acaba erkekleri anlayananiz var mii:)

Erkekleri anladım demek biraz büyük bir iddia olur bir de ben kadin olsun erkek olsun genellemeleri yanlış bulurum.
Çoğu erkek beyni aynı çalışır (hepsi diyemem istisnalar kaideyi bozmaz).
Burada anlattiklariniza bakilirsa, adamin hevesi kaçmış. İlgiyi üzerinizden çekmiş, umursamıyor ama bitiren de ben olmayim diye sorumluluk almaktan da kaçıyor. Zaten taktik bu, ama taktik olarak yapmıyor. Sorumluluk almadigi için de siz sitem etseniz "konuyu uzatan, durumu abartan, onu darlayan" taraf olursunuz. Ayrılsaniz da o ayrılmak istemedi siz ayrildiniz zaten o size kotu bir sey yapmadi olur.
Siz de rahatsızsınız ama hala ona soruyorsunuz. O zaten ayrilmanin sorumlulugunu almamak icin size birakiyor siz de olmayani oldurmak icin cabalamayi tercih ediyorsunuz. Siz böyle giderseniz evlilikte de sorun yasarsiniz, sadece bu şahıs icin söylemiyorum genel tavrınız susup karsi tarafın hamlesini beklemek oldugu icin diyorum.
Ilgisizligin ve umursamazligindan rahatsizim deyip ayrilabilirsiniz. Illa bir suçlu aramaya gerek yok. Birbirinize uygun degilsiniz demek ki ya da hevesi kaçtı.

Fazla yüz vermişsin. Ve onsuz olamayacağını hissettirmişsin seni cepte bilmiş. Uzaklaşmayı dene

Bu adamların tek derdi “sizle yatmak, yatınca peşinden koşacakları bir şey kalmıyor” kafalarını bıraksanız mı artık acaba ya. Yok hedefine ulaşamış da ondanmış, yok ulaşmış da ondanmış meeh hiçbiri değil ergen, toy davranışları bunlar. Ayrılmak istiyor bunu bunu söylemek yemiyor bu işte.

kızlar merhaba
ya aranızda erkekleri anlayananiz var mi?? aslında gayet düz sıradan küt varlıklar ama çözümleyemiyorum.. ilk başlarda güven kazanmaya çalışıp ilgiye boğup sonradan neden kendilerini geri çekiyorlar?
ilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan adam şimdi telefon kapatır oldu. ayrılmanın yol vermenin bi degisik versiyonu demi bu?
Sizi bağlayıp başka ilişkilere yelken açmış. Sizi de kenarda tutuyor ne olur ne olmaz diye.

Bu adamların tek derdi “sizle yatmak, yatınca peşinden koşacakları bir şey kalmıyor” kafalarını bıraksanız mı artık acaba ya. Yok hedefine ulaşamış da ondanmış, yok ulaşmış da ondanmış meeh hiçbiri değil ergen, toy davranışları bunlar. Ayrılmak istiyor bunu bunu söylemek yemiyor bu işte.
Tamam da ayrilmak istemesinin sebebi bu iste:) arkadaslarin yazdigi gibi karsi tarafin kendisini vazgecilmez hissettirdigi icin elde edilen duygusal doyumdan gelen soguma ilgiyi yitirme. Belki de konu sahibinin onun icin dogru kisi olmadigini anlamistir.

Ben ... hemde nasıl çözdüm ...çoğu çocuk gibi zaten. Hep annelerinin paşaları,koçları ,aslanları...Sonra öküze dönüyorlar ama..herneyse yaşça büyük olması avantaj bi kere erkeğin ayrıntıya girmicem...fark hemen anlaşılır biz olgun meyve severiz kızlar olmamış şeylerle boşa zaman harcamayın...

Valla çok zor değilmiş aslında saçma salak tiplere kafa yormuşuz o kadar. Eşim ilk gün neyle şimdide öyle. Seninki muhtemelen istemediğini söyleyemiyor anla diye yapıyor

kızlar merhaba
ya aranızda erkekleri anlayananiz var mi?? aslında gayet düz sıradan küt varlıklar ama çözümleyemiyorum.. ilk başlarda güven kazanmaya çalışıp ilgiye boğup sonradan neden kendilerini geri çekiyorlar?
ilk bikac ay attığı adımı haber verip sürekli foto video atan görüntülü arayan adam şimdi telefon kapatır oldu. ayrılmanın yol vermenin bi degisik versiyonu demi bu?
Başta sizi kendine bağlayıp sonradan da cepte gördüğü için eskisi gibi ilgisi kalmamış. Maalesef şimdi de sizi kenarda tutuyor. Uzaklaşın umursamaz olun hatta siz de kapatın ara ara telefonunuzu hemen mesajlarına cevap vermeyin aradığında direk açmayın ortadan kaybolun. Ona çok değerliymiş gibi göstermeyin. Baktınız uzaklaştığınız halde yine arayıp sormuyorsa siz yol verin hiçbir açıklama yapmadan hem de. Direk silin gitsin.Ama Size sorarsa neden ayrılmak istediğinizi diyin ki "Benim gibi bir kadını bugüne kadar kendine bağlayamadıysan elinde tutamadıysan ben de sana hayatımı veremem". Siz ne istediğinizi biliyormuşcasına hareket edin yani ben böyle böyle tip adamı hayatımda istemem havası oluşturun. Siz kovalamayın bırakın o kovalasın. Biraz da o uğrasın uğrasmıyorsa zaten sizin için vakit kaybıdır. Kimse vazgeçilmez değildir ne de olsa

