Test 2 günde bir yapılınca 2 kat artarsa sağlıklı gebelik düşünülür. Sizinki peş peşe yapılmış ondan 2 ye katlamamış demek ki. Yarın testi tekrarladığınızda 155 i 2 ye katlarsa güzel gidiyor demektir. Sanırım siz bu ay erken yumurtladınız ve embriyonuz gelişiyor. İnşallah değerleriniz güzel katlar ve bebeğiniz size tutunuyordur.
Testi tekrarladınız mı merak ettim durumunuzu hayırlı haberler alırsınız inşYarın tekrar test vercem hayırlısı olur inşaAllah Yüce Rabbimin taktiri napalım
Bugünkü değeriniz kaç çıktı?Özele gitmiştim bugun gene test değerim düşük çıktı %99dış gebelik dedi bizde üniversitesi hastanesine gittik ordaki doktorda öle bişi yok daha küçük oldugu için kese bile oluşmamıştır ve bı haftalar da zaten değer milim milim artar dedi yarın Üniversiteye kan vermeye gitcem gene hakkımızda hayırlısı olsun siz siz olun özel deyip güvenmeyin
GNL14 iki günde bir yapılan beta hcg değerinin mutlak suretle en az %70 artması gerekir. eğer bu artma az ise ya dış gebeliktir ya da düşüktür. tabi düşük kanaman var ise düşünülmelidir. 9.haftaya kadar her iki günde bir değerlerinin iki kat vurması gerekir. ben de yeni çıktım sayılır dış gebelikten. dua et rabbim yardımcın olsun[/QUOTE
Ben birinci gebeliğimde değerlerim yüksekti ve 6haftada öğrenmiştim düşük oldu ansızın şimdikine önceki tecrübemden dolayı bazı şeyletin farkına vardım ve bir haftalık olarak görünüyor dış gebelik olabilmesi için en az kesenin görünmesi lazım görünmeden nasjl teşhis edilebilir anlamadım
dış gebelikten süpheleniyorsa yapıyorlar canım bende yeni çıktım dış gebelikten hastanede yattım hem sabah hem aksam kan alıyorlardı kollarım moralmıstı artık 4. günün sonunda artık emin oldu.2 gun ust uste test yaptirmaz doktorlar normalde nie yaptiniz ki 2 gunde 1 yapilir insallah hayirli haberle donersin bnde merak ettim
Ha anladim canm onu bilmiodum gecmis olsn sanadadış gebelikten süpheleniyorsa yapıyorlar canım bende yeni çıktım dış gebelikten hastanede yattım hem sabah hem aksam kan alıyorlardı kollarım moralmıstı artık 4. günün sonunda artık emin oldu.
dış gebelik demesi için geriye düşüş olması lazım aslında seninki hep ilerlemis neye göre dış gebelik dedi acaba istersen bi baskasına daha görünkızlar bana da aynı dış gebelik teşhisi koyuldu ama daha ultrasonda gözükmüyor kan değerlerim iki günde bir 77 - 123 - 173 - 254 kürtaj yapıp sonucuna göre iğne yapcakmış doktorum.ne bileyim ya dış gebelik değilse bir umutla hamiş olmayı bekliyoruz böyle netleştirmeden kürtaj olmak içime sinmiyor.
yatış verdi önce kürtaj dedi sonra iğne dedi tamam dedim çıktım,bir daha dönmedim oraya dışarı çıkıp ağladım sonra topladım kendimi başka doktora gittim oda bilemiyorum rakamlar çok ortada dedikten on dakika sonra kürtaj dedi.ordan hocaya çıktım oda dış gebelik ama pazartesi tekrar kan ver dedi ama hiç ümitlenme dedi.[/QUOT
ben 4 gün yattım 4gün boyunca değerim güzel gitti için kürtaj yapmak istemedi ama en son 4. gün değerim düşünceemin oldu ve kürtaj oldum istersen baska dıktora git dedi ama değerler ortadaydı gitmenin anlamı yoktu sen pzrtesini bekle değerin düşerse emin olabilrsin dış gebelikten
Ha anladim canm onu bilmiodum gecmis olsn sanada
Değerin yavaş ilerliyordu ama nihayetinde yükseliyordu. Şimdi ise düşüşe gecmiş artık. Maalesef ya kimyasal gebelik ya da dış gebeliktir canımYa kan testi yapıldı dün 178di 151e düşmüş sizce ne olmuş olabilir pazartesi tekrar gidip kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?