Acaba büyü mü var üzerimde?

newhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
345
266
53
arkadaşlar bundan 4 yıl önce hayat dolu çok güzel, çok başarılı ve çok zeki bir insandım.Herkes birbirine örnek gösterirlerdi.Ama bir gün bana olan oldu.Eski güzelliğim gitti, eski başarım kayboldu.Üzerimden hastalıklar eksik olmadı.Ve insan ilişkilerimde bozuldu.Bu 5 yıldır sürüyor.Ve uyku düzenimde çok bozuk ve çok huzursuzum.Lütfen dalga geçmeden bana yardım edin.danisabilcegim hic kimse Yok, Teşekkürler.

bir tek su duruma aciklik getiricem eskiden cok zeki olupta buyu yapilinca insanin zekasi eksilmez hemde bu konu yasak burda Mune etiketlemem gerek

Dönem dönem böyle kötü zamanlar geçiririz bunun büyüyle ilgisi yok. Bazen her şey bir anda kötüye gitmeye başlar. Ekonomik durum, sağlık, insan ilişkileri... Hepsi bir anda kötüleşip sonra tekrar düzelebilir.

Büyü yapıldı diye düşünüp boş yere canınızı sıkmayın. Sadece kötü bir dönem geçiriyorsunuz o kadar. Aslında hala çok güzelsiniz ama her şey üst üste gelince insan aynalara bile küsüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…