hayır yani görüşmek istemiyorsan devam etmeyebiliriz de diyorum yaa saçmalama öyle olsa açıkça söylerim diyor klasik erkek ayağı iste amaann
Yedekte tutuyor seni. Daha iyi birini bulursa ayrilir, bulamazsa diye elde tutuyor. Ama ilgisiz erkek sevmiyordur. Ayrilmanin zamani gelmis

Her erkek aynı değildir
Bir kere bu genellemeleri geçiceksin
Öte yandan adamın ilgisi azalmış demek ki
İlgisi azalan erkekten çekileceksin bu kadar basit
Hesap sormak falan seni küçültür o kadar
O aramıyorsa sende arama

kızlar merhaba

Adami fazla bogmussun. Adam ilk basta asikti, canim cicim aylarida diye fazla ses etmemis. Sonradan bikma noktasina geldi. Adit attigi yere haber vermek, sürekli foto felan atmak nedir ya? Asik olunca, karsidaki kisiye sahip olmuyorsun.

Başta sizi kendine bağlayıp sonradan da cepte gördüğü için eskisi gibi ilgisi kalmamış. Maalesef şimdi de sizi kenarda tutuyor. Uzaklaşın umursamaz olun hatta siz de kapatın ara ara telefonunuzu hemen mesajlarına cevap vermeyin aradığında direk açmayın ortadan kaybolun. Ona çok değerliymiş gibi göstermeyin. Baktınız uzaklaştığınız halde yine arayıp sormuyorsa siz yol verin hiçbir açıklama yapmadan hem de. Direk silin gitsin.Ama Size sorarsa neden ayrılmak istediğinizi diyin ki "Benim gibi bir kadını bugüne kadar kendine bağlayamadıysan elinde tutamadıysan ben de sana hayatımı veremem". Siz ne istediğinizi biliyormuşcasına hareket edin yani ben böyle böyle tip adamı hayatımda istemem havası oluşturun. Siz kovalamayın bırakın o kovalasın. Biraz da o uğrasın uğrasmıyorsa zaten sizin için vakit kaybıdır. Kimse vazgeçilmez değildir ne de olsa

Haytimda bu kadar kezbanca bir cümle okumadim. :olamaz:

Gerçekten ben erkekleri anlamadigimi saniyordum, bu konuda anladim ki baskalari hiç anlamiyormus.

Erkekler "Biz düzüz, karmaşık değiliz" diye diye birçok şeyi kadınların üstüne bıraktı. Üstelik kadınların çok zeki olduğunu belirttikleri zekice bir yolla. :))
Düz falan değil bildiğin çakallar.
Sizinkine gelince, sizin iş bitmiş ama dönse kabul edeceğinizi biliyor gibi.

Haytimda bu kadar kezbanca bir cümle okumadim. :olamaz:

Gerçekten ben erkekleri anlamadigimi saniyordum, bu konuda anladim ki baskalari hiç anlamiyormus.
Burda kastettiğim kadının kendi değerini, kendini, ne istediğini bilmesidir. Bu denenmiş bir yoldur etkililiği de baya yüksektir. Ne yapacaktı bırakma beni sensiz yapamam ağlama modunda mı olacak. Bir kadın kendi değerini bilemezse bir başkası mı onun değerini bilecek.

Burda kastettiğim kadının kendi değerini, kendini, ne istediğini bilmesidir. Bu denenmiş bir yoldur etkililiği de baya yüksektir. Ne yapacaktı bırakma beni sensiz yapamam ağlama modunda mı olacak. Bir kadın kendi değerini bilemezse bir başkası mı onun değerini bilecek.

Hayir cümle çok kiro. O kim ki beni kendine baglayacak, baglamayi bilecek? Iliski birinin "baglamayi bilmesi" ile ilerlemiyor. Karsilikli sevgi saygi ask üzerine kuruludur. Sikintilar var ise konusulur. Ancak "beni baglamayi bil" ne demek yaa. Bu kendi degerini bilmek degildir. Aksine kendini degersizlestirmektir.

Ki burda deger sorusu yokki. Eger bir 'suç' varsa, nerden biliyorsun konu sahibinde olmadigi? Mesela bence konu sahibi cocugu fazla bogdu. Her attigin adamdin haberdar etmek insani sikar.

Artik her iliskiden bir zaman sonra zaten rutin baslar. HIçbir iliskide ilk bastaki heycan kalmaz.

Back
X