acaba erkekleri anlayananiz var mii:)

esraksm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
62
65
3
35
kızlar merhaba
ya aranızda erkekleri anlayananiz var mi?? aslında gayet düz sıradan küt varlıklar ama çözümleyemiyorum.. ilk başlarda güven kazanmaya çalışıp ilgiye boğup sonradan neden kendilerini geri çekiyorlar?
ilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan adam şimdi telefon kapatır oldu. ayrılmanın yol vermenin bi degisik versiyonu demi bu?

kızlar merhaba
ya aranızda erkekleri anlayananiz var mi?? aslında gayet düz sıradan küt varlıklar ama çözümleyemiyorum.. ilk başlarda güven kazanmaya çalışıp ilgiye boğup sonradan neden kendilerini geri çekiyorlar?
ilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan adam şimdi telefon kapatır oldu. ayrılmanın yol vermenin bi degisik versiyonu demi bu?

Erkekler buyuk resmi görene kadar cabaliyor çabalıyor ve buyuk resme ulasinca adamlarin hedefi kalmıyor bence erkeklerin hedefe ulasmasina izin vermeyin

ya hiçbişeye ulaşamadı ki aslında, acaba hedefine ulaşamayınca mi geri vites yaptı

Hedefe ulamadigi icin biraktiysa iyikide ulasamamis o zaman ulaşamayacağını anlayınca da birakan erkekler cok fazla ama onların niyeti zaten cinsellik ise zaten uzak durmak ayrilmak en hayirlisi

hayır yani görüşmek istemiyorsan devam etmeyebiliriz de diyorum yaa saçmalama öyle olsa açıkça söylerim diyor klasik erkek ayağı iste amaann
Niye oyle istersen devam etmeye biliriz diyorsun ki, baktın telefonlar kapalı aranmıyorsun aradıgında ulasamiyorsun, yazmıyor sormuyor piyasada yok aliye guzelce bir bay bay dıyıp bitirebilirsin?

Neden illa karsı taraf belirleyecek bitip bitmediğini
Olan biten senın hosuna gitmiyorsa, sen bitir?

gece telefonu kapatmalar sabah ben sorunca ya sen kafanda kuruisun arkadaşlarla oturduk sonra da eve gidip yattım demeler vs hani normalde de çok kasan sıkan biri değilim ama icimde bi huzursuzluk var
galiba boynuzum arşa değdi de haberim yokk

Niye oyle istersen devam etmeye biliriz diyorsun ki, baktın telefonlar kapalı aranmıyorsun aradıgında ulasamiyorsun, yazmıyor sormuyor piyasada yok aliye guzelce bir bay bay dıyıp bitirebilirsin?

Neden illa karsı taraf belirleyecek bitip bitmediğini
Olan biten senın hosuna gitmiyorsa, sen bitir?
haklisin da bilmiyorumben hiç bitiren kesip atan taraf olamadım hep yapıcı olumlu bişeyleri kurtarmaya çalışan taraf oldum hayatım boyunca her anlamda, belki de oyuzden restlesemiyorum

Duygusal olarak elde ettiğini düşündüğü an çekiciliğiniz kaybolur. Soğur ve Gider.
Evlenmek istediğinizi anlarsa soğur ve gider.
Sizden daha cazip birini bulursa soğur ve gider.
Bazıları, ucunda yatak olmadığını görünce gider
Bazıları ise yatak sonrası hevesini alır ve gider.

Aşağı yukarı böyleler işte. Kaçan balık stratejisi her zaman kazandırır.
Haydi rastgele 😁

haklisin da bilmiyorumben hiç bitiren kesip atan taraf olamadım hep yapıcı olumlu bişeyleri kurtarmaya çalışan taraf oldum hayatım boyunca her anlamda, belki de oyuzden restlesemiyorum
Ortada kurtarılacak ne var da kurtarmak istiyorsun, sadece yazıstıgın goruntulu konustugun bırı anladıgım reel degıl.

Bunu kurtarsan ne olur, suan sana kan lazım olsa kanı uysa gelip kan veremez.
Yapıcı olmak degıl bu, kendini yapıcıyım diyip kandırma bence.

Valla kadınları anlamak çok daha zor. Hele burda okuduklarımdan sonra . Burda yazılan erkek de ilgisini sevgisini kaybetmiş işte anlamanın nesi zor.Bence kadınlar anlaşılması daha zor varlıklar.

Ama öyle çok yorulursun. Biraz o uğraşsın. Sürekli yapıvı verici fedakar sen olduğun zaman kaybedersin. Karşıdaki kendini bir geri çekiyorsa sen 2 çekeceksin. Dünya böyle dönüyo malesef . Fazla değer veren üzülüyor karşıdaki kıymet bilecek.

Ama öyle çok yorulursun. Biraz o uğraşsın. Sürekli yapıvı verici fedakar sen olduğun zaman kaybedersin. Karşıdaki kendini bir geri çekiyorsa sen 2 çekeceksin. Dünya böyle dönüyo malesef . Fazla değer veren üzülüyor karşıdaki kıymet bilecek.
Telefonu kapatması önceden varmıydı
Yada bu bahaneleri daha önce varmıydı. Bir olur 2 olur

Telefonu kapatması önceden varmıydı
Yada bu bahaneleri daha önce varmıydı. Bir olur 2 olur
daha önce hiç olmadı, ikidir denk geliyorum kapatmasına rahatsız ediyor beni haliyle
ha en başından beri de canını sıkan bi durum olunca işle veya ailesiyle alakalı, telefona kesinlikle bakmaz sessiz kalmayı tercih eder, acaba ben mi kötü düşünüyorum hemen kötüye yoruyorum yoksa gerçekten ortada kötü şeyler mi var bilemiyorum

Back
X