Acaba dış gebelik mi var

Kimyasal gebelik nedir öle bişey dahamı var

Kimyasal gebelik de nedir yaw öle bişey demi varmış şaşırdım

Kimyasal gebelik nedir öle bişey dahamı var

Kimyasal gebelik de nedir yaw öle bişey demi varmış şaşırdım
Evet var. Yumurta ve sperm döllenir, embriyo oluşur ancak rahme tam tutunamaz. İlk tutunma çabaları esnasınsa vücut beta hcg salgılamaya başlar ancak tutunma sağlanamayınca hcg de düşüşe geçer.

Evet var. Yumurta ve sperm döllenir, embriyo oluşur ancak rahme tam tutunamaz. İlk tutunma çabaları esnasınsa vücut beta hcg salgılamaya başlar ancak tutunma sağlanamayınca hcg de düşüşe geçer.

Benimkide ondan sanırım yarın tekrar gidicem birincide düşük olmuştu buda düşük oldu vardır bundada bir hayır öbür tarafda şefatçilerimiz var

Benimkide ondan sanırım yarın tekrar gidicem birincide düşük olmuştu buda düşük oldu vardır bundada bir hayır öbür tarafda şefatçilerimiz var
Dış gebeliktense kimyasal olması kötünün iyisi canım. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle bebeğine kavuşursun.

Geçmiş olsun cnm. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum şu an. Dün kürtaj oldum. İğne olup olmayacağım yarınki kan testinden sonra belli olacak. Senin durumun Nasıl oldu, merak ettim...

Geçmiş olsun cnm. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum şu an. Dün kürtaj oldum. İğne olup olmayacağım yarınki kan testinden sonra belli olacak. Senin durumun Nasıl oldu, merak ettim...

Bugun hastanedeyim gene kan verdim kürtaj demişlerdi gecen hafta ama şuanda hiç cocugum olmadıgı için yapamayız dediler kese falan yok üstün körü bakıcaz oda zarar verebilir dedi iki günde bir gelip kan veriyorum değere bakmak için sabretcez diyolar ve kanamam olmuştu düşük de yapabilirsin demişlerdi bugunkü sonuca bakıcak tekrar

Mesajı bende bana yazdın sandım kusura bakma :) neyse benide öğrenmiş oldun

Benimki seninkindenok düşük gecen hafta 275di şimdi175 düşük dedi haftaya tekrar bakacak değere
Cnm eger kimyasalsa iyice arastirmadan kurtaj olma bna doktorun biri hemen kurtaj dedi daha snra deneyimli bi doktora gittim o da kendiligine dusmesini bekleyelim bn kurtaji tavsiye etmiorum dedi degerim 2000 lerdeydi sifirlanmasini bekledik sifirlanmasi biraz uzun surdu ama kurtajdan daha iyi oldu 1 ay korundum simdi tekrar hamileyim darisi isteyen herkese olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…