- 8 Ekim 2016
- 377
- 64
- 98
- 36
ben kesinlikle hamile oldgunu dusunuyorum cunki aynisini yasadim tekrar idrar testi yap baklim cikiomu belkide kimysldi ama bi gebelik oldgu malum adet gorne kadr umut var zten kan testi herzmn dogru sonuc vermio malesef butun idrar testlerin bozuk olamazMaalesef biraz önce kan tahlili yaptırdım 0.19 çıktı gebelik yok
Bende de adetten önce test yaptım negatifti bir gün adetim gecikti ihtimal var mıdır kimyasal geçirmiştim onda bir gün öncesinde belli olmuştu gebelikben kesinlikle hamile oldgunu dusunuyorum cunki aynisini yasadim tekrar idrar testi yap baklim cikiomu belkide kimysldi ama bi gebelik oldgu malum adet gorne kadr umut var zten kan testi herzmn dogru sonuc vermio malesef butun idrar testlerin bozuk olamaz
yani canm onu bileemem tekrar test yap adetin gelmediyseBende de adetten önce test yaptım negatifti bir gün adetim gecikti ihtimal var mıdır kimyasal geçirmiştim onda bir gün öncesinde belli olmuştu gebelik
Test yapmıyorum şuan o kan tahlilinden sonratesde cikiyomu yine?
Bende öyle olduğunu düşünüyordum ama kan tahlilinden sonra dedim ki demek ki hamile değilimben kesinlikle hamile oldgunu dusunuyorum cunki aynisini yasadim tekrar idrar testi yap baklim cikiomu belkide kimysldi ama bi gebelik oldgu malum adet gorne kadr umut var zten kan testi herzmn dogru sonuc vermio malesef butun idrar testlerin bozuk olamaz
Kimyasal gebelik olduğını nasıl anlıyoruz acabaBende de adetten önce test yaptım negatifti bir gün adetim gecikti ihtimal var mıdır kimyasal geçirmiştim onda bir gün öncesinde belli olmuştu gebelik
Değer düşmeye başladı sonra da adet oldumKimyasal gebelik olduğını nasıl anlıyoruz acaba
adetinden gecmişmi belki hamilesin kanda bazen gec cikiyo bende 6 haftalikken kan testimde hamile diyilsin dediler gereksiz iyneler falan yapildi bir hafta sonra hamile oldugumu oyrendimTest yapmıyorum şuan o kan tahlilinden sonra
tatlim benimde ilk kan negtif cikmisti idrar testlerim pozitifti hatta burda konu acmistim incele kanda dha sonra cikti benim ama malesf kimyasal olduBende öyle olduğunu düşünüyordum ama kan tahlilinden sonra dedim ki demek ki hamile değilim
Adetim geçti evet 8 gün oldu tekrar bi test yaparım sabahleyin umarım çıkartatlim benimde ilk kan negtif cikmisti idrar testlerim pozitifti hatta burda konu acmistim incele kanda dha sonra cikti benim ama malesf kimyasal oldu
Geçti geçti 8 gün oldu geçeli bakalım sabah bir test yapıcamadetinden gecmişmi belki hamilesin kanda bazen gec cikiyo bende 6 haftalikken kan testimde hamile diyilsin dediler gereksiz iyneler falan yapildi bir hafta sonra hamile oldugumu oyrendim
yap cizgi cikarsa hamişsin insallahGeçti geçti 8 gün oldu geçeli bakalım sabah bir test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?