani yumurtlama dönemi o aralarda bir yere olabilir.biliyorum benim ki de olacak iş değil eşim uzakta iken kendi kendime hamile kalmaya çalışıyorum adeta

ama bir heyecan sardı beni,konuşmaya ihtiyacım var fikrinizi,önerilerinizi bekliyorum.