• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası hamilelik isteği

Merhaba öncelikle kimyasal gebelik korkulacak bişi değil.. benim betam 23 idi hamileyim diye sevindim sonra doktor kontroller bir türlü 1500 olmadı 150 100 350 doktor kimyasal gebelik dedi vücut birleşme sırasında sağlıklı olmadığında kendisi sorun olduğunu bilip yok edermiş çoğu kadında benimki kadar uzamazmış.. nadiren benimki kadar uzarmış .. neyse bi şekilde uzun bir süre sonra yaklaşık 8 hafta kese gözükmeyince doktor gebelik bizim için sonlanmıştır dedi. Eğer kanaman başlamazsa biz ilaç verip kontrollü şekilde kürtaj yapacağız dedi .. bebeği almak için değil rahmi temizlemek için bu ifadeyi kullandı..
Sonra kuzuma hamile kaldım 4.5 yaşında şimdi .. kardeş istiyoruz bakalım.. benimde 1 gün gecikmem oldu ..
Desteğiniz için çok teşekkürler,kaybınız için de üzüldüm ama dediğiniz gibi zaten sağlıklı olmadığı için devam etmiyor ,hayırlı olan buymuş .muhtemelen annelerimiz teyzelerimizin de başına gelen bir şeydi ama anlayamıyorladı bile.erken gebelik testleri çıkınca fark etmeye başladık diye düşünüyorum.kuzunuza Allah sağlıklı uzun ömür versin ne güzel 🥰benim de Reglimin 5. Günü ama hala gelmedi.en son dün sabah yaptığım test negatif olunca umudu kestim ya başka bir sorun var ya da geçen aydan dolayı dengem değişti bilemiyorum.inşallah sizin gönlünüze göre olur🧡kimbilir kuzucuğunuza kardeş geliyordur belki🤭

Desteğiniz için çok teşekkürler,kaybınız için de üzüldüm ama dediğiniz gibi zaten sağlıklı olmadığı için devam etmiyor ,hayırlı olan buymuş .muhtemelen annelerimiz teyzelerimizin de başına gelen bir şeydi ama anlayamıyorladı bile.erken gebelik testleri çıkınca fark etmeye başladık diye düşünüyorum.kuzunuza Allah sağlıklı uzun ömür versin ne güzel 🥰benim de Reglimin 5. Günü ama hala gelmedi.en son dün sabah yaptığım test negatif olunca umudu kestim ya başka bir sorun var ya da geçen aydan dolayı dengem değişti bilemiyorum.inşallah sizin gönlünüze göre olur🧡kimbilir kuzucuğunuza kardeş geliyordur belki🤭
Güzel yorumuz için teşekkür ediyorum adet oluyorum ama bu ay çok enteresan o kadar az oluyorum ki bende anlayamıyorum..Hakkımızda hayırlı olan tez zamanda gelsin 🌸

Güzel yorumuz için teşekkür ediyorum adet oluyorum ama bu ay çok enteresan o kadar az oluyorum ki bende anlayamıyorum..Hakkımızda hayırlı olan tez zamanda gelsin 🌸
İnşallah🙏Ben de garip bir şekilde iki gün boyunca afedersiniz çok az açık kahverengi akıntı kanımsı bir şey geldi herhalde böyle adet oluyorum bu ay demiştim ki üçüncü gün normal kanama başladı hatta yoğun .aynı adet gibi uzun bir süre ağrı çektikten sonra kanama başlayınca akşama rahatladım .tam kanama gecikmenin 8. günü başladı yani.gebeliğe dair kimyasal vs olmadığına eminim testler hep bembeyazdı .belki hiç bir sebebi yok belki de başka bir sorun var bilmiyorum yarın sabah doktoruma gidiyorum sizi de bilgilendiririm 🌸sizin ağrınız var mı ,bence telaşlanmayın tam geçiş mevsimi havalar vs değişiyor belki de ondandır.ya da test yapın emin olmak için 🤭🤭

Back
X